REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Simona Halep a fost eliminată de la Indian Wells! Meci INCENDIAR cu Naomi Osaka

Simona Halep a fost eliminată de la Indian Wells! Meci INCENDIAR cu Naomi Osaka

Replica API 17 martie 2018 | 08:26 279

Simona Halep, numărul 1 mondial, a înfruntat-o pe Naomi Osaka,în cadrul turneului de la Indian Wells, cu care s-a mai întâlnit de alte 3 ori. Câștigătoarea cele două jucătoare o va înfrunta pe Daria Kasatkina, care s-a calificat în finală SPECTACULOS după ce a învins-o pe Venus Williams, scor finalscor 4-6, 6-4, 7-5. Din nefericire, Halep a pierdut în fața japonezei cu scor 3-6, 0-6, după ce Osaka a făcut un meci de-a dreptul impresionant, iar setul secund a fost dominat de niponă.

0-6 MECI OSAKA! Simona Halep pierde game-ul decisiv după ce s-a luptat mai bine de 8 minute pentru a-l câștiga. Osaka se califică în finală, unde o va întâlni pe Kasatkina

0-5 Game Osaka! Simona a dat semne că revine, însă Osaka a contracarat atacurile lui Halep, forțând-o să dea mingile afară din teren.

0-4 Game Osaka! Naomi atacă în forță și Simona returnează cu greu, mai ales când acest lucru se întâmplă pe serviciul japonezei!

0-3 BREAK Osaka! Simona servește destul de moale și Naomi profită! Jucătoarea noastră l-a chemat pe Darren Cahill pentru a primi câteva sfaturi.

0-2 Game Osaka! Naomi își confirmă break-ul! Japoneza începe la fel de bine cum a făcut-o în primul set și o aleargă la fel de mult pe Simona.

0-1 BREAK Osaka! Simona începe cum nu se poate mai rău acest set și încheie game-ul cu o dublă greșeală.

A început setul doi! Simona servește!

3-6 GAME, SET! Osaka începe game-ul cu un as și îl termină la fel!

3-5 BREAK Osaka! Liderul mondial atacă furtunos din toate pozițiile! Simona reușește și un punct fabulos! Trimite un lung de linie fantastic după ce a fost supusă presiunii, dar nu e de ajuns! Osaka face break-ul!

3-4 Game Osaka! Simona începe bine game-ul, dar Naomi revine și nu-i dă posibilitatea jucătoarei noastre să câștige break-ul. Japoneza continuă să servească puternic.

3-3 Game Halep! Câteva greșeli copilăroase comise de Osaka fac ca Simona să egaleze.

2-3 Game Osaka! Naomi lovește foarte puternic și plasat și o trimite pe Simona dintr-un colț în celălalt al terenului, reușind să câștige două puncte după acest procedeu.

2-2 Game Halep! Din momentul în care a făcut break-ul în urmă cu două game-uri, Osaka n-a mai făcut niciun punct. Simona a bifat 8 puncte la rând și revine în joc!

1-2 BREAK HALEP! Două greșeli neprovocate pe rever pentru Osaka i-au fost fatale japonezei, care a pierdut pe propriul serviciu fără să câștige vreun punct.

0-2 BREAK Osaka! Simona comite în finalul game-ului o dublă greșeală și îi dă posibilitatea asiaticii să majoreze diferența.

0-1 Game Osaka! Naomi începe în forță cu un as încă din primul serviciu, dar apoi comite o dublă greșeală. Simona profită și trimite câteva mingi bine plasate, însă japoneză mai reușește un as și ia primul game.

