REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Shhaideh: Ne-am propus ca, până la 1 iulie, procesul de acreditare a autorităţilor de management să fie definitivat

Shhaideh: Ne-am propus ca, până la 1 iulie, procesul de acreditare a autorităţilor de management să fie definitivat

Replica API 22 februarie 2017 | 23:05 383

Sevil Shhaideh

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, şi Mihaela Toader, ministrul delegat pentru fonduri europene, s-au întâlnit marţi cu o delegaţie a Comisiei Europene (CE), prilej cu care Shhaideh a anunţat că şi-a propus ca, până la 1 iulie, procesul de acreditare a autorităţilor de management să fie definitivat, notează agerpres.ro. Delegaţia CE a fost condusă de Zoltan Kazatsay, director general adjunct, Directoratul General pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Afaceri Sociale şi Incluziune (DG EMPL). Cu privire la programele europene din cadrul financiar european 2014-2020, au fost trecute în revistă situaţia actuală în ceea ce priveşte procesul de desemnare a autorităţilor de management, motivele de întârziere şi posibilităţile de avansare a procesului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
noi chiar nu avem romani isteti? punem tatarisme din astea in functii? s au terminat ai nostri?
3
0
Cu toata nevinovatenia aratata de fata ei,dna Sevil nu poate fi privita decat ca roata de rezerva a unor mari infractori de la malul marii.
2
0
Ce fata are, parca plange... oare este usor... , nu, prea mare palaria pentru ea !! Da !
4
0
Slava domnului ca a aparut aceasta persoana ca altfel Romania se scufunda in bezna! Ce natie de cacat suntem!
4
1
Nicusor constantinescu urla acum cinci zile ca a fost dezincriminat abuzul in serviciu de opt luni de zile si ca cei de la dna fac abuz...pai daca face abuz in serviciu si dna ul si este dezincriminat de opt luni inseamna ca nu e nicio problema
2
1
nu.meritati voi.un.profesionist.ca dna.Sevil..Boc.bas udrea...da Udrea.a fost."buna"..la.ministerul .de futut.si furat al.economiei?????....
1
5
...aceasta doamna ar face bine sa revina la locul ei de la Constanta, pentru ca palaria este prea mare...
3
2
Persoana aceasta a fost pusa de Constantinescu sa invirta banii judetului in folosul sau.Avind aceasta experienta. este pusa sa invirta banii tarii in folosul lui Dragnea si acolitii.Ma mir ca DNA nu a chemato la audieri in acest sens.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108