REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Specialist din cadrul Poliției Elvețiene, în vizită la elevii din Constanța

Specialist din cadrul Poliției Elvețiene, în vizită la elevii din Constanța

Replica API 17 aprilie 2019 | 04:06 482

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității, alături de un psiholog-specialist din cadrul Poliției Elvețiene, la data de 15 aprilie, au desfășurat activități de informare la liceele ,,Dimitrie Leonida” și ,,I.N. Roman”, din municipiul Constanța.

În acest context, polițiștii au organizat un follow-up al proiectului educațional Curaj civic, implementat la nivelul județului Constanța încă din anul 2016. Astfel, elevii au fost încurajați să adopte mai multe scenarii, în care au interpretat diverse roluri, cu scopul de a înțelege și aprofunda necesitatea implicării și gestionării situațiilor neplăcute, cu care aceștia se pot confrunta la un moment dat. Totodată, elevilor le-au fost prezentate consecințele în cazul în care ar rămâne nepăsători față de potențialele victime. În cadrul acțiunii, au fost prezenți și specialiști ai Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța, iar activitățile desfășurate se înscriu în Programul Național de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, prioritate națională și locală. Polițiștii constănțeni vor continua activitatea informativ-preventivă în cadrul unităților școlare din mediul rural.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un program de rahat care se deruleaza de vreo 8 ani, acelasi individ troglodit care vine in Romania pe fonduri europene, bani mancati aiurea de individ in complicitate cu IGPR. Asta spune numai tampenii, probleme vechi de psihologie , ca si cand romanii sunt din Congo, si trebuie sa-i aduci profesori, politisti de proximitate care sa caste gura la el, o mare dezamagire care se perpetueaza de ani de zile,,,
0
0
Politia romana nu este de incredere!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108