REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Sebastian Ghiţă, primul candidat pe lista PRU pentru alegerile europarlamentare: O voce românească trebuie să se audă răspicat

Sebastian Ghiţă, primul candidat pe lista PRU pentru alegerile europarlamentare: O voce românească trebuie să se audă răspicat

Replica API 11 martie 2019 | 02:05 531

Sebastian Ghiţă

Fostul deputat Sebastian Ghiţă va fi primul candidat pe lista PRU pentru alegerile europarlamentare, el fiind urmat de preşedintele partidului, Bogdan Diaconu. Ghiţă afirmă că va candida „pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat”.

”Sebastian Ghiţă, românul care a lovit la temelia noii Securităţi, care a devoalat Sistemul şi unitatea „de elită” a DNA, care a militat pentru o Românie a românilor şi care a devenit ţintă şi e hăituit pentru că a avut curajul de a spune adevărul, deschide lista candidaţilor PRU la alegerile europarlamentare”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PRU.

Potrivit sursei citate, fostul deputat Sebastian Ghiţă a transmis şi un mesaj la lansarea candidaţilor PRU.

„Cine vreţi să vorbească în numele românilor? Străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat! Campania pentru europarlamentare nu e despre Europa, e despre noi, despre români. Ce teme vreau sa abordăm în această campanie şi la care să ne răspundă şi slugile lui Soros de la Uniunea Scufundăm România: poziţia faţă de imigranţi. De ce nu dăm cetăţenie românilor din Republica Moldova? România este creştină, nu umplem ţara de moschei! Cine i-a permis lui Tudorel Toader să accepte ideea unui procuror european? Grupul infracţional organizat condus de Laura Codruţa Kovesi a distrus elitele! Azi bandele Rezist sunt lăsate să atace judecători şi miniştri şi să se urce pe gardurile Parlamentului! România va fi o ţară în care pământurile şi pădurile vor trebui să revină statului român! România va fi o ţară unde se vor naşte copii români! Acum copiii români se nasc în străinătate! România va fi o ţară unde românii vor beneficia de resursele solului şi subsolului. Trebuie exploatate în interiorul României, nu în beneficiul jefuitorulor străini! România îşi va exprima suveranitatea. Nu vreau să ajungem un ducat al luxemburghezilor de la Bruxelles!

Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare, Unită, Suverană!”, este mesajul lui Sebastian Ghiţă.

Conform postării, candidaţii PRU la alegerile europarlamentare sunt Sebstian Ghiţă, Bogdan Diaconu, Andrei Piticaş, Ionuţ Stuparu, Ioan Constantinescu, Sorin Deac, Narcis Someşfelean, Ştefan Lungu, Laura Vicol, Radu Cristescu, Dumitru Bădrăgan, Rudi Bugă şi Florian Milea Diaconu.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
primul din iad,conform legii muia lui trebuie gaurita imediat ce revine in romanica,muiepesde
3
1
Starea lui Condamnat,Fugar sau Candiat..tara de Rahat,nu mai intelegem nimic...
8
0
Trebuie sa muncim 1431 de ani ca sa castigam cat a furat patriotul Sebi Ghita.
8
0
Ne comunica din Serbia cavrea la ciolan !---Cit tupeu la acest om si ce caracter are !
8
0
@bravo ghita.. ...sa te loveasca sancarul su buba neagra. pleaca tu cu toti batutii in cap cu pooola de catre livache. mancaiati pooola ...si noua , ca va place...
5
1
Din mediile de informare in masa am retinut faptul ca Sebastian ghita nu este decat un infractor ! In acest context este o sfidare sa candideze ca reprezentant al romanilor la functia de Europarlamentar !
8
0
@12:40 : Hoo nu te grabi asa ! Umpleti intai gatul cu cacatul meu moale si pe urma linge-l in cur pe hotul ghita ! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!! Cu cacat !!!
6
1
da - le prin gurita ! Pt roman : jigodiilor , muistilor , a sosit clipa dreptatii ! la puscarie cu voi , nemernicilor , lasati romanii sa traiasca in armonie , bunastare si prosperitate , plecati din tara , cancerosilor !
3
10
Ghita este si patriot. PONTA UN GUNOI.
5
14
Nemernicul asta de ghita, abonat la toate contractele cu statul, putred de bogat la nici treizeci de ani, milionar in euro, si el ca si zdrentele fam. Cosma s-au dat in gat unii pe altii, s-au turnat intre ei la DNA ploiesti ca ultimile jagardele. Si-acum se dau patrioti HOTI. Nu mai ai loc de ei pe televiziunile latrinelor penale, antena 3 si Rtv unde stapani sunt hoti de hoti, voiculescu, ghita...Ca hotii.
14
2
Locul tau este la puscarie si nu candidat la alegerile europarlamentare.esti un tupeist fara margini.
14
2
Frumos , plin de putere cu inaltator spirit Romanesc ! Sper , din tot sufletu , sa nu fie doar sfornaitura electorala .
6
10
Degeaba te crezi dastept domn Ghita esti prost ca porcul caruia ii porti numele. Stim ca porcii au mirosul foarte dezvoltat. Se pare ca dupa miros ai intrat in toate cacaturile. Trage linie si vezi daca merita si tu si cei ca tine. Poti trai cu asta? AI DAT BUFUL. Esti bogat dar ftot un hot esti. Generatii intregi te vor sti ca pe un Manglitor. Este o fala ? Nu o rusine. Traieste cu asta . Este drumul ce l- ai ales in viata.
16
3
Dupa ce Dragnea un condamnat cu executare conduce Romania "ca doar nu o fi Dancila "acum si hotu asta pozeaza in salvatorul natiuni.Locul vostru e la puscarie ma sa vi se mai racoreasca mintea.
16
4
Roman sau roman adic tzigan sopar zburator muianglitor.Mananci cacat la greu de Dragnea ca este puscarias.Puscarias inseamna sa faci cel putin 24 de ore de puscarie.Dragnea nu a vandut copi si organe,Dragnea nu a furat case,Dragnea nu a avut peste 40 ds dosare penale albite de securitate.Daca vrei sa ii sugi pula lui Iohannis si pizda cucoane o parasuta fara numar este problema ta.Daca vrei sa ii lingi mingeacul Codrutei nu te opreste nimeni.Succesuri drag limbist de top smecheri au nevoie de fraierusi ca voi.
8
21
O voce trebuie sa se auda de la Belgrad!Te-au lasat astia sa fugi si acum ai ajuns sa tii prelegeri?
21
3
pana acum intelegeam sau percepeam, cum vreti sa o luati- drept caracter nepermis- atingerea de vreun fir de par al puscariasului draknea- se pare ca sercul s-a largit, si- a marit raza- dar tot in sfera puscariasilor ramanem- acesti hoti, curve, amante, odraslele analfabete ale politicienilor- ajung sa reprezinte Romania in lume. Nepermis sa afirmi ca Romania nu este a acestei haite de hoti , borfasi, puscariasi, interlopi- ci a romanului simplu. Ce este incorect Replica?
15
4
Ce elite sunteti voi? Ati excelat in stiinte,ati publicat ceva carti,chiar si pentru copii? Nuuu,doar ati furat.Sau considerati ca elitele unei tari se masoara in bani...probabil care a furat mai mult...Domne, ce vremuri traim...
21
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108