REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Stavarache, primarul Bacăului, despre problemele sale penale: A fost mâna lui Hrebenciuc. Aţi văzut, însă, cum l-a bătut Dumnezeu...

Stavarache, primarul Bacăului, despre problemele sale penale: A fost mâna lui Hrebenciuc. Aţi văzut, însă, cum l-a bătut Dumnezeu...

Replica API 16 ianuarie 2015 | 00:12 375

EXCUSIVITATE

EXCUSIVITATE

Romeo Stavarache, sursa foto: b365.ro

Romeo Stavarache, primarul Bacăului, s-a prezentat ieri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în procesul în care este acuzat de fapte de corupţie. Stingher şi însoţit de o singură avocată, Stavarache a aşteptat cuminte pe holuri până la începerea procesului său. Edilul băcăuan a declarat, în exclusivitate pentru „Replica”, faptul că toate problemele sale penale, care au culminat cu arestarea sa, în toamna anului trecut, au fost cauzate de duşmanul său de moarte, eminenţa cenuşie a PSD, Viorel Hrebenciuc.

Acesta nu a putut efectiv să uite modalitatea uluitoare în care defunctul primar Dumitru Sechelariu a pierdut alegerile din 2004 pentru Primăria Bacău în faţa unui no name precum Stavarache şi nu a încetat niciodată să încerce să se răzbune. Eforturile i-au fost concretizate prin tragerile de sfori pentru care Hrebenciuc a devenit o legendă a politicii, concretizate cu acuzaţii de corupţie şi arestarea lui Stavarache.

„Totul a fost o făcătură a lui Hrebenciuc, care nu a uitat momentul 2004. Aşa am ajuns acuma să nu mai fiu cercetat pentru luare de mită, ci pentru chestiuni administrative. Dumnezeu nu a stat însă degeaba! Uitaţi-vă acuma ce se întâmplă cu Hrebenciuc, el la puşcărie şi fiul cercetat penal. Nimeni n-ar vrea să fie în locul lui, să-şi vadă copilul în cătuşe... L-a bătut Dumnezeu...”, a declarat ieri Romeo Stavarache.

Viorel Hrebenciuc, sursa foto: radardemedia.ro

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108