REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Stelian Ion candidează pentru fotoliul de primar al Constanței!

Stelian Ion candidează pentru fotoliul de primar al Constanței!

Replica API 30 septembrie 2019 | 00:36 1409

USR, filiala Constanța, a demarat procedura de selecție a candidaților pentru funcția de primar al Constanței și pentru consilieri locali. Deputatul Stelian Ion și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Constanței.

”Pentru că U.S.R. a apărut din nevoia de a schimba modul de a face politică, filiala locală Constanţa a Uniunii Salvați România a iniţiat procesul de selecție internă a candidaților la alegerile locale din 10 iunie 2020, mai exact Primărie şi Consiliu Local. În mod transparent și echidistant, anunțul a fost adus la cunoștință tuturor membrilor filialei prin 3 forme de comunicare online, iar perioada de înscrieri începută la 9 septembrie, s-a încheiat la 29 septembrie ora 23:59. Suntem onorați să vă comunicăm că în competiția internă pentru primar s-a înscris deputatul Stelian Ion, vârful de lance în lupta împotriva asaltului coaliției toxice PSD-ALDE asupra justiției, iar pentru Consiliul Local avem 35 de candidați. După validarea candidaturilor, aceștia vor participa la o serie de dezbateri, care vor avea loc zilnic în perioada 30 septembrie–4 octombrie. La final, Adunarea Generală formată din toți membrii organizației, va decide prin vot democratic de tip eurovision, ordinea candidaților pe lista pentru Consiliul Local. Indiferent de candidații aleşi de către colegii noştri, USR va câştiga. Pentru constănțeni şi pentru Constanța, Venim la primărie! Persoana de contact: Dumitru Caragheorghe”, transmite USR Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exact asta voiam sa zic si eu, aici comenteaza f multi golani si derbedei se vede dupa limbaj, sau postaci platiti de partide, m am scarbit nici nu mai intru pe aici, infractorilor care comentati nu o sa ii ajungeti nici la degetul mic dlui Stelian Ion. Se vede ca sunteti niste inculti de joasa speta, Replica m am lamurit nu stiu cum faceti de ii adunati.
5
0
Cum se face ca la ziarul asta comenteaza toti nesimtitii si interlopii orasului.bineinteles toti lachei psd.
4
2
Ce este asta? Avocat? Bai papagalule o meserie cinstita nu putei sa inveti?
3
5
Stelion, tie nu-ti trebuie fotoliu de primar. Un scaunel iti este mai potrivit! Zau asa! Poate chiar doua, ca sa-ti pui unul la cap! Daca intelegi ce vreu sa zic...
2
6
Nu va speriati! A fost avocatul lui Mazare, deci l a aparat bine
6
2
Avocatul Diavolului. A aparat pe bani furati toti gainarii tradatori de tara. N-are nici o sansa , nu votati machidonii, romanul sa iasa.
4
5
Jigodia asta candideaza? O sa ajungem sa il regretam pe Mazare.
6
9
Scapam de Fagabou!
10
6
amarii astia primari si consilieri, sa vezi haos si circ dupa aia. abia astept, ma doare la baston, lucrez la privat, n-am contracte cu statul. sa va vad, guralivilor, cu stalpisorii vostri si alte cacaturi, cum o sa scoateti camasa. asta dupa ce gasiti intrarea in primarie, adica prin 2021. succesuri, latrailor.
4
0
te-ai uitat in oglinda ma ?
6
8
Stelian face echipa cu Chitac. O sa se duca orasul asta la vale mai rau ca pe vremea lui prietenul lui Mazare. Adica 2 secaturi dedulcite la banul public vor face legea lor de 10 ori mai rau decat acum
6
15
Ca si deputat nu ai te-ai facut remarcat cu nimic si acum vrei PRIMAR ???Sa fim seriosi, inseamna ca suntem un oras de IDIOTI, daca te va vota careva.Doar pustii drogati si beizadele te vor vota, OAMENI INTREGI la cap , cu siguranta nu
10
10
E AVOCATUL LUI MAZARE!
13
11
Mai pute Stelica? Putea tare de tot inainte de ora de sport! Dupa ea, era dezastru!
11
9
Te doare cacatul....
6
1
Ion Stelian e cel mai mare sobolan. A copilarit in canale. I se zice Stelian The Rat
12
11
Idiotul de azi te tine cu o autorizatie pentru o amarata de casa vreo 2-3 ani. UsecuReul asta de Ion probabil le va bloca definitive sau le va intarsia 4 ani, cat tine mandatul.
8
9
Pai alt makidon?
10
11
In sfarsit vom avea un primar adevarat ! Doamne ajuta !
15
18
Papagalul asta mai lipsea constantei....cu crizele lui despre spatiu verde si alte frustrari
14
19
Vrem lamuriri in legatura cu tranzactia pe care ati facut o cu investitorul imobiliar care construia ilegal! Banii aia de apar in declaratia de avere
17
1
UNIUNEA SIONISTA SOROS ARE CANDIDAT UN ALT INCOMPETENT LA FEL CA FAGADICA-MAZARICA!!!
18
19
Pare a fi "penitza" lui Bogdan Dima aici...
10
2
chiar imi doresc ca acest neica nimeni sa ajunga primar, ca sa si de seama si frustratii de drepta cat de lipsit de continut este acest partid de carton, USR. Numai oameni care nu au produs nimic: ong uri, consultanta etc
20
27
USR o grupare infractionala a makidonilor.
