REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şedinţă de Consiliu Local la Cernavodă

Şedinţă de Consiliu Local la Cernavodă

Replica API 30 martie 2017 | 00:09 925

Otilia Ionaşcu

Consilierii locali din Cernavodă au fost convocaţi, miercuri, în şedinţă. Pe ordinea de zi a figurat, printre altele, şi un proiect privind aprobarea organigramei, statului de funcţii şi a regulamentului de funcţionare al SC Utilităţi Publice SRL. De altfel, la şediţă a fost prezent şi noul director al societăţii, Otilia Ionaşcu.

Un alt proiect aprobat de aleşii locali se referă la reabilitarea şi modernizarea unor străzi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper ca Toti Cei care platesc acest ziar sa raspunda penal pt afirmatii publice ne fondate,totul e o kestiune de timp!
3
0
Covrigaru e. Dracul ! TOATE golanelile el le face !
3
3
Nea Mareane,daca o tii tot asa cu finele,nevasta,tu sef,prin fina, s-ar putea sa ajungi la tatuca hanta, care a implinit un an de la condamnare si se cam plictiseste. Mergi si-l apara de golani,ca tu te pricepi la bataie, acolo e de tine.
5
1
aveti probleme ???astazi mi a spus cineva pe care eu ma bazez ca aceasta doamna nu este deloc paralela.si mai mult se pare ca are tot interesul sa mearga treaba si sa demonstreze ca se poate. mult succes domna director,schimbati procedurile expirate si rezultatele vor fi pe masura NUMAI FRUSTATII POT COMENTA ASEMENEA MIZERII
4
10
Bv Obama stii sa faci copy paste. Se pare ca ai o frustrare FRUMOASA doamna, daca crezi ca erai mai buna de ce nu ai participat la concurs... Dar e simplu sa stai ascuns si sa lovesti, este...?? Prezinta-te in realitate, nu te ascunde pe un cont fals.
2
5
Sava demonstreaza ca i politician !
6
8
cine conduce gospodaria comunala stimati cernavodeni-sava cu otilia cea frumoasa si specialsta in administratie publica, sava golanul si partidul lui de analfabeti -doamne in ce tara traim- sesizativa distinse autoritati ca nu e de joaca cu acesti excroci- mare rusine.mare....
12
3
Bravo Sava ca ai reusit cu DOAR 2 voturi in consiliu sa o pui pe navasta-ta director la centrul de turism,pe Taralunga presedinte CA la Utilitati,pe Ionascu director...si de fapt tu conduci totul.
14
4
Bravo Sava esti tare !!!!
5
14
De unde stiti voi ca nu va face treaba?Lasati femeia in pace si criticati daca veti constata ca va fi marioneta.Ce cu Zlate era mai bine? O sa vedem ce va fi!
8
8
profesionalism zero...asta este cartea de vizita a unei asa numite Otilia Streche astazi Ionascu...Cu zece ani munciti pe la Seimeni ce vechime are in meserie?.Functia de director la Utilitati publice necesita cel putin 20 de ani in functii publice...Iar a ti umblat cu MANGLE SI SPAGI POLITICE...De aceea merge totul ca pe ROATE IN CERNAVODA!.
15
5
De ce nu vorbiti de problemele radicale ridicate de Gabriel Mascas: farsa cu scaderea pretului la apa Raja fara referendum local,ilegalitatea procedurii desfasurarii examenelor de directori si numirea clanului de familie, conditiile de ghetou de la camin ANL Columbia oameni -sobolani si lucrarile care se fac pe ascuns in oras in complicitate cu primaria !????Nu va intereseaza cernavodeni?
12
2
Cum va permiteti sa numiti o HANDICAPATA la conducerea unei societati care gospodareste ORASUL CERNAVODA. aceasta ORGOFELNICA, are mari probleme cu CAPUL a fost INTERNATA la AGIGEA ,azilul DE NEBUNI cu DIAGNOSTICUL NE...... si tu primarule de CACAT o NUMESTI DIRECTOR GENERAL ca vrea SAVA.... RUSINE mare EXCROCILOR
13
6
LUCI CEC SI CROITORASUL NU SUNT ROMI ! SUNT COLORATI ! NICI COVRIGARUL NU E CIORDITOR. ! E TATA LA ESCROCI !
15
4
Astia de la ziarul cumparabil. Erati beti ? Ce organigrama distrusilor ? Ce s a vorbit si ce publicati ? Iar a platit M.Mircea ? Intr o buna zi o sa va spuna ca a cazut podul si voi publicati.
11
3
Buna,alegere sigur ,...se vor face schimbari,majore si de buna calitate,..la GOSPODARIA COMUNALA,..s-a cautat mult aceasta doamna director,...suntem buni gospodari,dar greu reusim sa punem oameni potriviti,sa conduca si sa administreze acest oras,...RUSINE,....
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108