REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Șeful USR amenință cu o revoluție dacă Guvernul dă amnistie și grațiere

Șeful USR amenință cu o revoluție dacă Guvernul dă amnistie și grațiere

Replica API 16 decembrie 2018 | 00:00 207

Liderul USR Dan Barna a scris duminică, pe Facebook, că PSD „va arunca România către o adevărată revoluție” dacă Guvernul va adopta OUG pentru amnistie și grațiere, și-a reluat apelul către Klaus Iohannis să participe la toate ședințele de Guvern și a anunțat că USR va ieși în stradă, conform stiripesurse.ro.

„Liviu Dragnea a cerut astăzi Guvernului să adopte ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea până pe 15 ianuarie. Dacă acest lucru se va întâmpla, îl avertizez pe Liviu Dragnea că PSD va arunca România către o adevărată revoluție”, a scris liderul USR.

„USR va face tot ce poate ca să oprească acest lucru (...) Dacă moțiunea nu va trece, dacă guvernul Dăncilă reușește totuși să dea ordonanța de urgență, atât eu, cât și colegii mei din USR vom fi în București, în stradă, așa cum am fost și la OUG13 și pe 10 august. Vom ieși în toată țara și vom sta în stradă până când guvernul PSD va cădea. Nu vom ceda nici în fața frigului, nici a gazelor lacrimogene. Vom protesta pașnic până când România îi va înlătura de la putere pe Liviu Dragnea și regimul corupt, mincinos și iresponsabil pe care acesta l-a instaurat”, a adăugat Barna.

Liderul USR a reluat apelul către președintele Klaus Iohannis de a participa la toate ședințele de guvern în care ar putea fi adoptată OUG. „Dacă e nevoie să participe la toate ședințele de guvern, atunci îi cer președintele să facă asta. Trebuie luate toate măsurile constituționale pentru a împiedica adoptarea acestei ordonanțe”, a spus Barna.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiam ca exista pe site cativa postaci PSD platiti la nr de voturi si comentarii. Faptul ca ziarul accepta limbaj suburban insa nu are nici o scuza
1
1
Poate asa se vede ca tot poporul este manipulat de politic! Franta a iesit in strada ca s-a incercat marirea accizelor insa romanul iese in strada doar cand un politician vrea o revolutie! Legile pt amnistie si gratiere sunt dictate de catre U.E. chiar nj vede nimeni ca aia nu latra nimic!
2
3
bozgorul se da in stamba huuuuoooooo
7
1
V ati uitat la moaca lui Birna asta ? Da urit ii frate ! Idiot urit
4
2
Mooye psd. Muiutz dreqnea Toata lumea in strada . afara cu acesti hoti si koorve. Ti ai dreaq de neam de panarame. Huo
5
8
Hastagistii astia ar trebui dusi in franta sa i cocoseze jandarmii
8
3
Vezi sa nu faci sarbatorile la adancime de 2 metri ?.dute in gura matii de impotent !!!.
10
3
Desigur iese revolutie toti in strada toti pt unu si unu pt toti
8
11
daca iesiti in strada nu uitati lopetile ca este iarna , mai dati zapada de pe trotuare de pe carosabil, daca tot v-ati hotarat sa iesiti sa fie macar cu folos
18
6
Cine e acest individ
14
5
Usr sa plateasca penalizarile pentru fiecare puscarias pe care Europa lui le pune. Sau sa faca colecta ppentru puscarii noi ca tot nu da bani pesedeul pentru spitale. Mai mult trebuie vazut si cine beneficiaza de o asa ordonanta. Ar trebui sa nu vizeaze coruptii si pe Dragnea sau criminalii. Hai nu fim extremisti ca nu corect. Ne place sa vorbim de babele condamnate ppentru nimic la cate 3-6 ani de parnaie dar nu facem nimic... Vorbe... Nu asa voi lua in considerare sa votez usr!
15
9
Sugi PULA DIRECT DIN PRIMA
16
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108