REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Societăţile CL Cernavodă au şefi „veşnici”, de care nu îndrăzneşte nimeni să se atingă

Societăţile CL Cernavodă au şefi „veşnici”, de care nu îndrăzneşte nimeni să se atingă

Replica API 7 septembrie 2016 | 00:00 260

Societăţile Consiliului Local Cernavodă sunt „cuiburi de viespi” pe care aleşii locali par temători să le deranjeze. Noul primar, liberalul Liviu Negoiţă, i-ar schimba pe şefii celor două societăţi, dar zice că nu poate şi că e în sarcina consilierilor, în timp ce consilierii… par a fi legaţi de afaceri dubioase care nu le-ar permite să ia atitudine.

„Mister” deplin şi alta nu, până la viitoarea şedinţă de consiliu, când este interesant de urmărit ce se va vota. Conform primarului Liviu Negoiţă, în prima şedinţă va fi supusă dezbaterii o iniţiativă privind derularea unui audit la nivelul SC Utilităţi Publice Cernavodă. „Societatea este condusă de Laurenţiu Dumitrescu, care are mandat până în octombrie”, afirmă edilul. Întrebat dacă este mulţumit de activitatea acestuia, având în vedere numeroasele probleme de la această societate, Negoiţă a preferat să facă o glumă: „Barza nu rămâne iarna...”.

Dacă în privinţa „berzei” de la Utilităţi Publice ne-am „lămurit”, în ceea ce priveşte Gospodăria Comunală, primarul a explicat că întreg Consiliul de Administraţie şi-a dat demisia de o săptămână, iar singurul rămas „pe poziţii” este directorul, Nicolae Zlate. „Asociaţii societăţii s-au întrunit, au constatat vacantarea posturilor de la nivelul C.A., vor veni cu interimari, după care se va organiza concurs”, a spus Negoiţă, care a adăugat că nu este mulţumit de activitatea lui Zlate. Dar, din nou, a indicat ca responsabil pentru eventuale schimbări Consiliul Local.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108