REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Sfidare totală: După ce stenogramele au dovedit că a cerut anchetarea lui Joe Biden, Donald Trump se întâlnește cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski

Sfidare totală: După ce stenogramele au dovedit că a cerut anchetarea lui Joe Biden, Donald Trump se întâlnește cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski

Replica API 25 septembrie 2019 | 00:00 150

Donald Trump

Președintele american, Donald Trump, va avea o întrevedere cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, la o zi după anunțul privind anchetarea acestuia de către Camera Reprezentanților, conform site-ului cotidianului The Guardian.

Întâlnirea dintre președintele american și omologul său ucrainean, prilejuită de reuniunea Adunării Generale a ONU ce se desfășoară la New York, are loc miercuri, după anunțul făcut de președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, conform căruia va începe ancheta care ar putea duce la declanșarea procedurii de suspendare a președintelui Donald Trump, informează mediafax.ro.

Demersul Camerei Reprezentanților vine ca urmare a discuției telefonice, din 25 iulie, dintre cei doi șefi de stat, în cadrul căreia se presupune că Donald Trump ar fi pus presiuni asupra lui Volodimir Zelenski pentru a-l investiga pe Joe Biden, principalul concurent al opoziției în cursa electorală prezidențială.

Președintele american se află într-o situație inedită, fiind acuzat de încălcarea prevederilor constituționale și supus anchetei în vederea suspendării sale, situație în care doar doi președinți din istoria Statelor Unite au mai fost implicați. „Acțiunile întreprinse până în prezent de președinte au încălcat Constituția”. „Președintele trebuie tras la răspundere. Nimeni nu este deasupra legii”, a declarat Nancy Pelosi.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pace asta macar nu si a facut averea din contracte cu statul la dus mintea la afaceri .....nici macar nu incaseaza salariu ca presedinte si a donat salariu .Dar dati aici din clont postaci platiti.
1
0
mana rusilor, vor sa cucereasca din nou toata Europa de Est
1
0
mac,mac,mac,donald duck pasare proasta fara cap pus sa birjareasca sareta goala americana,periculos prin prostie,banii ia facut urmand trasee invatate de la tacsu dar cultura vacs albina
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108