REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Site-ul hotelului Phoenicia a bubuit, de Black Friday

Site-ul hotelului Phoenicia a bubuit, de Black Friday

Victor ROTARU 12 noiembrie 2022 | 00:00 1671

Ofertele de Black Friday nu se rezumă doar la reduceri la tot ce înseamnă tehnologie. În ultimii ani, tot mai multe magazine din diferite domenii au apelat la perioada aceasta a anului pentru a propulsa cele mai mari reduceri din toată perioada anului. Pe lângă magazinele ce furnizează aparatură electronică și electrocasnică, sau magazinele cu articole de îmbrăcăminte, se pare că și ofertele pentru anul 2023 pentru litoralul românesc beneficiază acum de reduceri de Black Friday. Unele site-uri au bubuit, la propriu, precum cel al hotelului Phoenicia.

Fenomenul Black Friday a început în SUA, și a apărut ca o necesitate a magazinelor ce se ocupă cu vânzarea de produse electronice să scape de produsele mai vechi, pentru că în general în perioada iernii, apar noile modele de produse tehnologice. Acum, majoritatea magazinelor au adoptat „vinerea neagră”, mai mult ca o metodă de marketing. Se pare că și ofertele turistice au intrat în rândul reducerilor de Black Friday, aici referindu-ne în special la cele de pe litoralul românesc al Mării Negre.

Reduceri și de 79% la achiziționarea unui sejur, pe litoralul românesc

Ofertele sunt foarte diversificate, și variază de la 11% reducere, până la 79%. Un hotel de 5 stele, amplasat în Mamaia, are o reducere de Black Friday la achiziționarea unui sejur de 11%. Un alt hotel din Mamaia, de 4 stele, oferă o reducere de 41% pentru un sejur organizat în perioada 26 iunie și 16 iulie 2023, și de o reducere de 40% pentru un sejur organizat în perioada 17 iulie și 27 august.

Cea mai mare reducere de Black Friday se regăsește în cadrul unui hotel din Mamaia Nord, de 4 stele de 79%, oferta fiind valabilă pentru achiziționare doar în perioada 10-13 noiembrie. Cea de-a doua ofertă se regăsește la un alt hotel din Mamaia Nord, hotel de 5 stele, acolo unde regăsim o ofertă de 77% discount de Black Friday. O altă ofertă de neratat, se regăsește în cadrul unui hotel din Mamaia, de 3 stele, iar reducerea de Black Friday este de 62%.

Românii au luat cu asalt ofertele de Black Friday la ofertele pentru sejururile pe litoralul românesc. Site-ul Hotelului Phoenicia Holiday Resort a picat chiar în mijlocul zilei de reduceri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era cazul sa bubuie ceva ca nu a mai bubuit nimic de ceva timp pe la Replica
4
1
Cine naiba se inghesuie sa stea in tigania aia scumpa si arabeasca ? Cu banii aia ma duc in Asia doua saptamani cu tot cu avion .
4
2
La siteul patronului Replica. Ati terminat toate stirile si trebuie sa aduceti la cunostinta mizeria asta.e ok.stim ca sunteti cumparati de Murad dar asa pe fata?mirelooo nu ti e rusine????
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212