27
25
Alegerile sunt pentru prosti. Pana acum nu s-a inscris nici macar unul de bun simt. Mai asteptam, poate s-o inscrie si un om nu numai derbedei
22
7
Ii uram succes ! Sa ne prezinte o caracterizare sa vedem cat de potent este .
19
9
Faptul ca au turbat psdistii spune tot! Si la alegerile celelalte dadeau in USR si in PNL de ziceai ca-s nebuni, cu toate ca nu era nici un articol despre USR in fituica. Acum inventeaza, abereaza, nascocesc, calomniaza, deci ei stiu ca va fi primar Stelian Ion. USR este partidul care a castigat Cta la alegerile trecute. Deci, dati tare psdisti, loviti, ca sa iasa Stelian Ion. Cu cat il muscati mai mult de cur,cu atat va avea procent mai mare. Bravo psd pt campania facuta lui Stelian Ion.
21
16
pentru a scapa de tzaranoiul cu fatza de tractorist din Beidaud si fost slugoi al mascariciului dereglat psihic , as vota si un delfin de la delfinariu , caci oricum are IQ-ul cu mult mai mare decat ginerele mort...
24
12
ce amuzanta devine ipocrizia la usr. Sa inteleg ca in componenta CL va fi si fiica fostului primar Neagoe?si dnul Caragheorghe despre care se aude ca ar avea blocuri in mamaia?deci schimbam unii ciocoi cu altii?
22
12
Sperantele ca va apare un candidat fara gasti de interese se naruiesc pe zi ce trece. Aceleasi interese, aceleasi cercuri, acelasi rahat execrabil. Poate pana la alegeri apare totusi si cineva adevarat ca om. Stelian este zero, ca si Fagabou, ca si Palaz oaia , ca si Chitac amiral carton, etc etc
16
16
ce a facut stelian ion pentru constanta?In afara de a-l apara pe Mazare..Mai ales ca este avocat!Putea din punctul acesta de vedere sa lupte in justitie si sa ajute cetatenii, dar nu! Sta si critica din tribuna ca sa nu deranjeze, atat!
20
17
AVEM PRIMARUL!
22
19
Penalul numarul 1 , il scapa pe MAZARE de puscarie si acum vrea sa ii continue treaba la primarie. Circ de 2 lei. Ba usr pe altcineva nu ati gasit.... chiar asa doar corupti din astia aveti
25
17
Un mazarist convins. A primit sute de contracte de la primarie si apartament ANL. Un psd ist sub acoperire, sau mai bine zis un iepuras.
26
17
doar babu si ploscaru sunt mache din lista aia, asa ca du-te si mananca cacat la alta masa
21
7
Sa sugi p....a bai jegule.Ce om bun ...pe dracu.Atata timp cat a fost in gasca lui Mazare ....este LA FEL.Vrea si asta sa mulga???ESTE UN SLUGOI ...vai de mama noastra daca va ajunge asta primar.Mai bine Fagadau ,decat asta cu fata de homosexual.
25
24
Ca persoana pare integru, sociabil si saritor. Profesional are realizari ce tind spre 0. Echipa locala din spatele lui ce va fi si componenta CL, beizadele, antreprenori, putini cu un loc de munca serios si un CV laudabil. La alegerile interne din 2017, 2018 a iesit tambalau, acuze si aproape bataie fizica. Problema este ca daca ai opinii decat restul gastii esti direct catalogat psdist, libertatea de exprimare e o problema. Nu votez si nu recomand. Mai bine votez Chitac. Diferente fata de psd nu exista, poate doar varsta membrilor.
17
21
Jigodia asta batrana psdista care da zilnic mesaje contra opozitiei,si nu unul,ci multe ca si la acest art.,a innebunit. Lanseaza numai aberatii si dezinformari,ca el iubeste doar psd de la care suge de 29ani,cum draq sa vrea un avocat cu legea in mana? S.I. a fost singurul care l-a dat in judecata pe Mazare ca sa nu se construiasca un bloc in Tomis2 si singurul care a castigat in instanta.Acest om e un erou,singurul din Cta care a infruntat mafiotul de Mazare,atunci cand nimeni nu sufla contra mafiotului. Acest om chiar TREBUIE sa fie primar.
29
17
In sfarsit avem cu cine vota. Succes!
30
27
Asta e fetita,,merge pe invers,,poponari.
18
26
Este liber sa candideze, este liber sa si piarda rusinos. Nu avem nevoie de hateri, avocati, aparatori a-i infractorilor ci de manageri buni. Papagalul asta stie doar sa injure si sa critice, nu-i bun nici de primar la sat, hai sictir.
29
20
Sa scapam mai repede de actualul primar
33
18
Familia machedoneasca. NIMIC PENTRU POPORUL ROMAN, PENTRU TARA DOAR PT INTERESELE LOR PERSONALE
32
14
Nu este machidon. Este foarte roman.
30
17
Colegii te sustin ca Ion pozitiv
22
10
Asta a uitat cat a mancat de la PSD,ca si avocat a lui Mazare .Acum candideaza contra lui Fagadau.Sictir bai jegule.Nu ii ajungi lui Fagadau nici la degetul mic.Ce kkt ai facut ca si deputat: NIMIC. Si acum vrei primar...inseamna ca suntem niste prosti , cu toti daca te voteaza careva
35
32
Nu a fost avocatul lui Mazare?
33
18
Machidonii:.. la Constanta. Agiunzi lai!
31
14
Hai domne chiar asa!??asta ne mai lipsea nou constantenilor ca in rest ii aveam pe toti..o hahalera
30
24
Ca avocat zero ca deputat zero .vrei sa fi primar?
44
28

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108