REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Simona Halep învinsă în semifinalele Australian Open !

Simona Halep învinsă în semifinalele Australian Open !

Replica API 30 ianuarie 2020 | 12:20 447

Jucătoare română Simona Halep nu a reușit să se califice în finala turneului de la Antipozi după ce a fost învinsă de jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza.

După un meci de mare luptă, Simona a trebuit să se recunoască învinsă cu scorul de 7-6(10-8), 7-5.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce mi-e sila de scarbele care se bucura cand un om nu reuseste ceva! Faceti umbra pamantului degeaba, ratatilor! Simona, te iubim!
0
1
Si cand ma gandesc la toate titlurile bombastice: Halep a spulberat pe nu stiu cine, Presa la picoarele Simonei.... Acum avem liniste!
5
0
Felicitari Muguruza! De la inceput am stiut ca oita cipanca va pierde iar tu ai dat cu urata de pamant ls momentul potrivit.Bravo tie!
6
0
Oaia asta e zgarcita nu a donat nici un ban in ct prin spitale . In schimb a facut o cafenea sa mai castige bani dar a dat faliment constanteni nu a baut la ea la cafenea zgarcita
5
0
Se pare ca micul dejun constand in caslu si sunca nu i-a cazut bine oitzei. Sa speram ca dl Toni o va trata cu mai mult zer, ca sa ii mai treaca din cosurile inestetice pe care le are pe spate oitza bezmetica.
8
0
Desigur, sa ne pupi in pwla!
16
1
Dragi cetateni ...cu ocazia acestui artic..va urez spor la numarat in gand banii simonei...afacerile familiei si tot asa...in curand o sa va numarati si p.lile din cur ca o sa iesiti la produs de cat de saraci sunteti...va pupa tata
7
20
Oaie, ajunge cu banii. Lasa si tineretul sa mai castige ceva
12
2
Rectific: pentru 14:13.
11
0
Te referi cumva la cipanul microcefal "mokanel" care ne face cu orice ocazie cum ii vine la gura?
16
0
Ce tot indrugi acolo ba? N-o suport pe Halep de cand am auzit prima data de ea. Asta ma face rasist? Si de unde pana unde daca esti rasist, obligat esti si violent? Eu sunt pacifist si n-as lovi niciodata pe nimeni ptr nimic in lume. Ceea ce citesti tu prin comentarii se cheama libera exprimare, nimic altceva. Daca e sa fie vreun dereglat mintal pe-aici, va recurge oricum la violenta...cu comentarii sau fara. Ce idiot esti...violenta verbala si-atat
22
0
O sa actionez in judecata Replica pentru ca permite forme accentuate de rasism in comentarii in acest secol. Nu exista nicaieri asa ceva. In tarile civilizate politia intervine, si ii sanctioneaza pe cei care dau dovada de rasism. E foarte usor pe baza IP-ului sa se afle cine posteaza comentariile cu tenta rasista. De obice sunt dereglati mintali care pot recurge si la violenta. Asteptati ca u dobitoc sa bage cutitul ca sa actionati ?
5
32
inclusiv in Primarie? pai Fagadau e machidon, si muuuuuuulti altii, practic Constanta e a machidonilor, sunt peste tot
24
1
makidonii, o natie de oportunisti parveniti pusi pe capatuiala prin orice mijloace. Au acaparat functiile importante in oras inclusiv in primarie.
24
3
O doare in buburuza pa Simona pentru ca a batuto Muguruza,a ajuns in semifinale, si-a facut norma la Australian Open,pentru ca asta este machidoanca;nici o superjucatoare cum spuneau uni,nici o jucatoare fara valoare cum spuneau alati.Felicitari Simona.
8
15
Pai si daca tot a luat-o oaia in freza de ce nu puneti poza in care da cu racheta de pamant, pupincuristilor?!
35
3
sunt curios cit a fost cota la pariuri ,poate ne spune nea stere ,fata acum se poate lasa de tenis si sa ocupe de cosorul "omului de afaceri " toni cel cu 2 divorturi si pe care il cara peste tot cu ea acum
35
4
halep respira aroganta prin toti porii la umbra hodorogului ticalos tiriac si armatei de ziaristi pupincuristi
34
5
Draga Garbine Muguruza ne-ai facut o bucurie maxima!!! Iti multumim din suflet! Cat despre oaie n-are decat sa se intoarca la stana unde ii este locul si sa se apuce de facut pui de mache!
40
6
a fost strans dar makidoanca a pierdut deoarece nivelul de cas de oaie din corp s a dus spre zero
35
6
de ce dati poza cu halep si trofeul aferent finalistei ? N-a ajuns in finala, doar in semi-finala, iar pentru asta nu se acorda nimic, eventual o lingura de lemn. Ma bucur ca o sa fie liniste in acest sfarsit de saptamana, am scapat de stirile excitate cu halep.
42
5
a transformat branza in zer felicitari!
38
9
Oitei i-a dat la mumuruza. Si ca orice oaie mai vrea.
30
7
simona a dat de altceva acum, de ce nu o intelegeti si pe ea?
30
8
Felicitari Garbine Muguruza! Esti foarte Buna, esti foarte FRUMOASA! Cine apare in imagine si de CE ?? Incredibil, cu cipanii astia!
34
7
dar tu tot pula in gura o iei la greu.
7
38
cum a dat de una mai buna cum a luat-o in freza!!!
49
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108