REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Senatorul Moga anunţă modificări la legea fumatului: se va putea fuma şi în interiorul localurilor. Vezi care sunt condiţiile

Senatorul Moga anunţă modificări la legea fumatului: se va putea fuma şi în interiorul localurilor. Vezi care sunt condiţiile

Replica API 30 decembrie 2017 | 00:18 508

Veşti bune pentru fumători. Legea fumatului a fost modificată, iar în prezent se află la Camera Deputaţilor, potrivit senatorului de Constanţa, Nicolae Moga. „Legea fumatului a fost modificată în Senat, acum ea este la Camera Deputaţilor de aproape un an de zile, Ea trebuie introdusă pe ordinea de zi, pentru că e cameră decizională. Noi la Senat am modificat > sau <localuri speciale pentru fumătoriții>, cu instalații speciale de scos fumul, de umidificare a aerului, adică special amenajate. Aşa cum există şi în străinătate, în aeroporturi, de exemplu, unde sunt spaţii speciale, aşa am modificat şi noi legea. Acum Camera să vedem dacă o bagă pe ordinea de zi. Obligat trebuie să o treacă pe ordinea de zi pentru că noi am trecut-o la Senat. Dacă o bagă pe ordinea de zi și nu o discută, atunci poate să treacă tacit cu modificările de la Senat. Dacă o modifică, ea este decizională la legea fumatului. Am modificat legea luând detalii din legislaţia europeană. Din punctul meu de vedere, nu-i putem neglija pe cei şase milioane de fumători”, a declarat senatorul Nicolae Moga.

