REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Situație fără precedent la RATC: șofer, PRINS în timp ce BEA la VOLAN!

Situație fără precedent la RATC: șofer, PRINS în timp ce BEA la VOLAN!

Replica API 10 februarie 2019 | 20:03 454

Incredibil! Un șofer RATC a pus în pericol viața călătorilor! Conducătorul auto în vârstă de 56 de ani, aflat duminică, 10 februarie a.c., la volanul autobuzului pe ruta 5-40, și-a potolit setea cu o băutură alcoolică cu suc de mere.

Călătorii nu au ezitat să-l fotografieze pe șofer, arătându-se indignați de gestul acestuia. Imaginile au ajuns și în posesia direcorului Bogdan Niță, care a trimis în teren o echipă specializată în testarea cu aparatul Drager. Rezultatul arată că, într-adevăr, în sticlă nu se afla apă ori ceai, ci chiar băutură ce conține 4,5 % alcool.

Bărbatul riscă să-și piardă locul de muncă. ”Echipa noastră de asistență a mers în trafic, acolo unde se afla autobuzul condus de conducătorul auto fotografiat, l-au testat cu aparatul Drager, un etilometru exact ca cel folosit de polițiști, un aparat omologat. Echipa noastră l-a testat, rezultatul măsurării arată 0,04 mg/l. A fost coborât de la volan, urmează ca o comisie să urmeze procedura uzuală pentru această situație. Riscă să i se desfacă contractul de muncă. A dat declarație, a recunoscut că a băut dintr-o sticlă de cidru. Nu este normal să se întâmple acest lucru. Vom avea o reacție cât se poate de fermă. De când sunt eu manager la RATC e prima oară când se întâmplă așa ceva. Nu s-a mai întâmplat până acum”, a spus, pentru Replica, Bogdan Niță.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cati soferi am vazut eu cum beau bere dar atunci nu avea lumea telefoane sa ii filmeze nici nu se nascuse zukerberg.
1
0
Constanta cat si locuitorii sai sunteti praf din toate punctele de vedere ..inca sunteti in anii 90"..e jale un oras cenusiu ..pustiit plin de tigani si asistati sociali ..bisnitari si drogati ar trebui sa redeveniti la denumirea de COMUNA PRIMITIVA ..
6
1
90% din soferi de autobuze din Constanta sunt Moldoveni din Vaslui si imprejurimi!
3
3
Ba va sparg daca imi mai stergeti comentariile
2
1
Omul se afla in LIMUZINA. Ce-i drept, doar la volan. Daca ar fi avut si APA de la ROBINET, n-ar mai fi ajuns in situatia cu cidrul. LOL bautura alcoolica cu suc de mere, sa mori de ras cand citesti asa ceva. Si vinul bautura alcoolica cu suc de struguri.
3
0
Eu beau non stop
2
8
Asta e simbol national,a votat PSD,si acum nu stie ce sa faca daca sa voteze tot criminalii si manipulatorii,securistii si nepotii sau copiii lor din structuri guvernamentale,afara cu voi gata!Afara si cu yoghinii si cu traseistii politici.Sa ne pisham pe voi de pilosi si de aia care dadeati cu limba in ureche la secu si acum sunteti patroni de restaurante si nu numai
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108