REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Stila Goșu s-a reprofilat: este DEZVOLTATOR imobiliar

Stila Goșu s-a reprofilat: este DEZVOLTATOR imobiliar

Replica API 6 iunie 2020 | 12:20 13894

După o perioadă îndelungată în care a avut probleme cu legea, Stila Goşu, în ultima perioadă pozează în băiat cuminte şi om de afaceri.

sursa foto: cuget liber

A cumpărat proprietăţi în zona Flămânda, pe strada Ion Lahovari nr 152 şi pe Prelungirea Ioan D. Christescu 2A, pe care le-a dezafectat, urmând să ridice aici un imobil cu mai multe etaje. Însă, nu oricum. Are nevoie să modifice reglementările urbanistice, deoarece regimul maxim de înălţime în zonă este de 2 etaje.PUZ-ul ce urmează a fi elaborat vizează străzile Ion Lahovari, strada Flămânda, Aleea Panselei şi Prelungirea I.D. Christescu.

Cunoscut în urma scandalurilor în care a fost implicat

Stila Goșu, în anul 2009, a fost trimis în judecată pentru răpire, șantaj și loviri sau alte violențe. Doi ani mai târziu, Curtea de Apel Constanța l-a condamnat pe Stila Goșu la doi ani de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate.

Condamnat că a condus sub influența alcoolului și a substanțelor interzise

Anul trecut, a fost condamnat la 1 an și 6 luni pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, având termen de supraveghere 2 ani.

