REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Soţia victimei fostului prefect Albu: Voi căpăta în justiţie ceea ce merită, închisoarea

Soţia victimei fostului prefect Albu: Voi căpăta în justiţie ceea ce merită, închisoarea

Replica API 24 februarie 2020 | 00:00 949

Fostul prefect Ioan Albu, implicat în accidentul de la Ciocârlia, în urma căruia a murit un bărbat, a fost propus spre arestare joi, 20 februarie, la Judecătoria Medgidia. Magistraţii l-au plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, însă decizia nu este definitivă. Fratele victimei, afacerist în Adamclisi, spune că rudele fostului prefect au încercat să le ofere 100.000 de euro.

Soţia victimei spune că, din ziua accidentului, timpul ei s-a oprit în loc. Este dispusă să meargă până-n pânzele albe pentru ca vinovatul de moartea soţului ei să plătească. “Pe data de 16, timpul s-a oprit în loc. Ce s a întâmplat în acea seară nu e accident. Un om beat s-a urcat la volan şi mi-a ucis socul. Voi căpăta în justiţie ceea ce merită: închisoare. Vreau să-i întreb pe procurori, care i-au dat arestare la domiciliu, dacă era cineva din familia lor, la fel făceau sau îl aruncau în cel mai întunecat beci? Nu cred că e privilegiat. Dânsul crede asta, pentru că se va face dreptate. Voi face ceea ce trebuie, în memoria lui voi face să nu se mai întâmple aşa ceva în ţara asta. Ce lege e asta? Urcă beat la volan, intră pe contrasens şi omoară un om?”, a spus soţia victimei. La rândul său, fratele spune că familia lui Albu l-ar fi contactat şi ar fi învcercat să-i ofere os umă de bani. „Prin diferite persoane au încercat să ne ofere diferite sume de bani, dar am refuzat. 100 de mii de euro”, susţine fratele victimei.

Reamintim că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de fostul prefect, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Din ordonanța întocmită de procurori a rezultat că există date și probe potrivit cărora, la data de 16.02.2020, în jurul orelor 1915, inculpatul A.I., având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, a condus pe drumurile publice din județul Constanţa un autoturism marca Range Rover, iar în timp ce circula dinspre localitatea Ciocîrlia de Sus către comuna Cobadin, la km. 231+600m, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Peugeot, care circula regulamentar din sens opus şi care era condus de numitul T.A. În urma accidentului, a rezultat decesul numitului T.A. La data de 20.02.2020 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de luare a măsurii de arestare preventivă ce a fost înaintată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Medgidia urmând ca judecătorul de drepturi şi libertăţi să dispună asupra măsurii preventive solicitate. ”Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, transmit procurorii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
conu Albu isi trimite rudele pt ca daca merge el personal s-ar putea sa fie inregsitrata discutia si ar putea fi acuzat si de mita, caci banii aia care-i ofera sub ce forma ii ofera? sub forma de CADOU? ANAF-ul isi ia partea din banii aia? de asta se feresc coconii Albu sa mearga personal
1
2
si cand te gandesti ca aceasta organizatie criminala numita usr ia apararea justitiei oricand are posibilitatea...cum este posibil? e ok justitia asta, dragi userloci?
2
3
..degeaba.....degeaba....care lege???care panze albe,stimata doamna???in aceasta tara,nimeni nu-ti face dreptate...ce masuri a luat justitia impotriva interlopului ...DAFINEL PLANGEANU, care a luat voit viata unei tinere, care tortureaza si trimite sute de fetite la productie??? asta-i ROMANIA...
5
0
Domne chiar nu tie rusine atita costa viata unui om adik 15 hectare la care ai tu 11mii de hectare adik sa intelg k poti omori linistit k ai de unde sa dai la socoteala iese k poti omori 1000 de oameni.chiar nu va ie rusin.Dc nu ati fost personal tatal albu sa discutati fatanfata.sau so intrebati NORMAL K NU VA COBORITI LA NIVELUL LOR.
5
1
Acum au realizat tot. Pana acum a furat pamanturile oamenilor cumparand terenurile pe banii care nu i-au platit proprietarilor de terenuri pe arenda, acum a omorat. Deci se incadreaza la ciocoii din trecut.
4
2
Secatura va primi 7 ani si va executa 2, eu as fi luat banii si as fi angajat pe cineva cu 100000 euro sa ii ia gatul.Prima data lui si dupa aia progeniturii.
6
2
ciocoii Constantei astia sunt familia Albu, cu plodul lor alintat, conasul Albu care se credea mare si tare a dat cu nasu-n perete ca prea avea nasu' pe sus.O sa i se dea o anume pedeapsa cu executare, dar pentru buna purtare il scot astia imediat, asa-i in Romania, daca ai bani poti sa faci orice, poti sa si omori, sa si furi, etc. cele mai mari nelegiuiri din Romania le fac ciocoii astia de dupa 89, cei care sunt in inchisori sunt mici gainari pe langa criminalii astia.
14
2
Are grija PNL-ul sa il protejeze ! Va lua maxim 3 ani cu suspendare !
11
5
De ce tot repetati aceleasi lucruri, dar in articole diferite?! Este profesionist? Nu aduceti nicio noutate, ci manipulati opinia publica! Lasati justitia sa isi faca treaba, mai bine!
13
4
Aia nu sunt procurori ci criminali
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108