REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Sindicaliștii din Sănătate pun tunurile pe Guvern: Strategia de triaj și îngrijire a pacienților este greșită

Sindicaliștii din Sănătate pun tunurile pe Guvern: Strategia de triaj și îngrijire a pacienților este greșită

Replica API 2 august 2020 | 00:00 1286

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România consideră că strategia de triaj și îngrijire a pacienților este greșită în privința locurilor destinate acestor activități.

Reprezentanții federației susțin că guvernații au obligația să asigure un mediu de lucru în care salariații din sănătate să-și poată desfășura activitatea profesională în bune condiții. ”Costumele individuale de protecție împotriva SARS-CoV-2 generează, îngreunează deja, de unele singure, în mod semnificativ activitatea profesională. Obligația de a face triajul în corturi, unde temperatura depășește deseori 45 grade Celsius, sau de-a asigura tratamentul pacienților în saloane neventilate, în care se ajunge la temperaturi de peste 40 grade Celsius, este greșită, alterând extrem de mult condițiile de muncă ale salariaților”, arată reprezentanții ”Solidarității Sanitare”.

Aceștia sunt de părere că, după 5 luni de pandemie, triajul trebuia să se desfășoare în clădirile spitalelor, nu în corturi, iar în felul acesta ar fi fost protejați de inutile suferințe suplimentare atât pacienții, cât și salariații.

”După 3 decenii toate spitalele ar fi trebuit să beneficieze de sisteme de ventilație, capabile să asigure un mediu de lucru decent salariaților care poartă echipamentele individuale de protecție”, au conchis reprezentanții Federației ”Solidaritatea Sanitară”, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci problema lor este ca trebuie sa munceasca 6 sau 8 ore in saloane neventilate si cu temp de 40de grade dar cu pacientii care stau 24 de ore in conditiile alea nu au nici o problema
2
1
Toata ambulanta stia ca DORCEA ALEXANDRU il ducea cu masina pe BADESCU LAURENTIU LA MADAM ONEA Nevastasa era singura care nu stia Ei plecau chipurile in control in jedet .....aiurea Dorcea il ducea si il astepta pina iesea de la madam Acum a aflat si nevastasa Da astia doi trebuie dati afara
2
3
DEMITETI URGENT PE BADESCU LAURENTIU DE LA AMBULANTA SI PE PICHINEZUL LUI DORCEA ALEXANDRU BADESCU LAUTENTIU FUTACUL ASIST SEFE ONEA IULIA IAR DORCEA ALEXANDRU CEL CARE IL DUCEA LA FUTUT LA ONEA SI MAI DADEA SI EL O LIMBA ACOLO DEMITETI ACESTE DOUA LEPRE
2
2
Asa cum exista culpa medicala care poate aduce in instanta un doctor; ar trebui aplicat codul penal pentru incompetenta atribuit laborantelor care analizeaza testele covid dar si alte teste-probe privind alte boli! In urma rezultatului de laborator doctorul indica tratamentul! Cine nu e capabil, sa nu mai incurce doctorii!
4
0
in sfarsit apar unii care incep sa spuna adevarul..ca nu exista virus
8
4
Primaria trebuia sa mai faca un spital, nu promisiuni.in locul spitalului au pus stilpisori in toata constanta.
6
2
Chiar culmea.il certati pe ministrul sanatatii acest semizeu impreuna cu cap de oaie Arafut dau ordin si la soare din ce parte sa rasara.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108