REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Stâlpii din Mangalia sunt puşi la pământ

Stâlpii din Mangalia sunt puşi la pământ

Replica API 7 noiembrie 2016 | 23:34 243

Lucrări

Lucrări

Nu este o glumă, dar peisajul din acest weekend în Mangalia era caracterizat prin stâlpi la pământ. În zona falezei, trecătorii au putut observa cum mai mulţi stâlpi de iluminat sunt întinşi pe jos, sau mai au puţin şi cad. Privirile acestora erau plină de uimire, iar unii chiar se pozau cu corpurile de iluminat. „Am crezut că a bătut vântul cam tare, iar acesta ar fi fost cel mai logic răspuns pe care l-aş avea pentru a explica asta. E amuzant oarecum”, a spus o femeie care se plimba pe faleză alături de familia sa.

Dar nu vântul a doborât stâlpii, ci muncitorii. Se lucrează de zor la reamenajarea falezei din Mangalia, iar corpurile sunt scoase pentru a putea consolida drumul, apoi din nou repoziţionate mai bine pentru a face faţă vântului puternic. „Lucrăm de zile bune şi mai avem până întreaga zonă va fi un punct de atracţie pentru oraşul acesta. Mangalia o să aibă cea mai frumoasă faleză”, a spus cu mândrie un muncitor, care lucra de zor sâmbătă după-amiază. Oamenii au fost încântaţi de faptul că actuala administraţie doreşte ca să reînvie frumuseţea litoralului din Mangalia. „Era şi timpul ca cineva să repare zona. Arăta ca după război. Vreau să fie o plăcere să mă plimb pe aici, mai ales că stau foarte aproape. Să mă simt eu tânără”, a spus o bătrână din oraş.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108