REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Spitalul Judeţean are director medical nou! Iată cine a venit după plecarea lui Mihnea Avram

Spitalul Judeţean are director medical nou! Iată cine a venit după plecarea lui Mihnea Avram

Replica API 15 martie 2017 | 00:00 1324

Bogdan Obada

Schimbări în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța! Începând cu data de 13.03.2017, dr. Bogdan Obada a fost numit director medical interimar al unității medicale. Dr. Bogdan Obada va ocupa funcția de director medical interimar până la organizarea concursului, dar nu mai mult de 6 luni. Dr. Bogdan Obada a terminat cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității Ovidius în anul 2000 și, în același an, s-a angajat ca medic stagiar la SCJU Constanța.

În noiembrie 2003, Dr. Bogdan Obada devine medic rezident Ortopedie-Traumatologie prin promovarea cu punctaj maxim a examenului naţional de rezidenţiat, iar în anii 2004 și 2005 urmează mai multe stagii de pregătire profesională în Clinica Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Aschaffenburg, Universitatea din Würzburg, Germania . Din 2008 activează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, cu exceptia unei perioade relativ scurte de timp în care a activat ca medic specialist la două clinici din Germania.

În prezent, dr. Bogdan Obada este medic primar specialitatea Ortopedie-Traumatologie în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța și asistent universitar în cadrul Clinicii Ortopedie-Traumatologie. Amintim că la data 1 martie a.c., contractul lui Mihnea Avram, medicul adus la SCJU Constanţa de Nicuşor Constantinescu în anul 2010 a expirat! Chirurgul Mihnea Avram, care a activat până în 2010 la Spitalul Floreasca din Capitală şi fost consilier pe probleme de sănătate al preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a preluat în urmă cu 3 ani atribuţiile medicului Cătălin Nicolae Grasa. Prin urmare, dr. Mihnea Avram a fost numit noul director medical, pe când dr. Cătălin Grasa a rămas director pe partea de Cercetare-Dezvoltare.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
director medical nou are mama spitalul judetean.cu siguranta ii din partid din PSD nu ma gindesc ca ii altminteri.asa si doar asa o sa ne ducem la dku cu toti mincavar buba neagra de politicieni medici si viceversa.
1
0
Pariu fac kktule esti politic numit si tu asemeni excrementului gras.
1
0
sa iti iau nemurile jeg uman ce esti da da da da tu grasa regurgitabila fiinta
2
0
maria te rog daca ai detali fa te rog public cazul.sa nu ii lasam pe acesti dumnezei sa faca ce poftesc spitalul este public dreptul pacientilor tre sa fie acelasi.cum sa il trimita acasa sa moara.sa nu mearga la col medicilor acest medic rugina ii si acolo in cinsiliu.
1
0
cei mai slab pregatiti doctori conduc spitalul judetean. ca sa nu mai vorbesc de directorul de ingrijiri. parca se doreste declasificarea spitalului....
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108