REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Speak și Ștefania, confirmați pozitiv cu Covid-19: ”Datorită vaccinului avem...”

Speak și Ștefania, confirmați pozitiv cu Covid-19: ”Datorită vaccinului avem...”

Replica API 24 ianuarie 2022 | 16:49 1219

Speak și partenera lui de viață, Ștefania Cristina, au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus cu puțin timp în urmă! Se pare că cei doi au efectuat ieri un test, care a ieșit negativ, însă de abia astăzi au primit rezultatul real al testului, așadar sunt infectați cu SARS-CoV-2.

Speak și Cristina Ștefania au plecat într-o vacanță de vis, pe meleaguri străine, timp de mai multe zile, în locații de vis, cu peisaje de basm, însă, din nefericire, se pare că lucrurile nu au mers ca pe roate până la final.

I-au încântat pe fani cu cele mai frumoase peisaje, dintr-o vacanță de lux, la care alții nici măcar nu îndrăznesc să viseze și iată că astăzi tot ei le-au dat și o veste mai puțin plăcută internauților: sunt confirmați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, scrie spynews.ro

Speak și Ștefania au mărturisit pe conturile lor oficiale de Instagram că au efectuat ieri un test pentru depistarea infecției cu noul coronavirus, iar rezultatul a fost unul negativ. În realitate, acest rezultat nu a fost decât o eroare de comunicare din partea hotelului la care sunt cazați.

Astăzi, dis-de-dimineață, cei doi îndrăgostiți au primit și rezultatul real al testului, așadar au fost înștiințați că amândoi sunt confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Atât Speak, cât și Ștefania Cristina sunt vaccinați împotriva SARS-CoV-2.

Cei doi sunt imunizați cu schemă completă

Din fericire, Speak și Ștefania Cristina nu au niciun fel de simptom și se simt destul de bine. Amândoi sunt de părere că faptul că s-au vaccinat i-au ajutat să treacă extrem de ușor prin această boală.

În continuare, cei doi vor rămâne în carantină, în Bali, timp de șase zile, la hotelul în care sunt cazați.

”De fapt, testul de ieri negativ era pozitiv. A fost o eroare de comunicare din partea hotelului. Am refăcut testul și într-adevăr suntem pozitivi. Nu prezentăm niciun simptom, suntem fresh și energici, mai puțin acum că am aflat vestea. Suntem siguri că datorită vaccinului avem cea mai ușoară formă posibilă”, a scris Speak pe Instagram.

Cei doi îndrăgostiți au plecat din Seychelles în Bali, acolo unde vor rămâne în izolare pentru următoarele șase zile. Speak și Ștefania sunt vaccinați cu toate cele trei doze împotriva SARS-CoV-2.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine sunt si astia?
4
0
tare...plm
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108