REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Șeful ISU Dobrogea: 13 unități spitalicești din județ NU au autorizație de SECURITATE la INCENDIU!

Șeful ISU Dobrogea: 13 unități spitalicești din județ NU au autorizație de SECURITATE la INCENDIU!

Replica API 4 octombrie 2021 | 00:00 2291

Continuă cercetările în cazul tragediei de la Spitalul de Boli Infecțioase, iar la finalul acesteia vom afla ce s-a întâmplat cu exactitate. Însă, procedura este de durată, cauza incendiului putând a fi stabilită chiar și peste un an. Însă, iată că, între timp, județul Constanța continuă să se confrunte cu probleme serioase, iar nefericitul eveniment înregistrat vineri, 1 octombrie, s-ar putea repeta.

Colonelul Cristian Mihail Amarandei, șeful ISU Dobrogea, a declarat, pentru Replica, faptul că, în primul trimestru al fiecărui an, se efectuează controale. ”Anul acesta au fost demarate controalele începând cu luna ianuarie. Au fost verificate 35 de unități spitalicești din județul Constanța. Dintre acestea, 13 nu dețin autorizație de securitate la incendiu”, a declarat, pentru Replica, Cristian Mihail Amarandei.

Revenind la tragedia de la Boli Infecțioase, s-au recoltat probe, iar ancheta este în toi. La fața locului au fost și reprezentanții

Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitatea Mineră și Protecție Antiexplozivă – Insemex.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnu colonel care sunt unitatile fara autorizatie sa stim unde ne internam.
7
3
Daca aveti documentele ptr siguranta la incendiu nu mai ia foc locatia?.Sau de banii investiti in acea autorizatie te dotezi cu echipamente speciale de incendiu?
6
0
Domnule doctor, ori le dai autorizatie daca se califica, ori instalezi pichet de pompieri permanent in aceste spitale pana indeplinesc conditiile. Altfel, rasopunzi penal pentru neglijenta in serviciu cu urmari grave. Se invata la bazele managementului riscului, nu la doctorat...
9
1
Inchideti-le. Sau modificati termenii legilor. Ca tot ii controlati de le sar capacele. Hartia aia numita autorizatie sau aviz nu tine loc de respectarea normelor. De la colectiv tot ii dam cu autorizatiile astea si nu vedem ca de fapt indolenta si lipsa investitiilor sunt cauze frecvente prin care mor oameni.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468