Simona Halep și Naomi Osaka s-au mai întâlnit de trei ori până acum, românca impunându-se de fiecare dată. Prima întâlnire a fost în turul 3 de la Roland Garros 2016, când Halep a fost nevoită să revină de la 0-1 la seturi și să se impună cu 4-6, 6-2, 6-3. Nici a două înfruntare nu a fost mai simplă. În primul tur al Masterului de la Miami din 2017, Halep s-a impus greu, tot în 3 seturi, scor 6-4, 2-6, 6-3 scrie gsp.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Machedonii -Triburi de pastori ce au patruns in societatea romaneasca prin viclenie si inselaciune
4
2
Rom romanasi , urata imagine lasati in urma voastra . Tiai dreaq de haters nenorocoti . Huo, animale
1
4
De ce meci incendiar? A pierdut rusinos cu set la zero! Cum sa declari ca esti nr.1 dar sunt jucatoare mai bune decat ea?
6
1
De ce oare am imaginea unor machedonasi semidocti jubiland in urma castigului la pariuri.
4
1
Chiar daca procurorii o stiu cu meciuri trucate,nu or sa faca nimic ,pentru ca e bun national .Daca are cineva probe,sau suspiciuni intemeiate sa se adreseze www.tennisintegrityunit.com,sau www.sportsbettinggroup.org,si aia o sa rezolve situatia!
2
2
nu va mai luati de halepa saracilor
3
5
Osaka ia dat in doua seturi de a julit-o pe posaca. daca halep termina anul pe locul 5 wta e minune!
6
2
Din acest motiv Cipaneza nu a reprezentat Romania la Olimpiada ! Nu ieseau paratzii ! Ca trebuie sa mai cinstruiasca un bloc , o vila , un hotel ... ceva ! Tac'su Stelica stie ca nu se mai face bani cu branza si cu casharia ! Acum se fac bani multi din meciuri trucate la pariuri ! DNA sa vina sa-i ia !
9
3
ordinar,n-ai cum sa pierzi in halu asta decat daca vrei.pai daca se intalneste cu Kasatkina o baga aia in fileu o impacheteaza.
6
3
FBI trebuie sa se murdareasca de kakareze pt ca osaka a afirmat ca oita halep i-a facut cadou cateva puncte.Meciul e suspect.Probabil ca dintr-un colt de lume cineva o sa aduca banii castigati la pariuri ...
7
3
Mare figura osaka asta.La 20 de ani sa-i puna fileul in cap nr 1 mondial si sa joace o finala de turneu premier.... Si kasatkina la fel.Oare halep la 20 de ani trecea de primul tur la vreun turneu mai pricopsit? Putem spune ca halep si muguruza nu vor avea suprematia dupa retragerea serenei pt ca progreseaza rapid martici,kasatkina si osaka.
4
3
Parca spuneati ca oaia este de neoprit?! Uite ca a luat-o din nou!
12
3
atata timp cat tara nu a contribuit cu absolut nimic in evolutia si cariera tenismenie in cauza, nu inteleg comentariile- felicitari Simona
8
15
ce draku puneti oaia sa joace tenis,,,
13
6
Urata natie de haters. Tiai dreaq de hoti si koorve , huo.
4
13
Nevasta lui Shrek a bifat meciul, ca trebuia bifat: s-a prezentat la conferinta de presa cu sapca Nike, ca sa primeasca banii de la sponsor. Pupincuristii nu asta tot ne scriu pe aici: voi criticati, dar ea castiga bani. Da, castiga bani, avand un caracter infect. Si toate primariile o fac cetatean de onoare, asta insemnand ca ii dau terenuri gratis. Sa aiba terenuri unde sa pasca oita noastra. O oita incendiara !
16
6
Stii de ce o injura lumea pe Halep?Pentru ca e nesimtita,chemi antrenorul ,te intreaba ala ceva,il ignori,iti zice ce sa faci,ignori.Cica nu a simtit mingea!Nu si a controlat capul ala prost,asta nu a controlat.Cica meci incendiar,a fost groggy tot meciul...
19
5
Meci incendiar!!! 6-3, 6-0!!!
19
1
Ca invita pe cheltuiala ei toti sustinatori la meciul de la Miami,plateste ea tot ,bilete,loje,hotel,masa,apoi imparte frateste premuul de 350 mi dilari de la indian wells cu sustinatori,a zis ca va cauta,stati pe aproape
7
3
Simona a dat o lovitura mare, a castigat prin interpusi mai mult decat premiul pt castigarea turneului. S-a pariat ca va castiga japoneza in 2 seturi. Cea mai mare miza a pus-o Oache, alias lale Mita, zis si Maryotis, unchiul marei tenismane! Se poate verifica!
12
4
