REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Stadionul central din Mangalia va fi modernizat cu finanțare de la CNI

Stadionul central din Mangalia va fi modernizat cu finanțare de la CNI

Replica API 16 noiembrie 2019 | 03:56 628

Consilierii locali din Mangalia au aprobat, recent, proiectul de hotărâre privind predarea amplasamentului Stadionului central din localitate, către Compania Națională de Investiții, în vederea modernizării bazei sportive, cu finanțare guvernamentală.

Potrivit documentației tehnice, pe actualul amplasament se va amenaja o bază sportivă prevăzută cu tribune și nocturnă, care va cuprinde un teren de fotbal, un alt teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, o clădire pentru vestiare și anexe. Totodată, vor fi realizate spații verzi, alei pietonale și o parcare. Menționăm că, anul trecut, a fost inaugurată noua sală de sport la Școala Gimnazială „Sf Andrei”, investiție realizată cu finanțare guvernamentală, tot prin CNI. În aceeași ședință a CL, s-a mai aprobat scutirea de la plata majorărilor de întârziere constând în impozite și taxe locale și alte obligații bugetare, datorate de către persoanele fizice. Pentru a beneficia de această facilitate fiscală, contribuabilii din Mangalia, persoane fizice, trebuie să achite integral creanțele restante (debit principal), inclusiv amenzile, până la data de 15 decembrie, 2019. Cu aceeași ocazie, aleșii locali au mai aprobat un proiect cultural, cu finanțare nerambursabilă, realizat în parteneriat cu Universitatea ”Ovidius”, Facultatea de Matematică-Informatică. În cadrul acestuia, la Muzeul de Arheologie ”Callatis”, vor avea loc expoziții 3D cu rolul de a evidenția patrimoniul istoric și cultural al muzeului, pentru a fi cunoscut publicului larg. Totodată, se vor restaura și clasa câteva piese din patrimoniul muzeului callatian, finanțarea pentru toate aceste lucrări fiind obținută prin Granturile SEE și Norvegiene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrabie , tu ai auzit de CNI ? La Medgidia prin CNI ai putea reabilita bazinul olimpic !
0
0
1.sala de sport de la scoala 2 n-are curent,n-are un administrator, geamurile de sus sunt deschise si nimeni nu stie cum sa le inchida, nu e incalzita.Mare managereala ,mare primar
2
0
ba nenoro de sinteti ,atu defrisat parcul orasului,statiunile ca sa construiasca interlopii mirlanelile alea de case. Puneti ba copaci adevarati,aveti tiganime asistata care vinde tigari contrabanda cit cuprinde.refaceti parcurile!ba bouarilir,respiram acelasi aer,.Sa dea cancerul de plamini in iorgus si bouarul asta defrisator,cristian buci!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920