REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ședință de urgență la PSD, pentru moțiunea de cenzură

Ședință de urgență la PSD, pentru moțiunea de cenzură

Replica API 27 august 2020 | 00:00 1111

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a convocat joi liderii județeni PSD la o ședință cu conducerea centrală pentru a discuta despre moțiunea de cenzură. Ședința va avea loc la ora 13.00, în format online, după ce Parlamentul a decis ca moțiunea să fie dezbătută şi votată în ultima zi a sesiunii extraordinare, pe 31 august, de la ora 14.00.

Discuțiile din Consiliului Politic Național al PSD (fostul CEX) se vor axa pe voturile de care dispune PSD pentru moțiunea de cenzură, strategia pe care o vor folosi social-democrații în următoarele zile, până la vot, și pe stadiul negocierilor cu celelalte partide.

PSD, ALDE, Pro România și PPU-sl votează moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL. Parlamentarii PMP au decis să nu participe la votul pe moțiunea de cenzură. UDMR va stabili cum va proceda în ziua votului. USR nu susține moțiunea de cenzură.

Dacă 233 de parlamentari votează „pentru” la moțiunea de cenzură, Guvernul este demis, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD ar trebui sa faca si o motiune de cenzura impotriva sujerii de phuli in partid !
1
0
Pt cei de mai jos care-i problema daca ajunge psd la putere este normal pana la alegerile urmatoare au majoritate iar de murit pe strazi n-am auzit pana acum cat au fost la putere ba din contra cat au fost ei s-au marit salarii pensii alocatii n-au taiat ca astia pnldl
1
3
propagandist imputit, in morti ma-tii aia proasta. Constitutia - nu Basescu de la care te adapi din fata - zice ca trebuie votata in aceeasi sesiune in care a fost introdusa. Nu spune nimic de 3 zile. 3 zile te vor tine pe tine pe masa inainte sa te ingroape, imputitule! Citeste-l pe Zegrean si nu-i mai atribui vorbe. Daca te-as intalni pe strada, te-as scuipa in ochi, javra ordinara!
3
1
Ccand pesedeul va darama guvernul lui Sica zis limba cel mai mare betiv pe care la avut Romania in functia de prim ministru.Daca aceasta zdreanta betiva care il linge cainii la bot beat pe sub mese va reprezinta inseamna ca suntem demult pe marginea prapastiei.Rusine Romania !
2
3
despre ce motiune de cenzura mai vorbiti? ati auzit din doua surse cunoscatoare- neffid votata in trei zile de la citire, automat devine neconstitutionala Basescu si Zegreanu. deci pasd si-au atins scopul- cocotarea incultului tigan la sefia partidului si deschiderea drumului spre penitenciar
3
3
Sa vina guvernul PSD ca sa mareasca pensiile cu 40 % asa cum au promis. Si sa dubleze alocatiile la copii. Abia astept data de 1 septembrie 2020.
2
2
Pentru PNL cel mai bun lucru acum ar fi sa fie votata motiunea de cenzura. Masurile nepopulare, justificate de altfel in mare masura, luate pana acum au facut sa scada in sondaje. Picand guvernul vor avea scuza ca nu au putut duce pana la capat programul de guvernare. Si iar va fi de vina PSD-ul...
4
1
Mult Noroc si le tin pumni Stransi sa le iasa Motiunea de Cenzura si sa adune 233 Voturi sa elimine Ciuma Galbena de PNL-isti mult Noroc D-nului Marcel Ciolacul
7
10
Cred ca nu iti dai seama ce inseamna asta.... sa ne fereasca dumnezeu sa ajunga iar astia la butoane.ca se alege praful si pulberea de noi.astia me lasa sa murim pe strazi.fereasca dumnezeu si maica domnului de asa ceva.....
7
6
TARE MULT AS VREA SA LE IASA MOTIUNEA SI SA AJUNGA PSD-ISTI LA GUVERNARE . SA II VAD CUM VOR GESTIONA ECONOMIA ROMANIE ACUM IN TIMP DE PANDEMIE SI PE ROMANI SA II VAD . DACA TOT ESTE BAL , PAI BAL SA FIE .
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108