REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

SPARGERE la PRIMĂRIA din SARAIU

SPARGERE la PRIMĂRIA din SARAIU

Replica API 26 august 2020 | 00:09 2123

Cristian Pascaru ar fi pătruns, fără drept, în curtea Primăriei Saraiu, de unde ar fi sustras 5 anvelope și ar fi incendiat 4 dintre acestea la marginea carosabilului, pe fondul consumului de alcool. Totodată, bărbatul în cauză ar fi distrus o fântână arteziană, un tablou electric, stâlpi de iluminat, precum și mai multe jardiniere, pe care le-ar fi aruncat pe partea carosabilă a DN 22A, îngreunând astfel circulația vehiculelor în zonă.

Cum s-au întâmplat faptele

Pascaru Cristian, de 32 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în curtea Primăriei Saraiu, de unde ar fi sustras 5 anvelope și ar fi incendiat 4 dintre acestea la marginea carosabilului. În momentul în care agentul de pază al Primăriei i-ar fi atras atenția asupra faptelor, bărbatul în cauză l-ar fi amenințat cu acte de violență atât pe el, cât și pe primarul comunei Saraiu. Totodată, bărbatul în cauză ar fi distrus o fântană arteziană, un tablou electric, stâlpi de iluminat, precum și mai multe jardiniere, pe care le-ar fi aruncat pe partea carosabilă a DN 22A, îngreunând astfel circulația vehiculelor în zonă.

Dorinela Irimia: Important este să nu se mai întâmple

“Nu pot spune că a fost vorba de un atac, a fost vorba de un cetăţean sub influenţa băuturilor alcoolice, care s-a manifestat şi el în modul în care a putut. Eu nu am avut nici un conflict cu el până acum, este pur si simplu un băiat tânăr care a băut la bar şi s-a manifestat într-un mod nefericit. Important este să nu se mai întâmple.” a declarat pentru ziarul Replica, Dorinela Irimia, primarul din Saraiu.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

În urma cercetărilor, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de luni, 24 august, JudecătoriaHârșova a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acum individu se duce la penitenciar,nu?
3
1
romanca nu ai gasit, fmm de jeg, doar cu tiganca de puteai combina? moarte tiganilor!
8
1
Nu a fugit si cu spaga???
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108