REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
28.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Sindicatul Cartel ALFA cere demiterea lui Marius Budăi!

Sindicatul Cartel ALFA cere demiterea lui Marius Budăi!

Virgil STOIAN 6 iunie 2023 | 00:00 2065

Cartel ALFA cere demiterea Ministrului Muncii, Marius Budăi, și transferul unui procent din contribuțiile sociale înapoi către angajator.

 Sindicatul Cartel ALFA cere demiterea lui Marius Budai!Marius Budăi

Într-un comunicat, sindicaliștii il acuză pe ministrul Marius Budăi că interpretează într-un mod personal și dictatorial dialogul social, invitând doar anumiți parteneri sociali, după criterii care nu se regăsesc în nicio lege. Cartel Alfa se solidarizează și cu greva din educație, anunță Europa FM.

Proiecte de legi extrem de importante, cuprinse în PNRR –precum reforma pensiilor speciale, legea salarizării și reforma sistemului public de pensii – au fost elaborate fără niciun fel de consultare cu partenerii sociali. Lipsa de transparență si modul în care clasa politică ține cu dinții de privilegii sfidătoare, precum pensiile speciale, ratarea termenelor din PNRR, dar și semnalele negative transmise de Bruxelles, ar arata clar incompetența guvernului în gestionarea procesului de revenire din criză, spun cei de la Cartel ALFA.

Reprezentantii Cartel Alfa considera ca primul pas necesar pentru gestionarea conflictelor este DEMITEREA actualului ministru al muncii, Marius Budai, dupa care sa se intre intr-un dialog social real și responsabil. Sindicalistii mai cer revenirea la un sistem fiscal echilibrat, cu transferul imediat a unui procent din contribuțiile sociale ale angajaților înapoi către angajator.

Cartel Alfa mai arata ca greva actuala din educatie este rezultatul deciziilor politice greșite, al lipsei de preocupare, empatie și solidaritate cu cei care muncesc si al rupturii majore dintre clasa politică și cetățeni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rubiconul a fost trecut , dar voi nu v-ati prins inteligentilor asimptomatici din PNL. V-au adormit sirenele gen GORGHIU, Turcan, iar Stolojan nu mai Poate, Bode se joaca cu voi, Hutuca este cu PSD, Avramescu -Buzau la fel, etc. Mai este putin si o sa primiti ceva de la grupul transpardic de la MONACO, in frunte cu RARES BOGDAN. Dupa PNT-cd cu toata viteza va doresc membrii vostri de conducere tradatori in frunte cu PREMIERUL DE LA GRIVCO.
4
0
Actiuni de strada , profesori , sistem medical ,CFR isti etc toate sunt provocate de PSD !!! Dulapul de la Cotroceni s a prins si intoarce securea , cCiolacul nu va mai fi premier !!!!! PNL din nascare a fost c***a !!! de ceilalti nu se merita sa ii numesc , cel putin nu acum ! Raspuns la toate , ALEGERI ANTICIPATE SI STINGEM LUMINA , amin !
6
4
Du-te ba nene si lasa-ne, ne-a intoxicat partidul liberal cu mizerii, ne vedem la vot.
6
1
Vand cartofi
3
0
Ne pisham pe PNL
8
2
La dracu cu PNL
11
2
Toata clasa politica este un jeg.
12
0
Vrem comunismul inapoi
10
5
Toti o apa si un pamant in tara nu are cum sa mai fie bine pt ca asta e democratia cine ajunge sus trage pe turta lui , si cei care conduc cartel alfa si toti sefi din sindicate ca sunt din politie, de la ANAF din sanitas sunt putrezi de bogati si cica se zbat pt prostime
12
1
Politicienii de la conducere sunt foarte p****i, nu sunt in stare sa faca nimic, trebuie schimbati imediat… Ciuca si Chitac sunt innebuniti sa-si pastreze Pensiile Nesimtite Nemeritate. Nu ii intereseaza viitorul tarii, numai copii lor
12
2
Alfa are dreptate; nu-i intereseaza decat sa-si umple propriile buzunare si pe ale clientelei si isi bat joc de oamenii din tara asta; psd nu il va inlocui pe budai si alfa stie asta; psd nu are un escroc si un mincinos mai mare ca budai ptr munca
7
0
ESTI MINISTRU ZERO,UN PAPAGAL,UN TREPADUS CARE PUPA FESELE LUI CIOLACU
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699