REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Şerban a făcut din Eforie un șantier continuu

Şerban a făcut din Eforie un șantier continuu

Replica API 23 aprilie 2020 | 12:16 5088

Se lucrează de zor în stațiunile din sudul litoralului, însă, la Eforie, primarul Robert Şerban, fără viziune şi fără a-şi face ordine în priorităţi, s-a apucat de toate odată, transformând staţiunea Eforie într-un mega şantier.

Robert Şerban

Pandemia de coronavirus se pare că a venit ca o gură de aer pentru stațiunile de pe litoral, care s-au apucat de treabă, în lipsa turiștilor care nu vor veni de această dată la mare de Paște și de 1 mai.

În cel mai fericit caz, aceștia vor putea poposi câteva zile începând cu 1 iunie, dar nu este sigur. Situația de urgență întârzie începerea sezonului estival. Cum prezentam și în urmă cu o lună de zile, într-un material mult mai amplu, stațiunile din sudul litoralului alcătuiesc în acest moment un șantier uriaș, totul este în reconstrucție, iar paragina nu a fost îndepărtată încă de valul nou de investiții.

Eforie Nord, în plină reconstrucție

Eforie Nord este una dintre stațiunile de pe litoral în care vezi muncitori la orice pas, chiar încă de la intrarea în oraș. Se vopsesc bordurile, se asfaltează pe ici pe colo, iar hotelurile au intrat în proces de renovare. Faleza este încă în lucru, iar muncitorii se asigură că vor termina treaba în scurt timp.

Cu siguranță, Eforie Nord nu este un loc de vizitat în acest moment, doar dacă nu ești pasionat de praf și zgomotul utilajelor. Bine, oricum, izolarea la domiciliu te împiedică să ”abuzezi” de o plimbare prin stațiune în acest moment. Până la mjlocul lunii mai vom putea observa dacă lucrările dau roade.

