REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Senatorul Ion Popa, despre liberali: Mulți dintre ei nu au depășit perioda de garanție în PNL

Senatorul Ion Popa, despre liberali: Mulți dintre ei nu au depășit perioda de garanție în PNL

Replica API 17 iunie 2019 | 00:42 472

Senatorul ALDE, Ion Popa, atac la adresa PNL, prin intermediul unei fotografii transmisă presei cu delegaţia pNL la Cotroceni.

"Credeați că nu se poate și mai rău!? Cei care conduc azi PNL... mă rog, știe toată lumea cine, au făcut din acest partid ceea ce comuniștii în peste 40 de ani nu au putut. Zilele trecute am scris cine sunt" liberalii adevărați " pe care i-a trimis PNL in P.E. : Blaga, Falcă, Hava, Siegfried, Buda, Marian Jean... Toți cu nașu în suflet. Și la Bruxelles, la Strasbourg acești" vajnici urmași "ai Brătienilor vor fi atent supravegheați de domnul Băsescu. Trist, dureros însă nu s -a încheiat. Azi, vreau să vă arăt o fotografie cu delegația PNL, la Cotroceni. În același registru," liberali autentici ", mulți dintre ei nu au depășit "perioda de garanție" în PNL. Păcat, mare păcat!", a transmis senatorul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni, in timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani din Replica asta, ajunsa sanitarul psd-ului, coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE, pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca OUG asa cum au promis, astia continua sa fure din banul public! Baga si mai mult mana in banii tarii sa-si ingrase godacii psd! Asa ceva Nu se poate, Nu trebuie lasati!!!
7
0
...rabdare, sunt disperati , stiu ca vor cobori sub 10% si se duc unde a intarcat mutu iapa si vorba aia putina muita cu lamaita nu strica si alta intrebare...
2
0
Cand nu atingi pragul electoral dai cu noroi in adversar nu cumva din invidie?
2
3
Imbecilii nu pot posta decit comentarii imbecile. Ma conving ca mama prostilor e cam curva si in permanenta gravida cind vad comentariile astora doi de mai jos.
3
1
Nu inteleg ce cauda Ludovic Orban la PNL cand el ar fi trebuit sa fie la UDMR Uniunea Democrata A Maghiarilor Romania .Voi credeti ca Ludovic Orban apara interesele ROMANILOR ????Ar trebui o mai mare SERIOZITATE si o sistare de migrare a parlamentarilor dintr-un partid in altul. Ar trebui un parlamentar o data intratat intr-un partid sa reprezinte acel partid pana la capat si sa apere interesele tarii si cetateanului roman supunandu-se si ei legilor si justitiei.
3
2
Se zvarcolesc bratienii cand afla ca prezentatorul vanghelioanelor e capulalista pnl la europarlamentare. Nasicu in suflet si lazar-aiud sa-i ocroteasca.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108