campioni fraudulosi intr-o tara condusa prin frauda de analfabeti care cumva au reprezentanta cocotata pe locul 1 wta.Analfabetul becali e alt exemplu de prost care jigneste zilnic inteligenta omului cinstit.bine ca-l avem macar pe Iohanis un tip mai discret si educat spre deosebire de catastrofele cu aere de dictatori.
13
8
Bravo Simona,i-ti multumim pentru ceea ce ai facut pana azi !Mult noroc in continuare !
5
18
Cipaneza a fost surclasata ! Nasoasa pacaleste tenisul si clasamentul !
20
7
Intrebata ce parere are despre jocul practicat de osaka,halep a raspuns hahaind : ,,il iubesc!" Era sigura ca va castiga.Ghinion de nesansa.Halep trebuia sa vada ca osaka a jucat f bine pe suprafata de indian wells.Dezastrul acestui meci a fost anuntat de victoria in stil buimac din meciul cu martici.in pauza de iarna am spus in comentarii ca va veni ziua cand halep va fi luata in bascalie de presa internationala pt povestea cu glezna si jocul sau.Iata ca presa o matura pt infrangerea cu osaka si sa nu ne miram de vreo ancheta si pe la casele de pariuri din tari exotice.
11
5
Prostii iar au comentarii proaste. Asta e si asa o sa ramana.
4
22
O machidoanca care isi atinge doar scopul de a ciupi bani pentru prostul de ta-su si analfabetul de frate-sau...Regulament tampit: nr.1 fara niciun grand slam castigat...!?!
18
6
va dati seama cit au cistigat cei care au pariat pe japoneza?
7
4
o needucata si o nesimtita
13
5
Face beeee
13
5
Ce a spus osaka : "S-o bat pe halep la scorul asta e tot ce mi-am dorit!" Hahalep se si vedea in finala,se si vedea cu trofeul pt ca aflase ca serena a fost eliminata de kasatkina.Si osaka i-a rupt filmul cu fericirea din tartacutza halepei.De unde a aparut osaka,mustaciosuleeee! Va dat cu terenul in cap!
16
4
Comenteaza fa proasto referitor la articol, alogeno.
6
6
La australian open incepuse halep sa joace altceva.A surprins pe multe adversare si plus milogirea cu glezna.Bineinteles ca acum adversarele i-au studiat video bruma de tactica folosita de halepl la AO si cine ii serveste cu peste 100 mph ii pune probleme.Osaka,nr 44 WTA ia citit toata tactica si asa subtire a halepei si ia luat 9 game-uri CONSECUTIV numarului 1 mondial.De unde si timpul scurt al meciului,o ora.Cred ca in istoria wta asa ceva e umilinta si cu pararea de rau pt halepistii patrioti doar cand vor ei, tara noastra e mentionata in aceasta umilinta.
14
5
Din nou oaia s-a crezut mai desteapta decat antrenorul, refuzand practic dialogul cu acesta. Pe asta numai neamurile o pot antrena.
24
4
Foarte josnice aunt comentariile voastre, voi exemplificati exact romanul nemultumit de nimic. PATETIC! Nu sunt fan Simona nici pe departe si nici de patriotism nu sufar, dar incerc sa fiu un om echilibrat si sa inteleg ca toti avem zile bune si zile rele, stare fizica buna-mai putin buna etc in orice domeniu, asa ca frumos ar fi sa aveti capul pe umeri si sa si ganditi cu el.....sunt tare sigura ca in domeniile voastre de activitate excelati, nimeni nu este mai bun decat voi.....ma indoiesc..........dar repet asa este rasa noastra....no comment
7
24
Auzi tu "meci incendiar"...incompetentilor, voi ati vazut meciul?!? A distrus-o Osaka fara sa se forteze prea mult
27
6
ACEASTA FATUCA PACALESTE TENISU.OCUPA LOC 1 ??? O GLUMA DE JUCATOARE JALNICA
27
6
Din cauza cenzurii replica am pus comentariul asta la alt articol atunci cand s-a stiut ca adversara va fi osaka : ,,osakamtranteascaoaia".Daca doriti sa revedeti acest meci aveti ce vedea si auzi.La scorul de 0-4 in set 2 exista o reluare cu chipurile celor doua in momentele lovirii mingei.Osaka loveste senin,fara efort exagerat pe cand la nr 1 mondial e cu grimase,incruntari de urlete nu mai vorbim ca la reluari nu exista dar le veti auzi in timpul meciului.Halep daca vrea sa mai castige sa revina la stilul alergare pana oboseste adversara.
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920