REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Simona Halep s-a supărat iar pe lume: „Sunt niște întrebări... cine spune asta?”

Simona Halep s-a supărat iar pe lume: „Sunt niște întrebări... cine spune asta?”

Replica API 8 iunie 2019 | 00:00 484

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a revenit azi în România, după Roland Garros, acolo unde a fost eliminată în sferturi de americanca de 17 ani Amanda Anisimova (51 WTA), scor 2-6, 4-6. Și și-a pierdut răbdarea cu jurnaliștii, pe aeroport.

La declarațiile de pe aeroport, Simona Halep a fost deranjată de faptul că a fost întrebată dacă strategia a fost gândită pentru Wimbledon. A răspuns pe un ton agresiv.

„Sunt niște întrebări...cine a spus asta? (n.r. Daniel Dobre, antrenorul ei) OK. Fiecare turneu este obiectivul meu și atunci când mă duc sa joc la un turneu, joc 100%”, a declarat Simona Halep.

Simona a fost deranjată și de o întrebare legată de o posibilă nouă colaborare cu Darren Cahill.

„Nu știu cine spune asta! Dacă nu spun eu înseamnă că nu este adevărat. Atunci când se va întâmpla o nouă schimbare, o să vă anunț”, a răspuns Simona.

Ce spune despre această ediție de Roland Garros

„Ediția de anul ăsta a fost cu totul și cu totul altceva. A fost altă atmosferă. Am avut alte gânduri încă de când am început turneul. Am avut o zi mai slabă și nu am reușit să câștig.

A fost o plăcere să fiu în postura de câștigătoare a turneului și sper să se mai întâmple asta. Nu a fost un moment de dezamăgire! Un sfert de finală la un Grand Slam e un rezultat foarte bun. Mă simt bine din punct de vedere mental și sunt foarte fericită. Ce spun alții nu contează”, a declarat Simona Halep la revenirea în țară, potrivit TV Digi Sport.

Al doilea episod cu nervi

Simona Halep a mai avut o astfel de reacție și în aprilie, când a revenit în România după retragerea de la turneul de la Stuttgart. Atunci, deranjată de întrebări, Simona a plecat în timpul interviului.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dobitoc este fiul lui ma-ta, panarama ce esti! Comentez cand vreau si pe orice persoana publica doresc. Nu-ti cer tie voie, avortonule! Am libertatea aceasta, de a nu da socoteala unui neavenit ca tine, pacalici de carti de joc ce esti! Mars, in pizda ma-tii, de aici! Comenteaza cat vrei, dar nu ataca alti comentatori. Nu ai niciun drept, jivina!
4
1
A castigat 30 de milioane din premii pana acum fara ce a mai luat din reclame poate si pariuri asa ca nu sta rau.Pentru tine Mari sa nu crezi ca Simona a tras pentru Romania,a tras pentru ea exact ca si mari fotbalisti ai lumi care de abia asteapta sa prinda un contract gras,globalizarea este prezenta si in sport.In rest Sanatate Simona.
3
0
Ptr tara a facut destule !---S-a vorbit frumos de romini pe unde Simona a jucat ---in rest se stie cum sintem numiti ---- ! la fizicul ei atit poate cred ca nu ne face de ris !
0
5
Ce fata are, ce figuri pe Simonica !? Hai PA !! Locul 8 in clasament e mult prea mult, pentru ce sti si ce POTI. Daa.... Te mai spargi si in figuri de machedoanca proasta.
6
0
Intentionat cred ca ati pus o poza nereusita ca sa dati apa la moara.
4
0
Bravo Fan Bravo Himera! Bey fratilor ce muian de isterica are!! HALEPA-HALEPRA KSP de OYTA cu MUYAN de KAPRITA cu rochita si fustita si bentita!!! Sunt o OAYE BEARKA transpirata leoarca!!! BeHEHeee
7
2
Eterna problema a machedonimii, cand prostia face casa buna cu fudulia.
13
3
Du-te in ma-ta de oaie proasta! N-ai jucat niciodata tenis pentru ca nu stii sa joci si toate castigurile tale se datoreaza fix conjuncturilor favorabile! Sper ca in curand sa ajungi sub top 10 unde ti-e locul si sa nu mai aud de tine, niciodata!
11
3
de cand ma stiu presa e agresiva si are numai intrebari tampite oare di milioane de romani nu se pot gasi 3 sau 4 jurnalisti competenti tot o dati cu s-a enervat ala sau alalaltul da pe voi va auziti ce debitati? trebuie cumva sa va ridicam statui sau va suntem cumva datori mai ales ca fiecare dintre voi este detinut de catre un partid presa politizata desi nu recunoasteti incepeti sa spuneti adevarul jegurilor
9
4
hai sa fim seriosi.ce asa mare branza pentru tara a facut? au crescut pensiile datorita ei? nu maestecati lucrurile din punct de vedere sortiv simona stiu ca un meci de la Dumnezeu Sfantul nu l-a luat si ea cand a trebuit.... ma ia calduri in stomac cand mi amintesc de 2014... si deatunci zc ,mai poate acum ,mai poate la anul. dar de data asta vai doamne au aparut extrafenomene. nu draga, erau niste jucatoare de tenis nimic in plus. faptul ca au calitati mari peste somona asta e altceva.. dar stiu si eu ca declara simona ca unele ca altele.exact ce a spus ,,poporu '' mai adineaori
6
5
Anul asta nu e in forma sportiva !---anul asta au apaarut fete tinere f puternice fizic deci nu ne putem astepta la minuni din pertea Simonei !---A facut multe lucruri bune ptr tara
10
1
Care propriu interes bai dobitocule? Ai uitat la FedCup ca doar ea a castigat meciurile? Si-a dat tot suflul din ea in alea 2 meciuri cu Franta si le-a castigat, dar din pacate n-avem si alte jucatoare, sa nu mai zic ca datorita ei in proportie de 90% a ajuns Romania in semifinale. Te pricepi la sportul asta cum se pricepe o baba sa umble pe smartphone, mancator de rahat, du-te si impusca-te, hater de 2 lei.
7
10
Bravo Simona, ce spun mitocanii nu conteaza. Stau acasa , nu fac nimic decat comentar.
5
11
Glasu' meu, deci al poporului, zice ca sa-ti acordam atentia pe care o meriti, draga armanca. Adica zero! Tot declarai tu, acum 3-4 anisori, ca te duci si te bati pentru tine insati, pentru propriul interes, pentru propria pusculita. Ai perfecta dreptate. Nu esti nationala de fotbal. Nu esti echipa de gimnastica. Esti o fatuca, care se duce si se agita pentru propriul interes, nu pentru si in numele acestei tari. Spor la facut o mare branza!
11
7
Reporterii sa lase fiata noastri in pace ca ea se inerviazi si nu mai da randament. Acum cand iasti nevoie mai mare de bani pt proiectele imobiliare dezvoltate de lali Stere.
18
3
Bee hee he , bee hee
16
5
sunt proasta rau
9
3
Simona fii nervoasa pe tatal, fratele si cohorta de machedoni care iti strica linistea si echilibrul prin venirea lor la Madrid si Paris. Fii suparata pe tine ca nu ai un antrenor cu personalitate, fizioterapeut de nivelul lui Cristofor pe care l-ati dat afara, sparinpartener pentru antrenamente, psiholog, expert in nutritie, etc.
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108