REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Stațiunea EFORIE Nord a ajuns să arate ca DRACU, în EXTRASEZON!

Stațiunea EFORIE Nord a ajuns să arate ca DRACU, în EXTRASEZON!

Replica API 3 februarie 2021 | 00:27 4072

Noroi, gropi pline de apă, lucrări de reabilitare lăsate în voia sorţii! Cam aşa putem descrie imaginea străzilor neasfaltate din stațiunea Eforie Nord. Ploile și zăpada din ultima vreme au transformat drumurile într-o adevărată aventură pentru locuitori. Aceştia se declară revoltaţi de ignoranţa administraţiei locale faţă de situaţia cu care sunt nevoiţi să se confrunte zilnic.

Imagini nedemne de o localitate a unei ţări membre UE! Localitatea Eforie Nord, aflată la doar 15 de kilometri distanţă de municipiul Constanţa, se confruntă cu mari probleme la nivelul infrastructurii. Localitatea încă are numeroase străzi neasfaltate şi, deşi pare ireal, unele lucrări deja începute au fost lăsate la voia întâmplării. Natura nemiloasă distruge treptat trotuarele neterminate şi aşa-zisa asfaltare. Oamenii sunt nevoiţi să circule, în fiecare zi, prin noroaie, în timp ce merg la serviciu sau în timp ce îşi duc copiii la şcoală. ,,E prăpăd pe străzi, avem nevoie de mașini 4x4 ca să putem ieși de pe acestă stradă”, a precizat un locuitor din Eforie Nord.

