REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SONDAJ de ultimă oră! Cine sunt cei mai apreciaţi politicieni

SONDAJ de ultimă oră! Cine sunt cei mai apreciaţi politicieni

Replica API 9 decembrie 2017 | 01:28 419

Marius Pieleanu a prezentat, joi seara, la Antena 3, un sondaj mai puțin obișnuit. Conform unui studiu AVANGARDE, cei mai apreciați comunicatori ai partidelor o au drept lider pe Ecaterina Andronescu, despre care 44% dintre cei intervievați au o părere bună. Surpriza o reprezintă Gelu Vișan, de la PMP. De la PNL, Raluca Turcan și Alina Gorghiu sunt în sondajul realizat prin metoda CATI, pe un eșantion de 700 de persoane, cu marja de 4%, notează stiripesurse.ro

Iată clasamentul așa cum a fost el prezentat:

Ecaterina Andronescu (PSD) 44%

Rovana Plumb (PSD) 36%

Varujan Vosganian (ALDE) 26%

Codrin Ștefănescu (PSD) 25%

Gelu Vișan (PMP) 24%

Grațiela Gavrilescu (ALDE) 22%

Raluca Turcan (PNL) 21%

Alina Gorghiu (PNL) 20%

Adrian Dobre (PSD) 19%

Liviu Pleșoianu (PSD) 18%

Conform lui Pieleanu, liderul PNL, Ludovic Orban, ar avea un scor de 19%, sub cele două parlamentare, foste șefe ale partidului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sondajul CUI, al lui Pieleanu !? Pai, nu stim cine e Pieleanu ?! Circ, mare circ !
4
0
Pai Pieleanu e omul PSD ului normal ca astia ies cei mai apreciati !
6
0
De fapt , sondajul s-a facut prin metoda CACATI si a dat rezultatele pe care le-a dat ! Metoda CACATI este cea mai buna metoda de investgare a dorintelor ratatilor din PSD-ALDE ... Folositi metoda CACATI cu incredere ! Pieleanus garanteaza succesul !
6
0
Dovada clara ca romanii sunt niste cretini si-si merita soarta!
5
2
Nu e de mirare,ca niste indivizi analfabeti,sau niste scursuri ale acestei societati isi permit sa faca asemenea comentarii vulgare de ultima speta,aceste lichele,niste paraziti irecuperabili sunt tolerati in a se exprima si asi da cu parerea despre alte persoane care inca nu se stie daca sunt vinovate sau nu.Nu am intalnit oameni mai ordinari,o fi dreptul la ati spune parerea,dar nici asa obscen.
0
6
Ceausescu a fost un patriot si un lider cu adevarat . . !
6
1
Pai asta i-o suge lui dragnea , mai ceva ca lizeta clovnului mazare...
8
0
se stie ca pieleanu este un comunist infocat si un lingau alui dragnea .sunt si ei disperati de adevaratele sondaje care ii arata cat de mult au scazut
9
0
Pieleanu? In traducere "pielea pulii". Este asta impartial si echidistant ca baba cu mitraliera!
12
0
Hai ca asta-i chiar bataie de joc!Muta aia de abramburica,cea mai buna comunicatoare,urmata de penala Rovana si cap de sula Codrinel.Oare atat de disperat este Psd-ul?
17
0
sa-mi sugi madularu sa-mi treaca ciuma,.
3
7
sondaj intocmit de o persoana platita de ciuma rosie. Cum este posibil ca abramburica , cea care in proportie de suta la suta , a distrus invatamantul din Romania, a desfiintat scolile profesionale, a infiintat cumparea diplomelor, rtusine. lista lui pieleanu este plina de nulitati si distrugatori ai idealurilor tarii. RUSINE. aSTEPTATI VOTUL, JUSTITIA ORICUM NU O VETI SUBJUGA
17
1
io mor de ras cu antena 3
17
0
Ecaterrina Andrinescu este mason. De asta e prima pe lista. Cititi pe net " Lista masonilor din Romania", publicata acum cativa ani chiar de SRI, dar o sa va faceti o parere obiectiva despre cine conduce tot ce functioneaza in Romania: masonii si masoneria.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108