REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Şedinţele CONSILIULUI JUDEŢEAN Constanța se țin pe BLAT

Şedinţele CONSILIULUI JUDEŢEAN Constanța se țin pe BLAT

Replica API 28 august 2020 | 00:44 2020

Consiliul Județean Constanța a fost convocat în ședință ordinară, joi, 27 august, la ora 13:00. Ședința s-a desfășurat în sistem de videoconferință, cu 47 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Așa cum deja ne-am obișnuit, transparența arătată de conducerea Consiliului Județean Constanța lasă cu mult de dorit, iar ședința nu a putut fi urmărită în online.

Mai mult decât atât, după îndelungi insistențe am putut afla, parțial, cum s-a votat în cadrul ședinței și ce proiecte aflate pe ordinea de zi au fost aprobate. În total au fost 47 de proiecte de hotărâre, toate inițiate de președintele CJC, Horia Marius Țuțuianu.

Un singur proiect, cel cu numărul patru, a fost retras de pe ordinea de zi și se referea la aprobarea Acordului de Parteneriat dintre UAT Municipiul Constanta si UAT Judetul Constanta pentru amplasarea indicatoarelor directionale si a panourilor de informare, în vederea semnalizarii Centrului de Excelență în Turism și Servicii „Tomis”. Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu acest subiect.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Judetul Constanta este pe locul 3 la atragerea de fonduri europene, dar asa e cand vb fara sa avem habar despre ce e vorba
1
0
Tutuianu un infumurat care nu rezolva nimic. Nu a atras fonduri europene, nu a facut nimic, ce mai conteaza o sedinta blat. Sa vina altcineva sa atraga fonduri europene. Asta e tot ce conteaza atragerea banilor europeni. Asta de la Raja chiar a atras, sa vedem la Cj dc atrage , dc nu sa plece acasa
1
1
Tutuianu... un copil care s-a jucat cu functia
1
1
Angajatii tai de la statia de epurare Palazu mare nu au nici bacalaureatul luat si castiga 3500de lei?au spor de noapte, dar ei la 1, maxim doua noaptea se intorc acasa, unii se duc la al doilea loc de munca, in timpul turei lor de noapte?asa muncesc angajatii tai?se duc 5 ore la munca si apoi au 3 zile libere, chipurile sa se refaca dupa tura de noapte?trai neneaca, la stat, cu salarii enorme
3
1
stroe porcul fura apa pura a dobrogei,o vinde la jidani iar acuma candideaza la sefia judetului,aferim mai pesede
2
1
Sedinta era anuntata pe siteul CJC. Foame lunga de reporter
4
5
Mai usor cu scandalul. Acum in campanie v ati trezit? Pana acum era in regula? Cred ca suntem asa de mai bine de 4 luni
0
3
Sedinta este anuntata pe site!!! Sa va fie rusine pentru aceste informatii eronate.
4
3
Sedinta era deja anuntata, nu inteleg de ce raspanditi astfel de informatii false, probabil sunteti specializati in fake news?
6
3
Nu ne mira articolul cu ton tendentios si platit. Daca erai un jurnalist profesionist, stiai sa cauti pe siteul consiliului si aflai de sedinta de ieri. Doar ca v-ati invatat sa va faca altoi treaba si sa va dea mura-n gura, ca sa nu spun altceva. Nu mai vorbim de faptul ca e pandemie, asta daca traiesti pe pamant, si sedintele mai mari de 20 de persoane sunt inca interzise. Prostitutie, atat.
4
1
Dar si PMP LA CONSTANTA ARE O REPREZENTARE RUSINOASA SI SUSTINE PSD
1
2
Ordinea de zi este pe site-ul cjc.ro
7
0
O sa avem grija ce votam la cjc pe 27 septembrie. Adio psd. Ne-am saturat de mafia voastra. Fara Stroe si Tutuianu
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108