Andreea Popa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
m**e la makidoni borati
1
0
omul are suflet mare . POATE a fost el golan puscarias cum vreti voi sa i spuneti dar sare pt om oricand
0
2
bijduveanii deloc oameni
2
0
Nu mai bine sa va duceti la saraiu si la tara de unde a-ti venit.Sa nu va mai spun cu condusu si parcati exact ca pe ulitele voastre.
1
1
Sa va dau la muie tuturor care ziceti ca aveti sange in coaie sa comentati si fata in fata va cacati pe voi. Astia care comentati de machidoni sa va iau familile in pula
6
2
Are talent si suflet de politician. In caz ca ar candida pentru functia de presedinte ar avea sanse sa fie cel putin pe locul doi. Mult succes interlopilor care se hotarasc sa candideze pentru locuri mari,caci populatia ,este demonstrat ca voteaza cu predilectie asa ceva.
11
7
Atentie funia !
6
6
V ati lasat la mana voastra? STILA e prieten bun cu nasisu si are respect poate vroiati sa ziceti de frasu lu nasisu care e un tepar si un mincinos in viata!! Ala care l a construit Stila hotelu GMG si la vandut pe nimic si spune pe la lume ca a investit pe la mama nord bucuresti!! Mare tepar de om esti ba GMG Ai avut creier mic la viata ta! Daca il ascultai pe Stila erai la alt nivel nu cum ai ajuns un mascarici
9
1
Machedonii Triburi de pastori ce au patruns in societatea romaneasca prin viclenie si inselaciune. In perioada legionara au fost legionari. In perioada comunista au fost comunisti.Au dezvoltat in plin comunism o elita economica securista bine capitalizata in valuta si conectata la comertul international prin ICExterior si Directia de Informatii Externe.
15
12
Cipanii sunt o subspecie de vlahi corciti cu albanezii din zona Kosovo NordMacedonia adica zona celor mai mari secaturi europene. Au fost alungati din cauza hotiilor, la fel cum au fost alungati tiganii din India. Toate popoarele balcanice ii desconsidera. Aceasta este istoria corecta.
18
10
Un antrenor de Fitness o fute pe sirma !
3
7
Cine e petruta mai exact?
2
6
futu-i natia ma-sii ati uitat de petruta. aia de se mandreste barbac-su cu ea si i-o fute altul cand barbac-su mananca in bucatarie. cum naiba ma ametitilor sa uitati de petruta.
7
8
Rar vezi mai multa invidie si mai multa lipsa de bun simt decat la romani
6
18
Alt cap de miel
10
8
Stila Gosu o fi ruda cu ala de la Europa Libera care avea gura plina de kkt zilnic despre Romania ? Pe ala de Europa Libera il chema Armand Gosu si vorbea de tara lui de parca era tara blestemata, futu-l in mm de kkt.
8
11
Un oras populat 90% de Moldoveni!
13
7
baietas,in primul rand pronunti cuvantul Dobrogea fara convingere in conditiile in care voi sunteti un popor fara identitate. citeste oleaca de istorie. in al doilea rand iti dau 2 exemple de bijduveni-bijduvence retarzi-retarde, cu o proasta crestere si o proasta mentalitate. fara nume. e unu care a pierdut 2 hoteluri, iar nevasta-sa in urma cu 15 ani o ardea cu un pusti si inca sunt impreuna, iar al doilea exemplu este ala de creste copilul altuia facut de nevasta-sa cu unul din bucuresti. asta da viata. ca sunteti ca fratii, mai putin conteaza. caracterul e principal. asa ca, mars!
14
13
care sta la garsoniera si nu isi poate platii intretinerea ! search on youtube : de trei ani cu cainele fara lesa
7
7
Nu au niciun respect fata de Constanta si constanteni. Distrug tot in jurul lor, in interes personal.
13
10
mai tare ca notarita nu exista. indiferent de ce ati spune. femeia e bomba. sa tii un cocalar dupa tine, sa-i dai viteza si dupa sa iei alt cocalar si sa fii turnata din gelozie de primul cocalar la sot, nimeni nu a mai facut asa ceva. asta inseamna sa fii makedoanka smechera cu silicoane si buze. oare partenerele ei la cati cocalari le-or fi dat viteza? ce haiducie pe makedoancele astea! toate partenerele notaritei se cred ileana cosanzeana si se dau fete mari intre degetele de la picioare.
