REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Soția lui Daniel Learciu, plângere penală de la Mamaia S.A.

Soția lui Daniel Learciu, plângere penală de la Mamaia S.A.

Replica API 7 aprilie 2020 | 00:07 5824

„E o tâmpenie uriaşă”

„E o tâmpenie uriaşă”

Sabina Cristiana Learciu a ocupat funcţia de director general al SC Mamaia SA din 2013 până în anul 2014. De atunci, mai multe nume s-au perindat la conducerea societăţii, printre care şi Marinela Dragnea, fostă penelistă de la Năvodari, în prezent membru PSD. În luna iulie 2019, Marilena Dragnea, numită temporar în funcţia de director general al societăţii de stat Mamaia SA, aflată în subordinea Ministerului Turismului, avea să demisioneze la scurt timp după ce obţinuse această funcţie.

Dragnea, numită director general provizoriu, în 2019

Însă, nu şi-a înregistrat demisia la Consiliul de Administraţie al societăţii, aşa cum prevede regulamentul, ci doar la sediul formaţiunii din care face parte, respectuv PSD Constanţa. În septembrie 2019, administratorii societăţii Mamaia SA au adoptat decizia prin care se revocă Marilena Dragnea din funcţia de director general al societăţii, ca urmare a expirării mandatului în data de 24.08.2019. În aceeaşi zi, au adoptat o altă decizie prin care se numeşte aceeaşi Dragnea în funcţia de director general provizoriu pe o perioadă de patru luni, până la sfârşitul acestui an.

Sabina Cristiana Learciu

Soţia lui Learciu s-a ales cu plângere penală

Înainte de a pleca de la Mamaia SA, Marilena Dragnea i-a făcut o plângere penală predecesoarei sale Sabina Cristiana Learciu, acuzând faptul că, la plecare, nu a întocmit procesul verbal de predare-primire a gestiunii, aşa cum prevede legea contabilităţii. Plângerea a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, procurorul de caz demarând o anchetă. Anchetă care s-a finalizat cu clasarea dosarului, în mai 2019, decizia fiind menţinută prin ordonanţa nr. 439/II/2/2019 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Numai că, aceeaşi Marilena Dragnea a contestat plângerea de netrimitere în judecată a Sabinei Cristina Learciu, la Judecătoria Constanţa, iar magistraţii au confirmat, pe 11 octombrie 2019 ordonanţa nr. 439/II/2/2019 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Cum, din punct de vedere penal nu a putut s-o tragă la răspundere, conducerea Mamaia SA a urmat calea civilă. În acest sens a depus o acţiune, în luna ianuarie, cu obiectul pretenţii. Actuala conducere a societăţii nu a făcut prea multe declaraţii. „Este un proces mai vechi. Jurista este în concediu, nu vă pot da detalii”, a spus Oana Băbănică, directorul Mamaia SA.

Daniel Learciu

Daniel Learciu: „Este o tâmpenie uriaşă”

Daniel Learciu, soţul Sabinei Learciu, spune că acţiunea îndreptată împotriva soţiei sale este o „tâmpenie uriaşă” care a pornit de la Marinela Dragnea. „Este o aberaţie, o tâmpenie uriaşă. A plecat din 2014 de la Mamaia SA şi au deschis dosar după 5 ani. De ce împotriva ei, şi nu şi a altora, după aia, au mai fost şi alţi directori? Este vorba despre un proces verbal pe care trebuia să-l facă. De predare-primire a gestiunii”,a declarat Daniel Learciu. „Procurorul a clasat dosarul, Mamaia SA a formulat contestaţie în instanţă, a pierdut. Acum s-au îndreptat pe cale civilă. La primul termen vom cere prescrierea dreptului la acţiune”, a conchis Learciu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe una maritata cu copii acasa, o femeie model n-o puneti directoare, puneti toate curvele dezlegate si psihopate care n-au obligatii si satisfac fara jena poftele pofticiosilor! Ce sa mai inteleaga tineretul, ca asa trebuie facut? Fara familii, fara copii si hai la harjoneala sexuiala pentru tot felul de functii si pozitii politice... A, si functii de consiliere... Ce consiliaza curvele astea pe la primarii? Rusine!
12
0
Curve, stoarfe , amante, sotii, fiice, toate lucreaza la stat pe mii de lei. Una nu ar lucra la o firma la o multinationala la ceva privat
16
0
Bai .. acuma daca sta si Lercioaica odata la mine cum a stat Mary o iert si ii dau si o fonctie babana
5
0
Asta e de o prostie rara, Marileana! Da cand te tine sefu si sefu vrea doar nulitati in jur, ce sa faci?!
5
0
Dragnea M este doar pe interes . La Navodari ea se credea viitoarea primarita PNL si a balacarit tot PSD si cand deodata apare marea pesedista Dragnea . RUSINE Jigodie de femeie !
9
0
Ce experienta relevanta in domeniul turismului a avut Dragnea cand a fost propulsata in functia de director?
10
0
Curvele pesediste fac cariera pe cur si pe botic .Cat e halatul?
10
2
Iar Babanica? Vai de turismul romanesc.
8
0
parca s vulpita cu viorel de la acces direct
8
2
partidele politice au distrus tara dupa revolutie . au pus in functii toti incompetentii si toti analfabetii. asta e motivul pentru care romania a ajuns in halul asta
17
0
este posibil ca pe civil sa castige
6
3
babanica vicepresedinte pnl techirghiol si consilier local pnl techirghiol. s-a bagat si ea la un salariu de vreo 10.000 lei............
12
0
Numai pe functii, numai pe functii. Si bine platite. Si fara munca daca se poate.
16
0
Ce nas de betiva are Sabina Learciu asta !
12
2
Cipanii si turismu de cumetrie
30
2
Intelegeti de ce societatile de stat nu au sansa vreodata sa functioneze profitabil? La conducerea lor sunt numite pile politice. Nicio legatura cu competenta, bunul simt, responsabilitatea sau cheful de munca. Doar japca pe fata si curvaraseala, copii de securisti comunisti.
40
1
sa te cheme babanica. E de rasul curcilor
24
1
Da proasta asta de BABANICA cum nu poate da detalii, pai e pusa de marioneta de PNL acolo??? Nu e directoare ??? Sau habar n arece se imtampla acolo?
23
3
pai fraierul asta din poza e makidonu de BABU de la primarie, ala care vinde autorizatii de blocuri.
20
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108