REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Sharon Stone dezvăluie care actor sărută cel mai bine: 'E fabulos. Nu știu cu cine l-aș putea compara'

Sharon Stone dezvăluie care actor sărută cel mai bine: 'E fabulos. Nu știu cu cine l-aș putea compara'

Replica API 25 septembrie 2020 | 21:24 2132

Rolurile din "Basic Instinct" si "Total Recall" au transformat-o într-un adevărat star și i-au creat imaginea de femeie fatală. Sharon Stone a dezvăluit într-un interviu cu Andy Cohen cine este actorul de la Hollywood care sărută cel mai bine.

Sharon Stone

Dintre toți actorii cu care a jucat în cariera ei de patru decenii, deținătoarea Globului de Aur a mărturisit că de departe câștigător la acest capitol este Robert de Niro, potrivit filmnow.ro, citat de stiripesurse.ro.

„Pentru mine, Robert De Niro este de departe actorul care sărută cel mai bine”, a spus Sharon la Watch What Happens Live. „[Bob] este actorul pe care l-am admirat cel mai mult. ..Tot ce-mi doream era să pot sta la aceeași masă cu el și să fiu puternică. Poate și pentru că îl plăceam atât de mult, sărutul cu el a avut un așa impact”.

Stone a glumit apoi și a declarat că De Niro putea foarte bine să o lovească și cu un ciocan în cap, că tot ar fi fost încântată.

„Ca actriță eram atât de îndrăgostită de el”, a declarat starul din „The Laundromat”. „A fost fabulos. Nu știu cu cine l-aș putea compara”.

Actrița originară din Pennsylvania, în vârstă de 62 de ani, și actorul din New York ( 77 de ani) au jucat rolurile Ginger McKenna și Sam "Ace" Rothstein în filmul din 1995, Casino.

Sharon a primit singura nominalizare la Oscar pentru rolul mamei dependente de droguri și alcool, îndrăgostită de proxenetul ei (James Woods), în drama regizată de Martin Scorsese care a obținut $116,1 milioane la box office.

Gazda WWHL, Andy Cohen, a întrebat-o apoi pe Stone dacă ar înlocui-o pe Kim Cattrall în rolul Samantha Jones, în cazul în care regizorul Michael Patrick King ar filma al treilea lungmetraj Sex and the City.

„Oricând aș avea ocazia să lucrez cu Cynthia [Nixon], ar fi o onoare pentru mine”.

Însă atât Cyntia cât și Cattrall au declarat că ar prefera o femeie de culoare în acest rol.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viata de artist,ce esti invidios?!
0
1
Hoasco ai probat si tu vreo 2000 ca tiganul de Ilie Nastase?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108