REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Singurul elev de nota 10 de la Constanţa vrea să se facă politician: "Aş stopa hoţia şi i-aş exclude pe unguri din Parlament"

Singurul elev de nota 10 de la Constanţa vrea să se facă politician: "Aş stopa hoţia şi i-aş exclude pe unguri din Parlament"

Replica API 9 iulie 2012 | 00:00 173

Sorin Adrian Stratulat a trecut cu brio bacalaureatul

Sorin Adrian Stratulat a trecut cu brio bacalaureatul

Numele lui Sorin Adrian Stratulat va râmane o bună bucată de timp pe buzele tuturor, mai ales ale colegilor şi ale profesorilor. Elevul, absolvent a clasei a XII-a cu nota 9,00, a obţinut singură notă maximă din Constanţa, chiar dacă, spune el, nu se aştepta. Acum, se pregăteşte pentru facultate şi îşi doreşte foarte mult să devină politician. Sorin Adrian Stratulat a reuşit să devină un exemplu pentru colegii lui şi pentru toţi elevii din România. A obţinut cu foarte mare uşurinţă nota 10 la examenul vieţii, fără să tocească şi fără să renunţe la plăcerile adolescenţei. A reuşit să-şi facă mândri profesorii, prietenii dar, cel mai important, părinţii care s-au chinuit să-i dea o educaţie aleasă şi să facă din el un om de valoare. "Sunt foarte fericit, nu mă aşteptam să iau această notă. Am învăţat, dar nu foarte mult, doar ceea e trebuia", a declarat, pentru "Replica", Sorin Adrian Stratulat. El spune că examenul nu i s-a părut greu, sau cel puţin la materiile pe care le-a dat. "M-am uitat peste subiectele la matematică şi, într-adevăr, au fost grele. Eu am dat la română, istorie şi geografie şi a fost foarte uşor", a spus Sorin Stratulat. Absolventul Liceului George Călinescu vrea să devină politician. Motivul ni-l spune chiar el: "Vreau să dau la Ştiinţe Politice. Cu toţii ne-am săturat de hoţia din ţara aceasta. Dacă aş ajunge politician, aş stopa hoţia, averile şi i-aş exclude pe unguri din Parlament", a mai spus elevul de nota 10. Până când va ajunge politician, Sorin Adrian Stratulat aşteaptă să fie recompensat de către părinţi reuşita sa. "Îmi doresc o maşină. Chiar dacă am una, mi-ar plăcea s-o schimb", a conchis Sorin Adrian Stratulat.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108