REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° ConstanÈ›a Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° ConstanÈ›a Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Șoferi BĂUȚI prinși pe BANDĂ RULANTĂ în județul Constanța

Șoferi BĂUȚI prinși pe BANDĂ RULANTĂ în județul Constanța

Replica API 19 februarie 2018 | 22:06 534

Polițiștii constănțeni au acționat pentru combaterea infracțiunilor din regimul rutier. Astfel, în acest weekend au fost depistați mai mulți șoferi care au condus sub influența băuturilor alcoolice, și asta nu doar după ce ar fi băut un păhărel. Au fost persoane prinse cu o alcoolemie între 0.7 și 1 alcool pur în aerul respirat. Acestora li s-a întocmit dosare penale și urmează a fi luate măsurile conform legislației în vigoare.

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat o femeie, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, care a condus un autoturism pe strada Constanței, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Constanța, care a condus un moped pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii au condus persoanele în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe raza localității Cumpăna, județul Constanța.

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe DN 38, în localitatea Agigea, având suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiu.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tablagiii cand urca bauti la volan, de ce nu sunt sanctionati de colegii lor? Da, legea e pentru amarasteni. SI se mai plang ca au salarii mici. De ce se plang? Se plang ca spagile nu mai depasesc salariile, asa cum depaseau in trecut?
0
0
Popartac si dobrescu emblema mangaliei
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108