REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Senatoarea Șoșoacă nu se lasă: „Eu nu mă vaccinez! E un vaccin experimental“

Senatoarea Șoșoacă nu se lasă: „Eu nu mă vaccinez! E un vaccin experimental“

Replica API 18 ianuarie 2021 | 00:00 1587

Diana Șoșoacă, una dintre marii critici ai vaccinului anti-COVID-19, a anunțat, luni seara, că niciunul dintre membrii familiei sale nu se va vaccina. La Antena 3, Șoșoacă a spus că vaccinul anti-COVID-19 este unul aflat încă în studiu.

Diana Șoșoacă

”Eu nu mă vaccinez și nimeni din familia mea nu se vaccinează. Acesta este un vaccin experimental, în studiu clinic. El va fi valabil abia din 2023. De ce nimeni nu face teste pe cei care se vaccinează să vadă dacă sunt alergici la vaccin?”, a spus Diana Șoșoacă, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce monstrii?E avocata, e imaginea avocatilor.Asa sunt ei.Din negru fac alb,si invers.Si va lasa cu ochii in soare cand va apara la procese.Pe bani f multi.Platiti inainte,ca la cu-ve. Nu dupa apararea pe care ar fi trebuit sa o asigure, asa cum suntem toti platiti, DUPA ce ne indeplinim atributiile de serviciu, nu inainte.
0
0
Somnul ratiunii, naste monstrii. Acum v-ati convins de necesitatea mergerii la vot? Daca nu votati, va ia sosocul!
0
0
Stricati orzul pe gaste
1
0
Foarte bine ca nu se vaccineaza. Asta face ca gustul cafelei de dimineata sa fie mai bun. Si ca Iohannisul s-a vaccinat e bine. Dupa el,ar trebui sa nu se mai vaccineze nimeni,ca tipul a preluat asupra lui toate belelele,ca Iisus cu pacatele lumii. Si asa nu se fac testari ca in tarile retrograde,lipsite de civilizatie ca Germania,Franta si altele. Daca una ca Sosoaca nu se va mai sterge la cur,sa spuna,ca poate si altii vor asta,numai ca nu au de unde sa ia exemplu.
0
0
E buna senatoarea Sosoaca dar doar asa ca sa mai faca lumea sa rada de tampeniile pe care le spune,dupa moartea senatorului C.V.Tudor circul din parlament a scazut calitativ,nu se ridica prosta asta la cultura fostului tribun dar are aceleas apucaturi de om sarit de pe fix.
3
1
Ce guritza are! Poza mai aproape de guritza ei!
3
0
da, o sa-ti afecteze frumusetea si prostia generalizata di creierul tau minuscul.Leana lui Partag in parlament...
6
2
Maimuta asta retardata este senatoare??
6
3
da ma, google nu e doctor dar e sursa de informatie asa cum este si o carte pe care o citesti iar un om informat e un om destept nu ca toti idiotii care injura pe aici si se cred liberi dar in realitate au libertatea animalului de la gradina zoologica unde mananca liber doar ce le da stapanul in troaca si se plimba liber in doar in tarc!!!
2
7
Are......coaie !Bravo ei !
6
3
Mai prostovane,bai Sosoaca 2,mai analfabetule ,Google nu e doctor,nu e televizor si nici vaccin.
5
1
inel in rat si la abator cu tine ! Daca te fac aia salam nu-ti mai trebuie vaccin !
3
2
...nu o lasati dezlegata...
5
1
Te rog io frumos de tot, Nu te vaccina, te rog mult !
6
1
Alo! La spitalul nr. 9 cu aceasta ZDRUNCINATA, rau, rau de tot. E dusa, dusa, dusaaa.... Vrea si pistol, daaa ...... Vai de noi, cu asemenea personaje! Nu ne mai facem bine! Mai este si in parlament, zbuciumata asta, platita din banii nostri, din pacate...... Sa faca CE ??!!
14
3
ea are nevoie de un vaccin special contra isteriei
15
2
Daca va vaccinati o sa va transformati intr o printesa!
12
3
nu mai bagati in seama vaca asta
18
5
nu te vaccina fa,si asa nu sint destule!poate da Dumnezeu sa scapam de o asemenea maimuta urlatoare,urita si proasta dreqului.luate.ar drequl sosoaca cumtot neamultau!ia.o si pe adina dominatrix de la sectia speciala,tat.su deja se perpeleste in iad!
20
5
esti medic sau avocat ?daca esti doar avocat ,du te n kkt ..
19
4
De data asta are dreptate dati cautare cu Google si apare vaccin EXPERIMENTAL
11
20
Casalotul e in delir
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108