REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

SOȚUL constănțencei SIMONA AMÂNAR a ajuns VICEPRIMAR la Timișoara

SOȚUL constănțencei SIMONA AMÂNAR a ajuns VICEPRIMAR la Timișoara

Replica API 30 ianuarie 2021 | 00:26 7145

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Gabriel Tabără Amânar, este un om avut, iar o parte din averea sa se află la Constanța. Politicianul liberal are, de altfel, legături puternice cu urbea tomitană, el fiind căsătorit de aproape 20 de ani cu marea glorie a gimnasticii românești, constănțeanca Simona Amânar.

Simona Amânar, Cosmin Tabără și copiii

Cosmin Tabără, fiul fostului ministru al Agriculturii Valeriu Tabără, este de la începutul acestui an unul dintre cei doi viceprimari ai Timișoarei, dar păstrează legături puternice în Constanța, la celălalt capăt al țării.

Tabără este căsătorit din 2002 cu Simona Amânar, iar cei doi au împreună trei copii. Familia deține o avere considerabilă, răspândită în Timișoara, Hunedoara și Constanța. Astfel, politicianul și fosta gimnastă au cinci terenuri intravilane în Timișoara, Dumbrăvița (Timiș), Clopotiva și Râu de Mori (Hunedoara).

Soții Tabără sunt proprietarii unei case în Timișoara și a uneia în Râu de Mori, dar mai dețin și trei apartamente: unul în Timișoara și două în Constanța. Unul din acestea, cu o suprafață de 60 de metri pătrați, a fost cumpărat de Simona Amânar în 1996, iar al doilea, cu o suprafață de 56 de metri pătrați, a fost primit prin succesiune în 2019.

Cosmin Tabără

Simona Amânar, peste 200.000 de lei de la Ministerul Tineretului și Sportului

Cosmin Tabără și Simona Amânar au patru mașini (două Toyota, un Renault și un Ford) și o motocicletă și au în conturi peste 140.000 de lei și circa 36.000 de euro.

La venituri, Cosmin Tabără a trecut în declarația de avere completată în august 2020 suma de 8.748 lei încasată ca asistent universitar la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Timișoara, precum și 40.650 lei de pe urma cabinetului său individual de avocat.

La rândul ei, Simona Amânar a încasat 52.505 lei ca lector la Universitatea de Vest Timișoara, precum și 200.400 de lei de la Ministerul Tineretului și Sportului ca sportiv medaliat olimpic.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia cititi aici de ce a fost in stare acest Cosmin Tabara!!! Ăsta a ajuns viceprimar??? Si mai ales cu scandal!!! Exista Karma si va plati scump intr-o zi pt toti banii luati de la oameni prin inselaciuni!!! Jos cu acest incult parvenit care a vrut o femeie cu bani, iar acum umbla dupa femei frumoase!!! Ce caracter de jeg uman!!! Iar aceasta Simona ajunsa cu burta la gura inainte de casatorie pt ca domnul "tabara pe noi" nu mai still cum sa faca sa dea lovitura, la bani, desigur!! Cum a ajuns viceprimar un asemenea ordinar???? Deschideti ochii oameni buni pt ca un astfel de parvenit nu e si nu va fi niciodata pt Timisoara. Doar pt el!!! Iar ca avocat, e praf!!!
0
0
Pfui..ăsta o umblat o viata intreaga dupa bani, averi si ce are? Apartament de 56m*??? Pă bune??? :)))) Un looser cu facultatea la Oradea si a ajuns asistent universitar!!?? Probabil sa aibă acces la gagici daca acasa nu are ce vrea..ca ta-su care tot după gagici a umblat!!! Rusine ca un astfel de jeg e viceprimar!!! Toti parvenitii si ahtiatii dupa bani ajung sa conduca țara asta care merge tot mai rau!!! Ruşine!!!
0
0
Nu am auzit de dl Amanar pana acum. Poate amnar sau ai habar. Ce nume Doamne!
2
2
Asta e bogatie ? Sunt altii, care nu dai 2 bani pe ei si au avere adevarata de sute de ori mai mare .
4
0
Mai oameni buni, politica nu-i pentru oricine. E doar pentru cei cu bani.
6
0
Ma- ta stie ca sugi pula?
4
10
hoti ordinari au furat destul
11
15

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468