REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

''Spider-Man: Far from Home'' se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

''Spider-Man: Far from Home'' se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Replica API 16 iulie 2019 | 00:00 647

"Spider-Man: Far from Home", noul lungmetraj din seria de aventuri ale Omului-Păianjen, se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american după al doilea weekend de proiecţii pe ecrane, devansând cu mult concurenţa, în special "Toy Story 4", potrivit datelor provizorii publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations şi citate de AFP.

Cel de-al şaptelea film al seriei, bine primit de critici, a obţinut venituri de 45,3 milioane de dolari în Statele Unite şi Canada de vineri până duminică.

Aflat încă în urma producţiilor cele mai populare din această serie, "Spider-Man: Far from Home", cu vânzări de 274,5 milioane de dolari de la lansare, ar putea deveni în curând episodul cu cele mai bune încasări la nivel mondial, cu 847 de milioane de dolari câştigaţi până în prezent, faţă de 890 de milioane de dolari obţinuţi de "Spider-Man 3" (2007), potrivit datelor oferite de site-ul Box Office Mojo.

În "Spider-Man: Far from Home", Tom Holland revine în rolul supereroului care, după evenimentele din ''Avengers: Endgame'', trebuie să acţioneze pentru a apăra omenirea de noi ameninţări.

La mare distanţă pe locul al doilea regăsim producţia Marvel "Toy Story 4", cu 20,7 milioane de dolari încasaţi pe parcursul a trei zile şi 346,3 de milioane de la lansarea sa, la 20 iunie.

A treia treaptă a podiumului este ocupată de "Crawl", o producţie hollywoodiană în regia francezului Alexandre Aja, un mare specialist al filmelor de groază ("The Hills Have Eyes").

Bine primit de critici, filmul are o acţiune plasată în Florida, lovită de un uragan şi de o invazie a unor aligatori gigantici, care fac ravagii. În mijlocul acestui haos o tânără, interpretată de Kaya Scodelario, va fi nevoită să înfrunte reptilele uriaşe pentru a-l salva pe tatăl său (Barry Pepper) şi pentru a-şi proteja propria viaţă. Filmat în Serbia cu un buget estimat la 13,5 milioane de dolari, acest film a obţinut încasări de 12 milioane de dolari în primul său weekend pe ecrane în America de Nord.

Pe locul al patrulea regăsim comedia-nebună "Stuber" - un alt new-entry - cu bilete vândute de vineri până duminică în valoare de 8 milioane de dolari.

În "Stuber", un detectiv (Dave Bautista) îl va recruta pe şoferul său de Uber (Kumail Nanjiani) pentru a-l însoţi într-o misiune specială în care trebuie să dea de urma unui terorist sângeros. Şoferul se va trezi implicat într-o experienţă neplăcută şi va încerca totodată să-şi menţină calificativul pentru a putea rămâne în continuare printre şoferii de elită ai popularei aplicaţii de ridesharing.

Pe locul al treilea weekendul trecut, comedia muzicală "Yesterday", avându-i ca protagonişti pe Himesh Patel şi pe Lily James, ajunge pe poziţia a cincea a clasamentului vânzărilor recente, cu încasări de 6,8 milioane de dolari şi de 48,3 milioane în trei săptămâni de prezenţă în cinematografe. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108