REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ȘOFERUL care a MERS pe CONTRASENS în fața sediului POLIȚIEI a rămas FĂRĂ PERMIS

ȘOFERUL care a MERS pe CONTRASENS în fața sediului POLIȚIEI a rămas FĂRĂ PERMIS

Replica API 6 decembrie 2021 | 15:04 3979

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța s-au autosesizat în urma articolului apărut în Replica, cu privire la șoferul care a mers pe contrasens, pe bulevardul Mamaia, în fața sediului IPJ Constanța. Astfel, conducătorul auto a fost identificat și invitat la sediul Biroului Rutier pentru a fi sancționat contravențional. Mai mult decât atât, el va avea permisul de conducere suspendat pentru 60 de zile.

Amintim că, un șofer, probabil drogat, beat sau... doar derutat, a mers cu mașina pe contrasens, pe bulevardul Mamaia, până când s-a intersectat cu un alt autoturism ce mergea regulamentar. Din materialul video atașat puteți observa cum șoferul ce se afla pe contrasens a rămas blocat, fără a mai avea vreo reacție, până când cel căruia i-a ieșit în față a dat cu spatele și i-a făcut loc pentru a întoarce și a „intra în rând cu lumea”. Evenimentul rutier s-a petrecut în fața sediului IPJ Constanța.

Ce spune IPJ Constanța:

„În cursul zilei de luni, 6 decembrie a. c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța s-au sesizat, din oficiu, cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care un autoturism circula pe sensul opus de mers, în municipiul Constanța - bulevardul Mamaia.

Bărbatul care se afla la volan a fost identificat și invitat la sediul Poliției, urmând a fi dispusă măsura sancționării contravenționale pentru abaterile la regimul rutier, precum și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

Citește mai multe detalii aici: DROGAT, BEAT sau DERUTAT, circula pe CONTRASENS, în fața POLIȚIEI! Video

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie sanctionati cei care au transformat traficul din oras intr-un haos generalizat. Incepand cu primaria, primarul, Felician, Discomfort Urban, Raja, CET si asa mai departe. Nu este mnumai vina soferilor, ci si a celor care contribuie sistematic la haosul din oras cu tot felul de modificari dese, cu multiple lucrari incepute si neterminate de multe luni, cu lucrari terminate de mantuiala si lista poate continua.
3
2
Numai drepturi aveti in cap martalogilor
7
4
cel care a filmat, nu avea alta treaba?
3
26
Este ilegal sa sanctionezi un sofer pe baza unei filmari private!
8
32
Asa se ia ca proba la politie dar in instanta cand e cazul nu se ia in considerare
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108