REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Sfârșitul stării de urgență, începutul masacrului pe șosele

Sfârșitul stării de urgență, începutul masacrului pe șosele

Replica API 2 iunie 2020 | 00:00 3655

Criza provocată de noul coronavirus a avut și efecte pozitive, remarcate prin numărul redus de accidente și implicit numărul persoanelor rănite grav sau decedate în urma accidentelor. Doar că “minunea” nu a ținut mult timp și, în aproape două săptămâni din starea de alertă s-a înregistrat același număr de decese ca în toată perioada stării de urgență, timp de două luni.

Potrivit datelor puse la dispoziție de Serviciul Rutier Constanța cotidianului Replica, în perioada stării de urgență, între 16 martie – 14 mai, au fost înregistrate 58 de accidente rutiere, dintre care 9 accidente au fost grave. În urma acestor accidente, 54 de persoane au fost rănite ușor, 6 persoane au fost rănite grav, iar 3 persoane și-au pierdut viața.

23 de accidente în perioada 15 - 26 mai

În nici două săptămâni de la debutul stării de alertă, în perioada 15 și 26 mai, s-au înregistrat 23 de accidente, dintre care 3 au fost grave și tot 3 persoane și-au pierdut viața. De asemenea, în aceeași perioadă, o persoană a fost grav rănită, iar alte 28 de persoane au fost rănite ușor.

Unul dintre primele accidente rutiere mortale înregistrate în zilele în care oamenii au vrut să profite de ”libertate” a fost la Vama Veche. La data de 17 mai, un motociclist în vârstă de 33 de ani, a decedat după un impact cu un autoturism. Un alt deces a fost înregistrat la Cerchezu, la ieşire spre Negru Vodă, pe fondul unei depăşiri. Trei persoane au fost rănite în urma accidentului, iar un bărbat, de 45 de ani, a murit. Tot în primul weeke-end din starea de alertă, un bărbat de 41 de ani, a decedat după ce s-a răsturnat cu mopedul într-un șanț, pe raza comunei Castelu.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e vorba de masini vechi, cele mai multe accidente sunt din cauza prostilor cu masini puternice care nu stiu sa conduca si provoaca tragedii. Iar principalul vinovat este Ministerul de Interne care doar colecteaza amenzi pentru fleacuri in loc sa sanctioneze dur agresivitatea la volan.
2
0
Avem PANDEMIE DE PROSTI PE SOSELE. Au dat carnete la toti analfabetii si ce e mai grav ca mor oameni care conduc normal ,preventiv si care isi folosesc si chestia aia dintre urechi cand conduc.Romania tara in care se aduna de pe sosele cadavrele cu spaclu.2500 sau 3000 morti pe an ,primul loc in Europa.Atentie mare ,inainte sa ne urcam la volan sa ii imbratisam pe cei dragi ca nu se stie daca ii mai vedem in acea zi.
3
0
pe linga cocalarii nostri a sosit si toata tiganimea boschetareasca cu rable de it,ger,gb,poluante ,fara itp si asigurare.Ce face politiae buna spaga???
6
0
Ar trebui sa lase epavele masinilor pe marginea drumului ca atentionare pentru vitezomani
8
3
Masini de toate categoriile,unele chiar super,sunt in continuare conduse de tot felul de cazaturi ,indivizi complet cretini. Romanii merg prost mai ales pe zonele de sosele mai bune,unde nu mai sunt atenti la gropi, ci incep sa-si dea frau liber basinilor din cap.
10
0
Au iesit iarasi imbecilii la asfalt!!!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108