REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ștefania și SPEAK, la un pas de a fi ARESTAȚI în New York!

Ștefania și SPEAK, la un pas de a fi ARESTAȚI în New York!

Replica API 18 iulie 2021 | 00:14 2308

Visul american al foștilor concurenți de la ”Asia Express” a început cu stângul. Deși Ștefania se laudă pe rețelele de socializare cu reușita sa, apărând pe străzile din New York reclame la colecția sa costume de baie, adevărul este altul. În spatele zâmbetelor lor, a fotografiilor de colecție, amorezii au trecut și prin momente mai puțin frumoase pe care acum au decis să le facă publice, scrie spynews.

Ștefania și Speak

Pe rețelele de socializare, după ce apele s-au liniștit, Ștefania a decis să împărtășească totul cu internauții, așa că declarația ei a șocat: atât ea, cât și logodnicul ei au fost la un pas de a fi arestați.

”Era să rămânem acolo, să ne ia oamenii ăia, să ne pună cătușe”, a spus Ștefania în mediul online.

Dacă vă întrebați cum de s-a ajuns la o asemenea situație, acum e momentul să aflăm, căci Speak nu a fost deloc zgârcit în declarații, povestind pas cu pas prin ce peripeții a trecut alături de frumoasa artistă, imediat ce au pășit pe tărâm american.

Se pare că totul a pornit de la faptul că oamenilor legii li s-a părut ciudat că prezentatorul de la „Chefi la cuțite” nu a mai ajuns de multă vreme prin țara lor, o problemă fiind chiar și cu biletele de avion. Însă, pentru această chestiune, ambii amorezi au fost ”închiși” în aceeași încăpere cu mulți ”dubioși”, așa cum spune chiar Speak, apoi au fost chestionați separat, fiind eliberați abia după ce situația s-a lămurit.

Însă, până să fie din nou liberi, cântărețul recunoaște că a ajuns chiar să se sperie, mai ales când a văzut că este despărțit de Ștefania, femeia care l-a cucerit iremediabil în urmă cu mai bine de patru ani. Dar, totul este bine când se termină cu bine!

”Ajunsesem, trebuia să ne luăm bagajele, eram la vamă și ăla de acolo mi-a zis să închid portița aia de dă la ghișeu și să pun zăvorul. Și după mi-a zis să mergem în birou că vor colegii lui să vorbească cu noi. Când am auzit de birou, gata, am zis că nu e bine. Și mergem într-o sală de așteptare, unde erau toți dubioșii și după ne-au băgat în birou separat. După ce m-au băgat pe mine, a venit o fată și a luat-o și pe Ștefania. Atunci recunosc că m-am speriat puțin, nu mi s-a mai întâmplat asta, de 1000 de ori am mai intrat. Atunci mi-au zis că figurez că cetățean american, deși eu nu sunt, și am plecat din America de mult și n-am mai venit și vor să vadă care e treaba. Că cică de ce ne-am luat un singur bilet și i-am zis că ne-am luat dus-întors și după au început întrebările: câți bani am în buzunar, am zis că n-am deloc cash, doar carduri, că cică trebuie să am și am zis că o să scot și altele”, a completat Speak, după cele întâmplate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Mari"....vedete.
0
0
e clar ca erau dubiosi.
4
0
Un agramat simpatic !
4
3
Ea la produs el la parnaie
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212