Tot el a precizat că în mai multe state europene, această lege a fost modificată de mai multe ori, cum ar fi în Germania, de 4 ori, în Franţa de 3 ori şi Spania, unde s-a încercat o revizuire a legii fumatului.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie sa mananci multa fasole.
0
1
Neglijarea fumatorilor e strigatoare la cer. Cum sa-i multumim pe cei nevrotici care nu se gandesc la cei din jur, daramite la propriile blanuri.
2
2
Nea Moga daca o faci pe asta esti cel mai tare
4
3
Numai legi de acest tip stiu sa dea, strica ce este bun si modeleaza dupa cum le convine
3
2
O mizerie psd-ista,la ce va puteti astepta de la ciuma rosie.Legi de rahat facute de oameni de kakat.
6
5
Sa intelegem ca se va fuma si in birouri la stat?? Asta chiar este o masura binevenita dupa ce le-ati marit salariile celor de la stat. Mai aveti alte idei ???
6
2
cu ceva timp in urma,mi-am permis sa sarut patimas,o domnisoara,care tocmai aruncase un chistoc de...mahorca...in loc sa zambesc,fiind fericit de sarutul patimas,m-a apucat o durere de stomac,si mi-am vomat tot din mine..sincer..spun adevarul...gura fetiei pe care mi-am permis s-o sarut patimas,mirosea a...KAKAT..din haznaua de la sat..fratilor asa ceva n-am intalnit...de atunci cand vad o fetita ca trage agale din tigara,ma gandesc la weceul public..fetitelor...dragutelor...lasati dracului tigara,,,ce urat va sta cu acest KAKAT in coltul gurii...
11
4
Dar o propunerr legislativa prin care sa ii opriti pe procesatorii de lapte sa aduca sau faca branza cu toate tampeniile numai lapte nu, pr cand? Dar o propunere legislativa prin care sa ii opriti pe procesatorii de carne sa introduca toate nenorocirile in produsele finite procesate, numai carne nu, pe cand? Dar o propunere legislativa prin care sa faceti ceva spitale, gradinitie cu usi la toalete la copii? Moarte pesede!!!
12
2
Asta il preocupa pe toparlanul asta, fumatul. Un mitocan de doi bani.
13
4
Ce a fost in neregula cu articolul!!!!!
2
4
Au fost rezolvate toate problemele Constantei. Acum Gcaloria nu mai este cea mai scumpa din tara, e cea mai ieftina, avem parcuri frumoase, cu pomi si alei, locurile de joaca sunt multe si bine dotate, parcarile sunt suficiente iar politia locala a scapat orasul de tiganime si cersetori. In plus, spitalele sunt modernizate, sectiile au fost renovate si dotate f bine cu aparatura. Bai cacat de senator, bai golanule, bai cersetorul lui Mazare, bai betive si spagar nenorocit, fa dracu ceva pt orasul asta! Mare cacat de initiativa ai cu fumatul! ? Idiotule, la copii te-ai gandit, cretinule? Sa-ti
10
3
asta de mai jos ..moga tu esti?
9
3
Sa io sugeti lu moga.
5
8
Sa ne bagam pula-n ma-ta toti fumatorii.
7
11
Superb ! PSD-ul , prin mascaricii sai parlamentari , se gandeste la toti alegatorii : legi pentru gainari , legi pentru corupti , legi pentru violatori si criminali , locuri de detentie pentru smecherii parlamentari , locuri pentru fumatori in scoli , trenuri , avioane , ministere , gradinite , parlament , descentralizate , case de nebuni , cimitire ... Ca , toti voteaza ,,ciuma rosie'' , manca-ti-as !
11
5
corect- restaurantele goale - nefumatorii sunt niste zgarciti si au si gura mare. noroc cu terasele acoperite . o lege discriminatorie . ce sa mai zicem de alcool , zahar...mult mai periculoase pe termen scurt
12
7
Cumva acest .... si-a luat dreptul de la contrabandistii de tigari? Mai au contrabandistii multa marfa pe stoc si nu mai au vanzarile de alta data? Vrea sa ii ajute? A vazut el oare emisiunea de la protv de acum cativa ani in care se spunea ca tigarile sunt contaminate radioactiv? Vezi si porcii radioactivi de acum o saptamana prezentati de toata media
15
4
Atata timp cat eu nu intervin in rau asupra sanatatii cuiva in spatiu public am pretentia ca nimeni sa nu abuzeze de sanatatea mea in spatiu public.
17
5
Sunt deja cateva carciumi in oras unde se fumeaza abuziv. Moga poate sa suga cata pula vrea el, nu ma deranjeaza ca ii place pula. Ma deranjeaza toti deputatii si senatorii care sug pula pe banii mei,si imi imbolnavesc familia.
16
7
Atata vreme cat este legala vanyarea tigarilor, care contribuie mult la buget, mi se pare normal sa existe si spatii pentru fumatori, dar sa se respecte si dreptul nefumatorilor. Civilizat este sa se simta bine toata lumea. De ce trebuie injuraturi din ambele tabere? Nu este mai simplu fiecare sa aleaga pentru el? Nefumatorul sa mearga la nefumatori, fumatorul la fumatori. Simplu. Pace la toata lumea.
20
8
Asta l-a preocupat pe senatorul mitocan, sa poata el fuma in carciumile unde e cunoscut ca un atarnator de elita.
29
6
Si pe toti fumatorii care le miroase gura a cacat tot timpul.
26
13
Trebuie respectati atat fumatorii cat si nefumatorii!
10
2
Oricum, la Mangalia se fuma si se fumeaza fara probleme. Oare cine ar trebui sa sanctioneze aceste incalcari ale legii ???? Poate vine si la Mangalia....
11
2
Ce de cacati avem in Parlament ii este lene sa iasa la fumat afara din local sau crede ca toti romanii sunt prosti si la discretia lui sa-i suporte fumurile si bashinile.
25
6
Se poate face si un protest inedit : sa ne asezam langa fumatori si sa e basim incontinuu....sa vedem daca le convine...
18
7
... ca nu mai poate bea omu un sprit fara sa puta apoi a tigan de la mahoarca voastra tebecista ! Senatorule al pulii , mai bine promulga legi ca sa fie mai multe ore de educatie fizica in scoli si licee , natia matii de boshorog betivan ! Tot voi ati protejat magazinele si comertul cu pliculete de etnobotanice care au nenorocit mii de copii , luati-as fata in pula !
24
4
Dati-as la muie de animal prost pesedist. Sa ma cac in tigarile tale de inapoiat.
19
7
Sa fumezi cand alimentezi elicopterul personal,mertanul,mogamobilu in toate palate pe care le detineti in judet iar eu voi fi permanent la interventi cu o canistra de benzina .
19
7
bravos nene , sa speram ca trece ....
11
14
Ia du-te mata la Rustic. e arhiplin cu tineri si se distreaza in draci
7
3
Bai puscariasii !!!!unde natia ma ti sunt toti nefumatori care sunt afectati de fumat?ca in restaurante nu ,sunt restaurantele goale din cauza legi cu interzisu fumatului ,lasati lumea sa fumeze ca restaurantele aduc multi bani la bugerul statului dar daca nu au lienti de unde sa mai poata sa isi desfasoare activitatea acum dece nu sunt pline cu mefumatorii aia deranjati de fum ?
18
33
Jegurile pesediste distrug toate legile bune din tara asta
40
15
Normalitate.
17
25

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108