REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şerban Nicolae (PSD): Cred că se va ajunge la o moţiune de cenzură

Şerban Nicolae (PSD): Cred că se va ajunge la o moţiune de cenzură

Replica API 27 mai 2020 | 00:00 1048

Senatorul PSD Şerban Nicolae consideră că social-democraţii ar putea decide să depună o moţiune de cenzură, motivând că Guvernul "face rău românilor".

Şerban Nicolae

"Eu cred că se va ajunge la o moţiune de cenzură, pentru că, în mod evident, acest Guvern, prin incompetenţă, prin incoerenţă şi prin aroganţă, nu face decât rău României şi românilor. E adevărat că situaţia generată de epidemia COVID-19 nu ne pune în situaţia să tratăm ca în timp de pace. Demiterea Guvernului nu înseamnă că se instaurează automat un nou guvern. Probabil că domnul Iohannis va tergiversa cât de mult întreaga procedură, va juca din nou ruleta anticipatelor şi probabil că vom intra într-un blocaj politic. În aceste condiţii, încercăm să atragem atenţia guvernanţilor că ceea ce fac este prost, incoerent şi face rău românilor", a afirmat Şerban Nicolae, marţi, la Senat, scrie Agerpres.

Referindu-se la condiţiile în care unii români au plecat la muncă în străinătate, Şerban Nicolae consideră că este necesară "o anchetă ceva mai amănunţită, poate chiar una penală".

"Probabil va fi nevoie de o anchetă ceva mai amănunţită. Nici acum, nimeni nu îşi asumă răspunderea pentru cei care au plecat dintr-o zonă de carantină foarte strictă, sau aşa ar fi trebuit să fie, pentru a lucra ca muncitori sezonieri. (...) Toate aceste măsuri haotice nu puteau să se facă fără implicarea directă a autorităţilor guvernamentale (...). Probabil că va fi nevoie de o anchetă, poate chiar una penală", a adăugat Şerban Nicolae.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
intrebare retorica, cum poate ajunge un sofer semianalfabet in parlamentul Romaniei? se inscrie in psd.
1
0
Psd a bagat numai strambe in perioada asta, toaca marunt guvernul poate prind ciolanul cel mare, sper sa numai castige niciodata nimic. Cat despre asta cu muie de acordeonist......
2
0
uite la godacul asta de Serban ,se indoapa bine baiatul si pe urma are idei de om ce doarme mereu , numai prostii guita pe gura, Sa vina alegerile si sa scapam de asemenea gunoaie.
1
0
una doua motiune de cenzura,lumea moare si voua va arde de politica
1
0
sper ca dupa urmatoarele alegeri sa nu mai avem asemenea specimene in parlament -de la nici un partid-...
3
0
cred ca se va ajunge sa fiti linsati, voi astia din organizatia infractionala psd
4
3
sunteti colegi de manivella sau doar ii sugi...
3
2
Securistul asta vrea sa distruga tara.
5
1
circul , cu anticipatele, motiuni si cate altele!pune ti mintea care va mai ramas la treaba serioasa ca vin vremuri grele pentru oamenii si asa necajiti de mintile voastre!
3
1
Asta nu este cel cu sexul anal? Un partid serios il destituia.
5
1
Il apreciez foarte mult pe dl Serban! Pare sa stie ce vrea si pare sa fie patriot!
2
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108