21
5
Pesemne ca esti un frustrat pe toate planurile! Aici in Dobrogea suntem toti frati eu am prieteni de la scoala primara niste bujdoveni, suntem ca fratii, in 30 de ani o vorba pe la spate n-au lasat, saritori la orice, cum sa vorbesc de rau niste oameni care te respecta si eu la randul meu ii respect sincer, neghiobule!
16
7
legionarii au fost criminali dovediti, inclusiv proasta crestere si gandire. Pe vremea lui papu si maia faceau copii cat o echipa de fotbal. Ele, femeile,nu mai aveau viata personala ca faceau copii unul dupa altul. Zici ca nebunii de machedoni din timpurile alea erau numai cu sexul in cap. Ii durea la basca ca femeile erau analfabete si ca nu stiau altceva in afara de copii si facut mancare. In multe familii sunt mosi cate 7-10 frati. Femeia era sclava in mentalitatea machedonilor. Si au incercat sa transmita "traditia" la generatiile din ziua de azi, dar astia sunt acum adeptii depravarii.
13
10
da machedoanca aia educatoare care si-a furat-o in hotel colonadelor de la marea patroana mai traieste? cica s-a imprietenit cu aia a lui beica si s-au apucat amandoua de video-chat ca sa iasa banul gros. te doare mintea cu machedoancele astea tembele de ce sunt in stare.
12
10
de-aia are viata frumoasa frac-su lui stila, ca l-au maritat militienii. visati numai servicii secrete si conspiratii. ce nebuni sunteti. va uitati prea mult la stiri. nebunaticilor
16
4
Orice ar face pe lumea asta tot gosu il cheama si este de la testemel un sat de turnatori. Pe fra.su l au maritat militienii la Bucuresti, ca in Constanta avea prea multe reclamatii
17
9
nenea Liuta, mai baga-i pe lesinatii aia la munca daca vor sa stea pe gratis la hotelul matale. umflatul ala cu camasa descheiata ca fratii oaie din piata grivitei este o hahalera care traia de pe urma lui fina-su pana l-a giniti si ala ca e un manglitor dupa ce l-a vandut la diicot. ala asa o sa moara, lipitoare pe la unul si altul. iar ceilalti maglaviti cu care umbla el sunt niste descreierati care habar nu au ce e in jurul lor. ra-ti ai dreaqului de cretini manglitori cu neveste sub influenta alcoolului.
13
3
si generatiile vechi de bijduveni si cele care vin din urma sunt la fel. ca sangele apa nu se face. handicapatii de bijduveni care traiau in urma cu 30 de ani cu wc in curte, acum fac pe inteligentii, dar nici limba romana n-o cunosc la perfectie. iar nevestele lor niste curve care le-au incercat pe toate in viata asta, chiar daca au 20,30,40,45,50,55 de ani. vor ramane curve toata viata lor. cu linii de cocaina si operate ca sa faca pe plac in relatii extraconjugale. neam de retarzi.
21
10
mue. un kkt
2
7
daca stila a ajuns fost interlop, actual dezvoltator imobiliar, inseamna ca in Constanta nu mai sunt nici interlopi, si nici dezvoltatori, articol cu un kkt subiect
18
2
Va bateti capu degeaba!! E super baiat si saritor sa ajute oricand!!vorbiti prostii!!
16
8
E makidon? Pai astia sunt ca pandemia. Exista totusi un virtuos dusman pentru ei. makidonii. Tiganii
13
9
Vorbiti prostii Va spun sincer nu l cunoaste ti Va place sa va bagati in dialog
12
8
Ce lume de cacao. Nu cotizeaza la voi, asa ca va f.te grija ce face unu si altu. Mai Andreea, daca ai ceva serios de scris, fa-o profesionist. Ciupeli deastea de o ciorba nu isi au rostul
10
7
I se potriveste titulatura de dezvoltator pentru ca, cuvantul nu exista in dictionar. Sa intelegem ca smenarul face parte dintr un trib de makidoni speciali? Alogeni paria?
11
11
Machidoanee ce vor astia de la viata ta ma? Nu e el asa bogatas cum prezentati voi, da e baiat bun
16
4
ai dreptate este doar un singur Stila original in oras si ala este Stila Tolomanu , restul sunt virgule . iar Stila Sarafu nu exista . vezi de drumul tau ca iarasi te incinge .
