REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Situaţie incredibilă: la vârsta de doar 8 ani au jefuit de 7 mii de euro nişte turişti canadieni

Situaţie incredibilă: la vârsta de doar 8 ani au jefuit de 7 mii de euro nişte turişti canadieni

Replica API 18 iulie 2013 | 00:00 93

Spaima municipiului Medgidia: au 40 de furturi la activ

Spaima municipiului Medgidia: au 40 de furturi la activ

Au mai multe furturi la activ decât anii pe care îi duc în spinare. Este vorba de doi copii din Medgidia, O.M. şi R.C., de 8, respectiv 9 ani, care sunt protagoniştii a circa 40 de fapte de furt. Ultima lovitură a fost dată chiar marţi, când au jefuit nişte canadieni, prada constând în 7.000 de euro, haine, acte, dar şi alte bunuri. Puştanii au furat bagajele care se aflau pe autoturism şi s-au făcut nevăzuţi, după care au încins o masă pe cinste alături de familii.

Situaţie incredibilă la Medgidia! Doi puştani, de 8, respectiv 9 ani, au devenit spaima localităţii, aceştia având aproximativ 40 de furturi la activ. Fie că este vorba de furturi din locuinţe, din mijloacele de transport în comun sau din autoturisme, cert este că micii infractori sunt peste tot. Nu au teamă că li se va întâmpla ceva, motiv pentru care dau lovitură după lovitură. Una dintre zonele lor preferate este cea denumită "Silozului", de la Gara CFR, acolo unde au dat circa 20 de atacuri. Pentru a opri acest fenomen, Poliţia din Medgidia a delegat o patrulă în respectivul loc. Numai că marţi, 16 iulie, în timp ce poliţiştii au fost solicitaţi la o altă intervenţie, puştanii au şi trecut la "treabă". Au pândit momentul până când au zărit un autoturism burduşit cu bagaje. Valizele erau aşezate deasupra autoturismului şi legate cu sfori. Micii găinari, întrucât maşina mergea extrem de încet, au venit tiptil, au tăiat sforile, au luat repede bagajele şi s-au făcut nevăzuţi. Pasagerii din autovehicul, canadieni, au observat imediat ce s-a întâmplat şi au dat fuga la Poliţie. Aici, din descrierile oferite de victime, agenţii de Poliţie şi-au dat imediat seama despre cine ar fi vorba şi s-au deplasat la locuinţa acestora. Bunurile din bagajele canadienilor erau deja "distribuite" pe la mai toate rudele, însă prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 99%. Printre cele furate se găseau 7.000 de euro, acte, îmbrăcăminte, cât şi alte obiecte. Doar o mică parte din bani nu a fost găsită întrucât minorii şi familiile acestora au ţinut să se cinstească bine de cum au dat de biştari. Poliţia Municipiului Medgidia îi cercetează în stare de libertate pe cei doi minori din localitate, fiind acuzaţi de furt calificat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108