REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Șoferi care au consumat CANNABIS, prinși de polițiștii constănțeni în urma unei RAZII de amploare

Șoferi care au consumat CANNABIS, prinși de polițiștii constănțeni în urma unei RAZII de amploare

Replica API 26 august 2019 | 00:21 535

Polițiștii constănțeni au acționat sâmbătă noapte pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. Scopul activităților desfășurate este prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool și substanțe interzise dar și a neacordării priorității de trecere pietonilor și autovehiculelor care au acest drept.

În urma raziei, polițiștii au depistat mai mulți șoferi în trafic fiind sub influența drogurilor, în special cannabis.

Astfel, în jurul orei 00.30, polițiștii au identificat un bărbat, de 21 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DRUG TEST, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis.

În jurul orei 00.50, polițiștii au identificat un bărbat, de 23 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Cumpenei, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DRUG TEST, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis.

În jurul orei 02.00, polițiștii au identificat un bărbat, de 28 ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Călugăreni, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DRUG TEST, rezultatul a fost pozitiv pentru THC-5.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe olx mi au inchis contul,ne vedem pe publi24,va pup si nu uita ti,better safe the sorry,spray ul Kleaner
0
0
This cleaner is effective for one hour in saliva and 3 to 5 hours on the skin.The roadside drug tests on saliva and sweat can show positive even after several days or weeks of consuming cannabis .Sometimes, at drug tests, injustices are committed, because despite not having recently consumed any substance, they can give a "false positive", even after resting peacefully overnight and without taking anything, so that safety is unaffected. The effect of Kleaner is effective after 30 min taking it. Ingredients: Water, Denatured Alcohol, Neem -Melia Azadirachta, Xanthan Gum.
1
0
Kleaner e cel mai eficient!
3
0
si cand te-ai trezit era dimineata ai tras o lingurita de cacat pe nas si atunci brusc ti-ai dat seama ca esti un bou
1
2
in italia un jmeker adevarat la oprit politia in trafic ,si pentru ca nu a avut dovezi temeinice ,el a intarziat de la o intalnire de afaceri trebuia sa se intalneasca cu un trader pentru un contract ,trader-ul nu la mai asteptat peste ora stabilita macar jumatate de ora ,jmekerul a actionat in instanta gaborii si uite asa sa facut cu un milion de euro daune castigate in instanta ,si asa ca frustratii de a circuatie sar putea sa-i intinda o cursa vreu-n jmeker aratand-ui ca are bilet avion in 3 ore el ,pol. al duce la analize jmekerul pierde avionu si a pierdut milion-ul
3
4
Noi avem spray kleaner... pot sa ne opreasca linistiti!
6
1
daca sunteti tari si aveti sange in koaye opriti jmekeri milionari care ies de la cluburi discoteci restaurante ,pe la 3 -4 dimineata
5
2
Da soricioaica nu incercati, e mai buna ca kleaner
1
4
Si le-am zis sa nu o ia pe drumu ala ca-i opreste politia....
1
0
Sunt un psihopat care nu a consumat niciodata canabis dar totusi fac propaganda pentru legalizarea ei. Am.citit cateva articole fake ca iarba e binefacatoare de minuni iar alcoolul e inamicul planetei si invoc aceste stiri fake ca sa legalizeze iarba
2
7
faptul ca iesi pozitiv la drug test nu inseamana ca esti sub influenta canabisului. canabisul iese in saliva si la 90 de zile dupa consum
8
2
Te dai cu spray , fumezi , viata e frumoasa , superdandy .. nu iti mai face nimeni dosar .
2
1
Kleaner te scapa de dosar penal!
5
1
Cel mai nou drog pentru cosumatori, fumati balega de vaca, e super tare si nu poate fi depistata. O sa mirositi a grajdari dar merita.
4
4
Foarte bine le face,Drogatii astia care ne omoara pe strazi
14
5
Bianca!?tu stii ce vb?nenorocirile alea de kleaner sunt cel mai mare dusman al politiei rutiere!
3
5
Kleaner de pe olx
6
8
Excelenta actiune. Sa fie repatata cat mai des.
15
3
Ba da altceva mai bun nu au de facut astia. Chiar asa teroare?
5
10
Au impanzit orasul de zici ca era legea martiala.
7
10
tu esti inconstienta. Cum puteti sa promovati sprayurile alea. Rusine!
3
12
Oameni incostienti. Cum sa te sui la volan fara sa folosesti Kleaner? Eu am cumparat de la Sebi de pe olx
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108