REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SONDAJ IRSOP: Gabriela Firea ar putea câştiga alegerile

SONDAJ IRSOP: Gabriela Firea ar putea câştiga alegerile

Replica API 25 septembrie 2020 | 09:42 1877

Ultimul sondaj IRSOP în Capitală înainte de alegeri arată o situaţie neobişnuită: deşi PNL şi USR au împreună o intenţie de vot de aproape 50% pe vot politic, la Primăria Capitalei Gabriela Firea s-ar putea impune la o diferenţă mare.

Candidaţi

Gabriela Firea 42%

Nicuşor Dan 35%

Traian Băsescu 15%

Călin Popescu-Tăriceanu 3%

Alţii 5%

Partide

PSD 26%

USR 25%

PNL 21%

PMP 8%

Pro România 6%

ALDE 4%

Alţii 10

Detalii tehnice

Pentru acest sondaj, IRSOP a intervievat telefonic 1.010 persoane între 21-23 septembrie 2020. Eşantionul este reprezentativ pentru populaţia rezidentă în vârstă de peste 18 ani din Bucureşti. Toleranţa de eşantionare este +/-3%. Procentele sunt calculate pentru respondenţii care au declarat că vor merge la vot. Prezenţa la vot ar putea depăşi 45%, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta inseamana manipulare dus ala nivel de arta.fiti seriosi.batalia pt bucuresti se da intre 1 si 2 procente.dupa vizita la cotroceni dan a mai luat 2 3 procente.fiti seriosi baieti si fete. este un articol venit pe filiera stiri pe surse,stim cu totii cine este in spatele acestui site,psd.toate casele de sondaje il arata pe dan castigator cu 1 2 procente vine securistul asta de Petredatculescu cu sondajul lui.o mizerie.in cta e la fel.1 2 procente ii despart pe fagabou si chitacSluga. una peste alta iesiti la vot.votati ce vreti dar iesiti in plm la vot
1
0
Ar putea, dar pacat ca are cu 10 procente mai putin decat Nicusor, daca ne amintim bine Firea a iesit Primar cu 250 000 de voturi....slabe sanse sa castigea Duminica!
2
3
Firea va castiga, iar Fagadau la fel....ca ne convine sau nu, Chitac si Plicusor-Mucusor o vor lua tare rau in brate
5
3
Nu e bine cu Firea. Trebuie sa castige ori Nicusor,ori Basescu. Romanilor le place conducerea needucata,melteana,usor de inteles de marea gloata de indivizi la fel. Romania nu e pregatita pentru evolutie,civilizatie,ba chiar este ostila si e bine asa. Doar dupa o prabusire totala se va putea stabili ceva clar. Un popor meltenizat,iubitor de interlopi,manele,imputenie,lasitati si tradari nu are cum sa inteleaga decat de niste conducatori de tipul Base,Iohannis,altii ca astia. Oricum tara e condusa de cei mai josnici indivizi,aflati in toate zonele sociale. Mai merge asa inca un secol,doua.
4
4
Sondajul a fost facut telefonic pentru rezidentii din Bucuresti. Este evidend ca au fost sunati pe numere de telefon fix, numere de Bucuresti. Cine sta acasa aproape tot timpul si mai foloseste telefon fix ? Este evident ca marea majoritate a respondentilor au fost pensionari si persoane cu venituri modeste, electoratul PSD. Nu va luati dupa sondaje ! Vedem pe 27.
5
4
Cum vor participa la vot persoanele aflate in izolare la domiciliu? Este un vot care in cazul absenteismului poate influenta decisiv rezultatul voturilor.
3
3
La cata prostie exista in Romania n-ar fi de mirare sa castige tzatza din Voluntari-Sholdova.
5
6
Cred ca este masluit, facut PE BLAT LA COMANDA PSD.
6
6
Nu castiga gabriela firea, nu. Bucurestenii s-au desteptat, nu mai asculta promisiunilu si balivernele moldovencei guralive. Numai gura e de ea, vorbe... fapte ioc. A cheltuit bugetul bucurestemilor: PE CE ??!! Va da socoteala penal aceasta madam. Valuri, valuri... prin presa si televiziuni cu dana budeanu, alta parasuta. Firea, intoarce-te la antena 3, la voiculescu motanu. Acolo e de tine, ei te-au crescut, antenistii.
6
6
Plicusor Dan nu ar fi in stare sa castige nici alegerile pt presedinte de scara de bloc. Abia astept sa planga si Vergil cand va vedea ca l-au votat doar rudele.
6
8
uite asa o muie o sa luati si la constanta!!!
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108