REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Soţia bărbatului care a provocat NENOROCIREA de la CET : „Nu voi ierta pe nimeni!“

Soţia bărbatului care a provocat NENOROCIREA de la CET : „Nu voi ierta pe nimeni!“

Replica API 16 iunie 2016 | 00:08 433

Accident rutier soldat cu un deces; şoferul vinovat nu avea permis!

Accident rutier soldat cu un deces; şoferul vinovat nu avea permis!

Soţia lui Cornel Robert Georgescu, şoferul vinovat de producerea teribilului accident rutier din zona CET, de la începutul lunii iunie, mesaje de ameninţare pe facebook: „Nu voi ierta pe nimeni!“.

În seara de 30 mai, un bărbat în vârstă de 27 de ani, Cornel Robert Georgescu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a condus un autoturism Mazda pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, dinspre podul IPMC către strada Cumpenei, iar la intersecţia cu strada Petru Poni a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca BMW, care circula din sens opus. În urma accidentului a rezultat avarierea gravă a autoturismului Mazda, care s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a acestuia a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni, de 24 şi 22 de ani. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului Mazda a plecat de la locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie, ajungând la domiciliu, de unde a chemat un echipaj de ambulanţă. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a doi minori, Marian Ivan şi Alexandru Dumitru, şi vătămarea corporală uşoară a unui alt bărbat, toţi pasageri în autoturismul Mazda, inclusiv vătămarea corporală uşoară a celui care se afla la volan, precum şi vătămarea corporală uşoară a celor doi bărbaţi aflaţi pe trotuar. La scurt timp, Marian Ivan a decedat. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar imaginile sunt de-a dreptul terifiante. Robert Georgescu a ajuns după gratii, în arest preventiv. De atunci, soţia acestuia, Andreea, nu-şi mai găseşte liniştea. Postează pe pagina ei de facebook mesaje de încurajare, pentru partenerul ei, dar şi de ameninţare la adresa celor care, crede ea, le-ar fi făcut rău (!?). „Iubirea‬ ‪‎mea,‬ fii puternic‬, orice ar fi! Cu ‪Dumnezeu‬ înainte‬! Dar toate căţelele, toţi căţeii şi toate lăturile vor plăti pentru că latră şi au u lătrat mult, prost şi fără rost, la adresa ta, în loc să-şi vadă de treaba lor, şi vor plăti. Poate tu nu vei mai fi câţiva ani, dar eu şi alţii... Oricum, gura lumii este plină de c...t şi nu o poate astupa decât pământul. Aşa că, stai liniştit, amore!“, a scris Andreea. „Dumnezeu a fost şi este în continaure cu tine, fii tare, puternic, orice s-ar întâmpla. Nu voi ierta pe nimeni, atât eu, cât şi alţii. Acum staţi şi comentaţi, că este unde este, dar, dacă nu era, stăteaţi ca şobolanii toţi în casă cu lacătele la uşi şi nu aveaţi tupeu să mai comentaţi, gunoaielor!“, a mai scris iubita lui Georgescu.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108