REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Stadiul lucrărilor de asfaltare din Poarta Albă, în linie dreaptă! Video

Stadiul lucrărilor de asfaltare din Poarta Albă, în linie dreaptă! Video

Replica API 6 iunie 2022 | 12:51 997

Autoritățile locale din Poarta Albă au reluat lucrările de asfaltare a mai multor străzi. Din toamna anului 2021 s-a dat startul lucrărilor, și iată că acestea continuă chiar și în luna iunie. Totuși, investiția alocată lucrării este de aproximativ 2.100.000 de euro, bani din cadrul bugetului de stat.

Comuna Poarta Albă pare să se fi dezvoltat rapid, multe proiecte fiind în atenţia primarului, Vasile Delicoti. Dacă vorbim despre reabilitarea infrastructurii rutiere, valoarea estimativă a acestui proiect fără TVA, este de aproximativ 2.100.000 de euro, bani proveniți din bugetul de stat. Totuși, primarul comunei, Vasile Delicoti pare că nu se lasă până nu transformă Poarta Albă în oraș. Amintim că la finele anului 2021, acesta a afirmat în cadrul unui interviu susținut la Replica Constanța că prioritatea lui este dezvoltarea localității și trecerea la statutul de oraș.

”Ne dorim să dezvoltăm localitatea și, într-un viitor apropiat, dacă se menține aceeași linie de finanțare pe viitor pentru societățile din mediul urban, cu prioritate și sume mai mari, cetățenii să înțeleagă că nu vor avea taxe mai mari și să trecem la etapa următoare și să facem un referendum pentru a trece la statutul de oraș” , a declarat Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă.

Proiectul ce are în vedere asfaltarea străzilor din Poarta Albă a venit ca o soluție la nemulțumirile cetățenilor cu privire la străzile deteriorate. Totuși, acesta era în plan de câțiva ani, însă din cauza finanțării amânate, nu s-au început lucrările.

La momentul actual, mai multe străzi au parte de asfaltare, printre care strada Geamiei, Carierei, Veșniciei, Grădinilor, Toamnei, Națiunilor, Amurgului, Primarilor, Egalității, Liliacului, Bisericii, Consilierilor. Totodată, în proiect se află 42 de străzi, însumând 15,75 km de drumuri de pe raza comunei.

Iată că după lunga așteptare, tot mai multe schimbări pozitive au loc la nivelul localității. Oamenii sunt mulțumiți, pot circula cu autovehiculele fără a întâmpina dificultăți la trecerea pe străzile comunei și îi urează primarului succes și spor în realizarea proiectelor.

”Suntem mulțumiți de stadiul comunei, ne bucurăm că avem un primar care pune osul la treabă. Îi urăm mult succes și spor la treabă” , a declarat un locuitor al localității Poarta Albă pentru Replica Constanța.

Video:

O femeie îi urează spor primarului, exprimându-și de asemenea dorința de a avea o comună dezvoltată și de nivel înalt. ”Mă bucur că face treabă bună la nivelul localității, că se implică, și îi urez succes în realizarea tuturor proiectelor. Sper să se dezvolte comuna și mai mult, ca mai apoi, să ne mândrim cu toate calitățile ei. Oricum, suntem mândri și acum de ceea ce avem. Să o țină tot așa!” , a declarat aceasta pentru ziarul Replica.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108