REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Șeful Jandarmeriei, pus sub acuzare de DNA: acuzații grave ale procurorilor

Șeful Jandarmeriei, pus sub acuzare de DNA: acuzații grave ale procurorilor

Replica API 24 septembrie 2020 | 00:00 1705

Șeful Jandarmeriei Române, Bogdan Enescu, a fost pus sub acuzare de către procurorii DNA, într-un dosar în care este suspect că și-ar fi aprobat ilegal sute de ore suplimentare, în starea de urgență, și ar fi încasat ilegal zeci de mii de lei. El spune că nu și-a luat avocat că e nevinovat.

Dosarul a fost deschis de DNA în urma unei sesizări făcute de Corpul de Control al Ministerului de Interne.

În luna iulie au fost făcute verificări la Jandarmeria Română, constatându-se că șeful acestei instituții, colonelul Bogdan Enescu, dar și doi foști șefi - colonelul Ionuț Cătălin Sindile și generalul Constantin Florea - și-ar fi aprobat ilegal sute de ore suplimentare, în starea de urgență, și ar fi încasat încasat ilegal zeci de mii de lei.

Bogdan Enescu a fost împuternicit inspector general al Jandarmeriei Române în decembrie 2019 şi vine din poziţia de inspector-şef al Jandarmeriei Ilfov, funcţie ocupată din ianuarie 2013. Enescu are 46 de ani, este licenţiat în drept şi are două masterate. Potrivit CV-ului său, a ocupat mai multe funcţii de-a lungul anilor, de la şef birou resurse umane la şef de stat major şi inspector-şef, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am o intrebare, militarii si structurile militarizate nu sunt anchetate de procuratura militara? Ce rahat de tara suntem cand un militar e cercetat de un civil.
1
0
CAT DE JOS AU AJUNS MILITENII BAI, PAI PE VREMEA LU CEASCA MILITIANU ERA UN BOS BA, ACUM AU AJUNS NISTE GAINARI DE CEA MAI JOASA SPETA
2
0
corectitudinea , au disparut, banii vorbesc !increderea oamenilor in jandarmerie, politie scade pe zi ce trece, infractorii speculeaza si se multiplica!
2
0
asa se intampla cand nu ai principii, nu respecti functia pe care o ai, nu respecti legea. Pentru voi, legea era detinutul draknea, secretara de scoala generala dan si analfabeta viorica. Pacat, nici unul nu se mai afla la butoane, asa ca veti cade unul cate unul
1
2
bravo lor ca iti respecta subordonatii si nui trateaza ca pe sclavi
2
7
sunt infractorii in uniforma.Militienii si hotii sunt greu de deosebit.
12
4
muia cu cacat a lor e !!! Huooo muistilor !!!
8
4
GAINARI SEFI.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108