REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sebastian Ghiță, anunț de ultim moment: se retrage de pe lista pentru Parlamentul European!

Sebastian Ghiță, anunț de ultim moment: se retrage de pe lista pentru Parlamentul European!

Replica API 28 martie 2019 | 03:02 279

Omul de afaceri Sebastian Ghiță a scris, miercuri, 27 martie a.c., pe Facebook, că se va retrage de pe lista PRU cu candidați la Parlamentul European. Ghiță acuză că în România nu s-a schimbat nimic și o atacă pe fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

"Am decis sa ma retrag de pe lista PRU şi să nu candidez la alegerile euro-parlamentare. Din păcate... nimic nu s-a schimbat in România. Membri ai familiei si zeci de alti oameni au fost iarăşi chemati la DNA de către acoliții lui Kovesi.

Cerceteaza fapte din 2010 !!! Pe care le-au mai cercetat de 10 ori pana acum. Si unde au dispus expertize care au aratat ca prejudiciul este ZERO. Continua sa intrebe orice om daca stie ceva rau despre Sebastian Ghita si continua sa promita celor care vor sa "colaboreze" protectie asigurata de DNA. Continua sa trimita adrese la sute de persoane fizice si juridice pentru a intimida. Amestecul DNA in politica este nepermis! Voi sesiza procurorii de la SIIJ in legatura cu aceste fapte si voi cauta metode sa lupt impotriva acestor practici ilegale. Le urez succes colegilor mei de la PRU si sper sa pot sa-i ajut in alte batalii politice", scrie Ghiță pe Facebook, potrivit Știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate sa se retraga si din tara ! Nu avem nevoie de astfel de specimene !
3
0
Hahahah cacat penal cum sa candideze asta la ceva?? Pai e puscarias jegos
7
0
Dute draculuiiiiiii.
7
1
90 % politicieni sunt scamatori. Fara pregatire , fara studii , fara jena de a fura. privatizate la romani inseamna afaceri cu statul. Iti dau contract eu statul si tu sponsorizezi partidul. Nu conteaza culoarea politica
10
0
Ar trebui sa se retraga din politica si cei care l-au pus pe lista!Unul care este fugit din tara si mai si ameninta ca ia oamenii la suturi!Asa facea si Iliescu,trimitea minerii si securisti deghizati in mineri sa bata lumea in Piata Universitatii!Dragnea idem in august 2018!
13
1
cred ca nu va trece mult si va primi din partea justitiei ceea ce merita!
13
2
Penalule, caricatura ordinara! Chiar nu ai pic de rusine cand stii cate ai facut ?
14
2
rabdare, ca nu mai e mult si se duc toti talharii unde a intarcat mutu iapa....
11
2
Laudabila actiunea sa! Indiferent de nume, nici nu avea ce sa caute un azilant politic din strainatate pe o lista de oameni eligibili, care sa reprezinte Romania in parlamentul U.E.!
12
1
Penalule de ce nu mai candidezi iti spun eu de frica parasesti Serbia esti arestat
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108