15
3
Cine zice ca este zgarcit chiar nu il cunoaste deloc , are bani de paleti de bca si chiar cand iese in oras plateste toate mesele pe unde merge . Guralivilor .....
13
9
E un singur Stila in orasul asta, care conteaza, eu.
4
21
Ori e interlop ori este om de afaceri , interlopii care erau pe buzele tuturor baietilor din oras sunt acum la sapa de lemn , el este tot prin oras so tot acelasi om .
12
0
Jos palaria ptr generatiile vechi de bujdoveni care aveau cuvant, onoare, respect ptr munca si prietenie! Generatiile de astazi sunt exact opusul! Stila face parte din generatia veche, ce vine din spate e jale, nici macar respect de parinti nu au....
20
4
Se incearca ura de rasa si in Romania de foarte multi ani si asta datorita machidonilor tradatori de neam care au contribuit la distrugerea imaginii!STILA E UN BAIAT OK SI DACA A GRESIT A SI PLATIT! V ati inhamat de el acum caini cu stapan strain ce sunteti?PE MACHIDONII CARE AU SUSTRAS DOSARE DIN SEDIUL SECURITATII IN 90 ei avand LEGITIMATII DE COLABORATORI SI NUME DE COD nu spuneti nimic?Sau "sa i luam" doar pe aia care nu sunt cu noi?si daca se poate sa PROVOCAM ura de rasa in randul populatiei care se intelegea perfect pana sa VENITI VOI CU AGENDA SOROSISTA?Ura bagata prin agenti in popor?
17
6
Mushata lui Donchi se arde numai cu mucani, ca sa nu se afle !
13
9
Vorbeste mult si prost poate vorbeste mult Asa e firea omului dar nu vorbeste prostii doar spune lucrurilor pe nume si pe multi asta deranjeza fiindca se stiu inferiori si visatori.
14
3
pretenas, nu purta invidie ca-ti dauneaza sanatatii mintale. daca nu ai ce sa zici, incepi cu, caracterul. te intelegem.
21
4
ai multi care te vorbesc pe la spate. vezi cu cine te imprietenesti. mai lasa-i dreaq de machedoni beliti. fiti-ar neamul al naibii de machedoni tembeli. dar mai proasta natie ca bijduvenii nu am vazut in preajma ta.
26
1
pretene, noi discutam despre caracterul infect al individului, indiferent de ce ceas poarta. Ia du-te tu si paste oile mai bine.
15
16
Voi cei care comentati pe aici nu va ajunge un plin de motorina sa vizitati proprietatile lui din oras si din tara cumparate fara credite la banci. Chiar nu observati ca avea ceas de 20 mii la mana acum 15 ani cand a fost facuta poza? Cei de la ziar.. ati uitat de proprietatile de pe Rapsodiei,unde a cumparat toata strada !
23
12
papagalii astia care scriu pe aici mor de invidie. ca asa e specia de machedoni. machedoni drogati si cu viata destrabalata care baga silicoane in neveste de la atatea filme porno. niste distrusi. cand ii vezi pe la cafenelele din centru cum incearca sa afiseze o stare de mari afacersti, dar de fapt ei sunt niste tepari si escroci cu bani in buzunar doar de-o cafea si o apa. DA-LE LA MUIE STILA.
29
14
Da' la ce dreak platim politie economica,servicii secrete daca nu-l dovedesc?Inseamna ca este curat doar n-o sa ziceti c-a mituit serviciile secrete!
20
2
Stila e ruda cu Babu.
12
11
Daca spui MACHIDON,ai zis tot...
21
13
Stila e la alt nivel de multi ani. Nu mai comentati aiurea
24
7
giner-su lui donchi a crezut ca prinde gaina de aur. i-a dat sub coada la copchila de a fatat. nu e prost mosu escroc. il arde batranelul ginere pe tata socru cu ceva. dupa ii da papucii si-si vede de viata. ar trebui sa-i dea sub coada si la soacra ca si asa are antecedente. ginerele batranel stie el ce stie.
25
8
Si reclama negativa tot reclama e. Daca v-ar interesa mai mult de viata voastra si nu ati mai sta sa mancati bors de altii, poate ca ati reusi sa faceti si voi bani. La munca, nu la intins mana!
29
3