Şi, cum în ultimele zile, a plouat destul de mult s-au format din nou noroaie și, totodată, gropile au fost acoperite cu apă. Locuitorii au ajuns la capătul puterilor. Sunt supărați și apelează la noua autoritatea locală pentru a le asfalta străzile.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si nu esti singurul
1
2
Cojocare iar ti am tavalit nevasta
2
3
Cine a fost vice pe vremea raposatului ?
2
1
Nu face nimic ,il capuseaza si EL , daca nu crezi fa o cercetare
1
1
Asta e titlu de jurnalist sau barfa de coltul strazii?
3
1
Prost esti tu ma! Am votat si votam Robert Serban, deoarece schimbarea s-a facut din 2016. Noi, cetatenii suntem foarte multumiti! Azi, putem afirma ca Eforie este intr-o schimbare si in curs de modernizare. Succes la mancat kkt in continuare!
7
7
Multi prosti mai sunteti ma , astia care l-ati votatat!! Va meritati cu totii soarta!! Asta mai este statiune ?!! Unde ati mai vazut voi sa arate in halul in care arata azi Eforie, o localitate din vestul tarii ? De la Brasov in vestul tarii, zici ca esti in vestul Europei , iar aici la malul tarii zici ca esti in India !! Votatil ma in continuare !!
5
6
Felicitari Primarului pentru tot ce a realizata pentru oras si pentru cetatieni!
8
7
Intreb si eu? Cam ce ar putea face acest primar mai intai in Eforie care a fost capusata mai bine de un deceniu si nu sa facut nimic? De cand este primar Eforie pot zice ca ma mandresc ca locuies aici
10
4
Pentru Robert toata stima! Restu e can can
11
6
Aloo? Vad cativa frustrati care comenteaza pe aici. Hai sa o lamurim! Va vaitati ca e santier,nu? Pe vremea raposatului cand se fura ca in codru si nu se misca nimic in ambele Eforie era bine? Multumitii lui Serban ca v a schimbat fata statiunii care arata ca dracu si nu va mai calca nici pescarusii sa nu mai zic de turisti. Aveti faleze strazi pavelate, lac igienizat cu pontoane, fantani etc. Nu mai latrati aiurea ca nu a ti avut atea schimbari de la Cosma incoace
11
5
Felicitari Robert Serban! Primar de noata 10. Dupa un mandat a restaurat orasul, ganditi va cum v a arata peste 4 ani, daca a reusit sa faca atatea intr un timp atat de scurt.
11
5
Ba, nu va este rusine? Acest Primar a reusit sa faca multe in Eforia aia care arata ca dupa razboi.
12
4
Faleza din Nord,va place acum? Intre Nord si Sud,va place? Dar faleza din sud?Stiti cate strazi din Sud se reabiliteaza?Aici de 25 de ani nu sa facut nimic,iar acum se vede.Acum o saptamana era viscol si ninsoare si tu vrei asfalt? Futuva-n gura de agarici ,mancatori de cacat,inaintea lu asta nu tipati. Bravo primarului!
13
6
Cratie lui Serban ca v a facut falezele ca aratau ca in evul mediu.
14
5
Robert Serban este cel mai bun primar din toate timpurile
15
6
cu gasca de puscariasi ne distrugem masinile in fie care zii primarul in doare in pula de oras sa nu mai zic ce incopententi sunt aia de lucreaza in primarie fosta femeie de servicu a ajuns sa fie angajata la birou fonduri europene CAND INTRI IN EFORIE ZICI CA ESTI LA TARA NICI MACAR SAT NU POTI SA AI ZICI PLIN DE SANTURI MIZERIE SI DE GOLANI!!
6
13
Asa e la vila Clara,la Mosnianu,jeg adus din Albania de neamurile nevestei lui
4
0
Marea e plina de deversarile de "preaplin" de la RAJA. De aia cresc algele vara, ca au din belsug substante organice. Ne miram de ce apa marii e tulbure: nici un oras romanesc de pe malul Dunarii nu are statie de epurare ape menajere.
3
2
Mata si cu tactu sa se duca cu vrajeala!!! Platim taxe, peste taxe si impozite , infrastructura este la pamant si tu spui sa terminam cu vrajeala?!! Sa va ia DNA-ul odata pe toti infractori si leprele societati , sa ne scape de voi ma pungasilor !! LA PUSCARIE !!!
3
2
Si in sezon la fel arata
6
1
sa vedeti chuar acum cum se taie padurea in jupiter,linga scoica,in neptun,olimp,ca sa.si faca niste prosti cotetze linga calea ferata!numai prostii si taranii bugetari stau un statiunile betonate asfaltate de pe litoral.Mergeti la mera venus sau cap aurora,sa stati cu capatinile seci jn soare si in puscine cu apa statuta clorinata!marea e la doi pasi,dar taranul,fara beton,nu se simte bine!
2
1
Stancu , du-te dracului cu primar cu tot
4
3
de ce l-au votat oamenii din Eforie pe acelasi primar?
7
4
Dati-l afara ma pe asta care pomeneste raul in titlu la ziar !
3
3
Andreio, tu de unde vii, din Henri Coarda? Ce-i cu limbajul asta de tiganca borata imputita?
8
5
satele astea pe care numai prostimea inculta le numesc statiuni nu si au schimbat infrastructura mentala si fizica de 50 de ani..normal sa ai noroiul pana la gat. Dar le si place taranilor din zona aia, nu prea vad unde e dracu' n toata treaba asta
4
2
Sunt gropi si noroi de ani de zile in oras.S au asfaltat strazi de trei ori si alte strazi nici piatra . Iesiti pe teren si mergeti prin noroi cei care administreaza .Sa se scrie in presa , aducere aminte .
6
1
Nu aveti ideie dragi cetateni cat se fura din bani publici , au contracte numai cu firmele de casa ale lui Oprea si Greceanu, platesc lucrari de 60% mai mari fata de realitate. asta este administratia din Eforie. Primarul nu are autoritate asupra lor, fiindca este sponsorizat lunar. Sigur se duce dupa COTEANU.
9
4
Orasul se dezvolta,se fac lucrari la gaze si se reabiliteaza strazi. Lasati vrajeala.
35
14
Primarul din Eforie este la al doilea mandat!! Ce sa faci, lumea este de vina ca la votat si a doua oara!! Multi prosti sunt in tara asta!!
10
14
Cand e ca dracu treaba, n-ai cum s-o zici altfel. Hahaha!
6
1
Andreea Vrejoiu e Vlad Stoian deghizat.
8
3
Asta-i titlu? "Dracu" are apostrof invizibil? In fine, cu sau fara apostrof, asta-i titlu? Panaramelor!
12
3
Ce draq aveti ma panaramelor de jurnalisti ... va deranjat primarul ?
7
5
Andreea ,nu prea ai fost inspirata cand ai ales titlul ."arata ca Dracu"...?Nu prea e limbaj de jurnalist ...Daca zicea asta ,nea Vasile ,de la asociatia de locatari ,era ok.
15
5
Robert Serban e preocupat cu golanii aia cu drogurile din Eforie...Nu mai are furnizori
17
28

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468