REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Senatorul Popa, dezamăgit de rezultatele obţinute la alegeri, dar şi de colaborarea cu PSD. A vorbit şi cu Dăncilă!

Senatorul Popa, dezamăgit de rezultatele obţinute la alegeri, dar şi de colaborarea cu PSD. A vorbit şi cu Dăncilă!

Replica API 21 iunie 2019 | 01:15 399

La aproape o lună de la alegerile europarlamentare, Ion Popa, preşedintele ALDE Constanţa, şi-a exprimat dezamăgirea cu privire la rezultatul obţinut de formaţiunea politică la nivel naţional, dar, în special, la nivel local. Rezultat pe care membrii formaţiunii nu-l vedeau nici”în cele mai negru coşmar”. Şocul a fost cu atât mai mare cu cât sondajele arătau că ALDE va obţine cel puţin 10 %.

"Sunt foarte supărat din cauza rezultatului obţinut la Constanţa. Se înţelege că nici în cel mai negru coşmar nu îl vedeam. Am făcut o echipă bună la Constanţa, am făcut o echipă bună, din păcate rezultatul a fost unul pe care nu ni l-am doprit şi nu l-am aşteptat. Frustrarea a fost mare şi prin prisma efortului pe care l-am depus, dar şi pentru că, paradoxal, în toată perioada de precampanie şi campanie, niciun sondaj de opinie făcut la nivel naţional nu a dat sub 10 %. Şi asta ridică mari semne de întrebare”, a spus Ion Popa.

Senatorul a ţinut să-şi exprime bucuria, ironic, în ceea ce-i priveşte pe cei care au ajuns în Parlamentul European, urându-le, totodată, succes. M-am „bucurat” foarte tare că domnul Băsescu şi-a strâns echipa, toţi acoliţii, în Parlamentul European, s-au strâns cu toţii acolo. Asta s-a votat. Le urez tuturor succes şi să reprezintă România cu cinste”, a mai punctat senatorul.

Acesta spune că nu poate afirma dacă voturile au fost fraudate, însă „sunt mari semne de întrebare în legătură cu cei care au votat pe listele suplimentare, sunt probleme cu cele aproape 3000 de procese verbale care nu se închid. Dacă nu se închide, înseamnă că e o problemă. Sunt mari semne de întrebare şi în legătură cu rezultatul obţinut de UDMR, la Constanţa, să zicem, este de înţeles, sunt turişti, minorităţi”, a mai precizat Popa. Politicianul a precizat că toată vara va merge în judeţ, pentru a finaliza partea de organizare.

În cpncluzie, Popa s-a arătat nemulţumit de colaborarea cu PSD la Constanţa, precizând că a atenţionat-o şi pe Viorica Dăncilă de situaţia de la nivel local. „Nu funcţionează colaborarea cu partenerii la Constanţa, şi asta ne afectează foarte mult. Am vorbit săptămâna trecută cu doamna prim ministru, i-am spus, şi vom încerca să găsim o soluţie, o mediere, s-a arătat contrariată de situaţia în care ne aflăm”, a precizat Popa.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va faceti de cacat cu oameni ca Ionescu de la harsova hoti aroganti si falsi.cred ca toti din partid dupa modelul edilului de la harsova sunteti la fel.asa oameni asa voturi o sa aveti!P.S.REPLICA UN ZIAR DE PARTID CARE MONOPOLIZEAZA COMENTARIILE RUSINE REPLICA!
1
0
Remorca, balamaua PSD-ului a ajuns ditamai partid libereal! Sta si da din coada langa masa psd-ului ca un caine flamand. Prinde osul din zbor cand i-l mai arunca din cand in cand psd-elul hotoman!
3
0
Mai conteaza si ce rezultate practice are un partid. In institutiile in care v-ati grabit sa va instalati conducerile rezultatele sunt conforme cu votul adica 4% adica mai nimic. Numai vorbe, promisiuni si ineficienta nu aduc succesul.
4
0
O organizatie politica de la Constanta e condusa de unul de la Arges?!? Si se mira ca nu fura?!
4
0
Asa se intampla cand traiesti cu capul in nori si te uiti pe sondaje domnule POPA,dupa ce cobori cu picioarele pe pamant vezi adevarul adevarat nu ala din sondaje.
9
2
De unde a aparut si asta.....
5
0
Hahaha.. La ce salariu are directorul de la cet... un pui de securist alde ist. Care nu stiu cu ce se mananca managementul.
7
1
Limbaj tipic Usr, de la un tanar frumos si liber
6
5
da ce ma POPA ,TE crezi mare scula.
8
6
s-a pisat poporul pe voi !
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108