Citește și: DRUMUL DEGRADĂRII, spre litoral: radiografia stațiunilor din sud

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
idiotii dracu au MARIT trotuarul l-au facut cat o banda de sosea! acum sa vezi aglomeratie la vara!!!!
2
0
TU care ai scris pseudo articolul asta scrie dracu la subiect si NU MAI BATE CAMPII...cine pula mea va pus pixul ala umlut cu cacat in mana .Incepeti un articol urmarind o idee si urmand-o in tot restul sau ,dar voi nu ! Balacariti pe ala care e la putere doar doar va arunca si voua un ciolan...halal jurnalism
1
1
Costica avatavului conduce orasul din umbra are spatii pe centru si la sincai se crede nasul
4
0
Ti-ai dracu de agramati. Nu sunteti in stare sa legati 2 cuvinte si rupeti tastatura, Ca daca erati oameni intregi la cap , nu spuneati asemena ineptii!
2
0
Numai fiti asa rai, aceste proiecte vor fi de mare ajutor pentru eforie cat si pentru localnicii ei, atat ca statiune cat si ca oras. Pace in suflet
3
2
Ba,prostilor ,voi l-ati votat pe Crusoveanu si clanul lui ,la primarie,nu pe Robert.Daca nu intelegeti schema si il votati si acum o sa ramana copiii vostri datori pe viata ptr realizarile lui,imrumutand Eforia mai mult decat a facut Brailoiu care a murit cu banii dupa el. Va spune unul care a vazut cine e primarul si cum se fura!
6
0
Sa va tragem la m$&e la toti astia din psd Eforie care ati mancat cacat aici adica munteanu si cateii lui care va stiti.
2
6
Mai tragi pe nas la Tomis Bistro? Acolo la etaj unde te ascunzi de obicei!
11
0
Moooie replica!
1
4
Acest primar este un copil cu mari probleme de comportament. Noroc cu cei care ii scriu textele si il prezinta prin urbe, de altfel de la inceputul pandemiei nu a scos personal un sunet. Primare pachetele cu hartie igienica ai masti sunt din bani publici, asa ca nu este normal ca sa se spuna ca, votati Serban, la distribuirea lor. Puteti sa ne spuneti cat a costat un pachet si cate ati achizitonat?
19
4
Vin eu primarita la Eforie si voi sista toate santierele si in toate spatiile de cazare vom face studiouri de video chat, se vor strange multi bani la bugetul local. Votati Verginica !
12
5
MOTODEBILII MINTAL CEA MAI HANDICAPATA SPECIE DE OLIGOFRENI DESCREIERATI SELECTIA NATURALA SA-SI FACA TREABA CA PULITIA DOARME SI AMENDEAZA MOSII SI BABE
9
1
Crusoveanu ia spaga de 10% la fiecare plata. Votam Crusoveanu primar nu pe maimuta lui, Serban
13
2
Super Serban , mergi inainte , lasa prosti sa vorbeasca , fa ce mai frumoasa statiune
8
7
A furat 3 ani jumate si in ultima jumatate din an s au apucat cu multe proiecte ca sa scoata ochii la localnici a avut ce invata de la brailoiu dute la puscarie ca ati furat o statiune
14
5
sa apucat si iel sa faca cv ptr oras ca vin alegerile,dar in 4 ani dece nu a facut ce face acum??lasa ti complimentele si laudele la toti hoti!!
21
5
Un alt rimjob Replica, trebuie sa traiasca si publicatia asta din ceva, nu?
9
3
Anghel o fu te pe Ada si Serbanel il da afara din consiliu
12
4
acest oras va arata foarte bine dupa terminarea lucrarilor. aceste lucrari trebuiau facute decand era retardatul ala de brasiloiu, dar cum sa faca daca nu putea fura din fonduri europene. bravo serban
7
6
Cum stie sa fure Serbanel al meu voi nici nu aveti habar!
21
5
La cum arata vara trecuta promenada din Eforie Nord,primarul asta merita direct plutonul de executie,pt.sabotarea turismului!Santuri,praf,resturi de materiale de constructii,cabluri s.a.m.d.Toate in plin sezon!Plus ca iti rupeai masina,desi mergeai cu viteza de stivuitor din cauza terenului pe care vi l-am prezentat mai sus!Cei care mergeau pe trotuar,parca veneau de la moara,erau prafuiti din cap pana-n picioare!
20
4
Ati intentionat sa va justificati contractul cu opozitia criticand actiunile edilului, dar ati reusit sa il laudati... Concluzia - SERBAN FACE!
14
4
Cand or sa se termine proiectele care sunt in lucru Eforie va fi cea mai frumoasa statiune. Se modernizeaza absolut tot. Lacul Belona, faleze, drumuri, cladiri, etc. Gazele sunt deja finalizate, in iarna trecuta am avut gaz in casa, ceea ce este o schimbare imensa fata de cocs sau lemne. Trebuie sa fi tampit sa nu observi lucrurile bune care se fac. Este normal sa deranjeze lucrarile dar nu uitati ca in Eforie traiesc o gramada de oameni nu este vorba doar de turisti. Noi stam aici tot anul, Personal eu apreciez ce se intampla. Inca odata multumim de gaze.
17
7
jaf la drumui mare .Lucrari facute numai de clanul Crusoveanu
19
5
ba prostilor ce a facut o strada cap coada in eforie nord si sud.mare proiect mare hotie mergeti in techirghiol sa vedeti acolo cum arata orasul de la intrare la iesire piscina teren de tenis valeza centru iuliminat strazi etc asta crede ca daca asflateaza 2 strazi gata a facut multe ptr eforie uhhh diarilor!!!
20
7
A dracu rasa asta de roman ,daca face de ce face ,daca nu face de ce nu face ,ba diliilor cine dracu va mai intelege retardatilor !
13
12
Orasul va arata super! bravo Robert Serban!
16
16
Alo Replica!!La Domnul Amiral izoleta nu se poate comenta!!!!!
15
5
Unde ati fost la vot ? Serviti l de bun acum !
7
6
E bine ca face ceva. Dar de aceasta graba, Banii sunt di fonduri europene, iar diferenta care trebuie pusa din fondul primariei se evapora banii in buzunarul lui si al acolitiei! Mai candideaza SERBAN daca are dosare penale pe rolul instantei. Sa se duca dupa dragnea..
11
4
De ce nu acceptati sa spalati imaginea unui personaj care nu merita functia de primar? Si nu ati lasat nici rubrica de mesaje
11
2
Ca se lucreaza este un lucru bun, dar sa se lucreze cu cap. Ce m-a imprsionat negativ vara trecuta, a fost aglomerarea haotica de constructii si manelele care se auzeau in toate localurile de doi bani, insirate in lungul arterei principale. In concluzie statiunea arata extrem de urat.
14
0
trebuie sa fii nebum sau masochist sa te duc in statiunea aia betonata,aglomerata,machidonizata.Furtul,mincarea stricata,inghesuiala,betoane si asfalt te vor face naspaturistule sa te simti ca acasa!
17
4
Ba uitativa va rog daca aveti cum asa de ansamblu la marea asfaltare de la Eforie, BA IN PLM NUI UN 1 CM DE ASFALT DREPT NUI O CANALIZARE PUSA CUM TREBUIE TREABA DE MANTUIALA LA REVEDERE LA PISCARIE
15
5
Esti un nesimtit mincinos ingamfat si hot exact ca toti penelistii useristii si plusistii. In comparatie cu Bulgaria noi suntem praf in gestionarea covid19 si a activitatilor economice. Acest guvern si sustinatorii vor disparea din parlament prin vot. Apoi demis si kwj. Mincinosilor. Escrocilor. Tradatorilor.
18
5
Lucrare de mantuiala cu resurse putine si facturi foarte scumpe la cuscru lu cruso comprest util
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212