bah, handicapatii aia cu neveste care beau toata ziua, beau numai pe mocangeala. sunt si strambe ca fizic, dar ele se cred dive. niste idioti care traiesc pe spatele la parinti. cu totii. mai e si aia care vinde parfumuri contrafacute, dar machedoancele daca-s dobitoace au impresia ca dau banii pe parfumuri originale. gasca aia pe degeaba face umbra pamantului. cu tot cu neveste. ce haita de adunaturi. ba liuta, nu le mai da cazare pe mocangeala ca o sa se faca cat casa poporului. ii pui sa faca curat in hotel daca vor sa manance pe gratis. sa pui in meniu si niste cocaina pentru mocangii.
29
4
Unchiu lui pufleni Donchi are datorii milioane pe la oameni !
15
6
tot un hot de buzunare pe 43 ramai. toata viata ta.
17
13
va ofticati ca a avut succes in viata, chiar cu toate prostiile lui?
18
17
Makidonii sunt marii distrugatori ai Constantei. Nu erau suficienti cei locali au mai venit si cei din Tulcea. Constructiile lor au distrus si arhitectura dar si spatiile verzi ale orasului.
39
13
hotel dupa hotel. Faci niste donatii la Usereu si dupa 2020 construiesti in continuare unde vrei. Astia de la Usereu se dau virgini asa ca suna l pe Dusu de la Celco si iti spune el cui sa donezi.
19
7
De unde dracu l-ati scos pe piticania asta de machidon INTERLOP? Pe cine a batut asta, pe cine a taiat, pe cine a scos la interval, cui a dat vreo palma? O zdreanta de machidon imputit, care minte, care barfeste pe toti prietenii, un circar . Nu iese la cafenele sa nu cheltuie bani, sa stranga sa-si cumpere cate-un palet de bca si ciment. Are un roman asociat JJR in toate afacerile ca altfel era o zdreanta infecta, UN IMPUTIT SI CARACTER INFECT. N-ul mai faceti mare mafiot interlop, etc, ca este un pisoi, doar vorbeste, barfeste, tipa, nu am auzit sa se bata CUlumea prin oras. Stila Gosu 0
36
12
Betoane cipane ghiorlane. Ca intre Kosovo si Albania de unde vin ei.
30
9
Musate suntu cipanili
15
8
nicio machedoanca nu-l astepta sa-si faca pedeapsa ca dupa sa se casatoreasca cu el. rar vezi asa ceva. chiar sunt un cuplu perfect. bravo lor. la cum se desfasoara multe machedoance pocnitori, stila a avut noroc de o femeie de casa. o mai ia stila cateodata pe carari, dar il readuce pe linie sotia lui.
35
6
ASA CUM E EL,CA VORBESTE MULT SI PROST UNEORI A DOVEDIT MULTOR IDIOTI MACHEDONI DE 50-55 ANI CA IN FELUL LUI ESTE SERIOS..A RAMAS PE "PIATA" CU CONSTRUCTII SI TERENURI DOAR ALE LUI SI NU ALE BANCILOR.CHIAR A DOVEDIT SI CELOR DIN GENERATIA LUI CA,CU PROSTEALA NU MERGE TREABA.TIPUL NU E CAFENGIU CA SA PIARDA TIMPUL PRIN CAFENELE CA FOSTUL LUI ANTURAJ DE MACHEDONI TRANTORI FARA O ZI PE CARTEA DE MUNCA SI CU NEVESTE CARE BEAU TOATA ZIUA-NICIOALA, CACIOAIA,TARARACHE,INSA ARE UN PACAT PE CARE IL VA PLATI CU SIGURANTA PESTE ANI, CA DE PLATIT SIGUR IL VA PLATI FATA DE "NATURA".MORAL. FATA DE NASUL LUI
37
13
Asta e ruda cu Donchi pufleni nu ?
8
7
A CONSTRUIT UN BLOC ACUM 5 ANI VINDEA APARTAMENTE SI BLOCUL ERA IN COSTRUCTIE, PULA LIFT SI GAZE !!! LUMEA DE-ABIA ANU AU PUTUT SA SE MUTE SI NU ZIC CE AM AUZIT PE LA COLTURI SI DE LA CINEVA CARE SA MUTAT INTR.UN BLOC NOU SI PATIT DE 5 ANI
17
5
Multi se lupta sa castige un ban cinstit.Este f greu,nu numai la noi ci peste tot in lume.Sunt insa unii,prea multi,care fac bani prin hotie,mangle,cardasie cu politicieni escroci si nesimtiti.Polaris face bani dand spaga la greu lui Mazare si acum psdului lui Stroe,popa Teodosie pupa'n fund tot ce inseamna"putere"si se umple de bani,Cusu&Pandele au cotizat la Mihaiesi din greu,Stila e expert in tot ce nu-i legal,procurori&judecatori&politisti cu grade fac afaceri prin neamuri si-s plini de bani.Niciunul dintre escrocii astia n-au inventat aspirina,dar prea-i pe fata.Vin alegerile,alte"tunuri"
27
3
Interlop niciodata si om de afaceri tot timpu!mic dar serios! Evaziune niciodata eronat !!Andreea dai stiri gresite si eronate!rusinica!!
12
51
El este fratele meu pe care il torn mereu
16
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108